Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
drugo smo mi a drugo eventualni buduci predsjednik I bivsi presjednik vladejastreb wrote:Pa i Vuchicha je birao srpski narod,pa pišemo protiv njega.Eroo wrote:
U nastavku toga videa ide Milanović ...Pa je li taj čovjek uopće normalan?
Orbana je javno nazvao probisvijetom, ili polusvijetom...Strašno.
Orbana je birao mađarski narod, a njega nije birao još nitko.
Nadam se da hr narod nije toliko blesav.
Mila je birao narod Crne Gore. Također pišemo protiv njega i nazivamo ga duvandžijom,švercerom i sl.
Ne vidim u čemu bi Orban bio izuzetak.
Hrvati su 2 put birali Mesića i ti im to i dan-danas ne mereš oprostit.
kuzis nijanse
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
Noor wrote:Sora wrote:Ima na Indexu
Ne mozes vjerivati uhima sta cujes
ne mogu vjerovati novinarima, jer su ogavno zluradi, baš kao i ti.
vjerujem samo svojim ušima
pa ajde ćurko onda poslušaj što je i u kojem kontekstu rekla
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2142000
Nounari k'o nounari.
Ali opet ... tko joj te govore pise?
Poginulima ne moze biti niti drago niti zao.
Oni su mrtvi.
Njihovim bliznjima pak ... to samo oni znaju.
S druge strane meni je drago sto nisam poginuo.
Samo me nemoj pitati 'zasto'.
Guest- Guest
a zokica je veca budala nego sto je bio
2014-04-19
Ja mislim da bi se pre odselili u neke Australije i Amerike.kaya wrote:Jok, jok. Da im je nekako bilo vidjeti slobodu i kome su dali drzavu mayke mi ko se ne bi predali .dzango wrote:Da li će sloboda umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj.kaya wrote:Pa kako ne, naravno da je. Da im je nekako vidjeti za koga su poginuli ja mislim da opet.dzango wrote:I ja sam siguran da im je baš drago što su poginuli.
Jok more.
U ratu kao prvo ne pucaš za hrvatsku, boli te kurac za hrvatsku, pucaš da spasiš sebe, i onog iza sebe i eventualno onog doma.
Da su oni pucali za hrvatsku i ove ljige moral bi im bio 0 . Odma bi bacili pušku i bježi u pm i ti i hrvatska.
Da su oni pucali za hrvatsku i ove ljige moral bi im bio 0 . Odma bi bacili pušku i bježi u pm i ti i hrvatska.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ko ovi veliš, ovi su skuhali , otišli i vratili se na vlast. I zaključili da su ovi prvi sretni jer su poginuli za njih. Za povraćanje...dzango wrote:Ja mislim da bi se pre odselili u neke Australije i Amerike.kaya wrote:Jok, jok. Da im je nekako bilo vidjeti slobodu i kome su dali drzavu mayke mi ko se ne bi predali .dzango wrote:Da li će sloboda umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj.kaya wrote:Pa kako ne, naravno da je. Da im je nekako vidjeti za koga su poginuli ja mislim da opet.dzango wrote:I ja sam siguran da im je baš drago što su poginuli.
Jok more.
Last edited by kaya on 21/12/2019, 08:50; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To tako možda i izgleda iz tvog kuta, ali nije baš tako.kaya wrote:U ratu kao prvo ne pucaš za hrvatsku, boli te kurac za hrvatsku, pucaš da spasiš sebe, i onog iza sebe i eventualno onog doma.
Ili bolje, za koga su ratovali Srbijanci u Hrvatskoj?
Ideja je uvijek u pozadini i ona je u ratnim uvjetima jača od čovjeka.
Posebno ako su mu ideali napadnuti. Hrvatska je bila puna izbjeglica
s plastičnim vrećkama u ruci...onih koji su preživjeli progon, naravno.
Džango će ti uvijek preskočiti te slike. Često iz neznanja, jer ne vjerujem
da itko može biti toliko zloban pa da takvo što odobrava.
Razmišljam o razlozima koji tebe tjeraju da to odobravaš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
Ja se necu iznenaditi, ako sutra pokaže da jeEroo wrote:U nastavku toga videa ide Milanović ...Pa je li taj čovjek uopće normalan?Noor wrote:Sora wrote:Ima na Indexu
Orbana je javno nazvao probisvijetom, ili polusvijetom...Strašno.
Orbana je birao mađarski narod, a njega nije birao još nitko.
Nadam se da hr narod nije toliko blesav.
Bolje klaun Kolakušić, jel?mativka wrote:Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:Bolje klaun Kolakušić, jel?mativka wrote:Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
No, je li predsjednička funkcija vrijedna za uništavanjem sebe i svojih najbližih?
Kolinda u epizodi-moj predsednik je gori od tvog...
Guest- Guest
jasno, nitko ne želi poginuti, obitelj ostaje i ma što da se pobjedom, i pogibljom njihovih najmilijih postiglo, ostaje vječita bol i praznina.Sovak wrote:Noor wrote:Sora wrote:Ima na Indexu
Nounari k'o nounari.
Ali opet ... tko joj te govore pise?
Poginulima ne moze biti niti drago niti zao.
Oni su mrtvi.
Njihovim bliznjima pak ... to samo oni znaju.
S druge strane meni je drago sto nisam poginuo.
Samo me nemoj pitati 'zasto'.
Ukazala sam samo na vađenje iz konteksta...
Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:Bolje klaun Kolakušić, jel?mativka wrote:Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
No, je li predsjednička funkcija vrijedna za uništavanjem sebe i svojih najbližih?
Koje bajke?Noor wrote:Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:Bolje klaun Kolakušić, jel?mativka wrote:Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
Pa ove Kolakušićeve...ima ih na pretekmativka wrote:Koje bajke?Noor wrote:Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:Bolje klaun Kolakušić, jel?mativka wrote:Zbog njenog dobra i dobra njezine obitelji, bolje da ne bude izabrana.....
Koja od bajki te izrazito smeta?Noor wrote:Pa ove Kolakušićeve...ima ih na pretekmativka wrote:Koje bajke?Noor wrote:Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:
Bolje klaun Kolakušić, jel?
Noor wrote:Pa ove Kolakušićeve...ima ih na pretekmativka wrote:Koje bajke?Noor wrote:Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.Noor wrote:
Bolje klaun Kolakušić, jel?
Ja gluplju i smešniju bajku od ,,pLaĆa Od 8 TiSuĆa EuRa” nisam čuo...
Guest- Guest
Ja bih nekome tko radi kvalitetno dala i 10...podcjenio se.Brat Brale wrote:Noor wrote:Pa ove Kolakušićeve...ima ih na pretekmativka wrote:Koje bajke?Noor wrote:Samo ti vjeruj u bajkemativka wrote:
Ja sam se jasno izrazila da ću za njega glasati.
Ja gluplju i smešniju bajku od ,,pLaĆa Od 8 TiSuĆa EuRa” nisam čuo...
Nedostaje na medijskoj sceni nešto poput Ferala ipak... jer probisvjeti iz Indexa ne mogu ni približno uvjerljivo prikazati glupost naših političara kad su i sami tulavi do bola i nepismeni...
darth_vader-
2014-04-17
Pustimo bajke, jebeš bajke...
Kolindi su vrata širom otvorena u svim svjetskim metropolama.
To je ono što je razlikuje od ostalih kandidata.
Kolindi su vrata širom otvorena u svim svjetskim metropolama.
To je ono što je razlikuje od ostalih kandidata.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» ''Najgora verzija Brexita je gotovo sigurna. Kakve će biti posljedice za Hrvatsku?''
» Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» ''Najgora verzija Brexita je gotovo sigurna. Kakve će biti posljedice za Hrvatsku?''
» Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 2 of 6