Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 14 of 33
Page 14 of 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
stokholmski sindromprckov wrote:cudni su ti ljevicari
ovdje u australiji leftardi su zabranili ulazak u zemlju amerikancu pick up artist-u
a leftradi u HR odobravaju dolazak kokarde I skacu u kolo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
ma jok bavuksadinare wrote:stokholmski sindromprckov wrote:cudni su ti ljevicari
ovdje u australiji leftardi su zabranili ulazak u zemlju amerikancu pick up artist-u
dupli standardi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prcko ba
Bil ti jebo neku koja ima U?
meni smijesni...sa izgovorima...pa nek pjevaju sto hoce..dakle onda nema problema..pozovimo boru corbu pa nek pjeva u areni 'e moj druze zagrebacki'..i slicne stvari...dok thompsonu lupaju zabrane e onda se vade na ono kako tompson pjeva nacionalisticke pjesme....prckov wrote:ma jok bavuksadinare wrote:stokholmski sindromprckov wrote:cudni su ti ljevicari
dupli standardi
2015-09-08
sore bonaSora wrote:Prcko ba
jel ti to mene pazaris okolo ko da nisam samo tvoj I samo tvoj
2014-04-19
...koja budalaSora wrote:Prcko ba
2015-09-08
...sistem...sto ima veze ako je pjevala u uniformi cedama..pa i bora corba je pjevao cedama...zovimo ga...smo sumnjam da bi takvo sto bilo moguce u suprotnom pravcu
2015-09-08
a svakako ce im spast kapa pa koji god znak na njoj imaliprckov wrote:sore bonaSora wrote:Prcko ba
jel ti to mene pazaris okolo ko da nisam samo tvoj I samo tvoj
2014-04-19
PA pozovite Boru Čorbu. Ako neko hoće da ide na njegov koncert pa nek ide.vuksadinare wrote:meni smijesni...sa izgovorima...pa nek pjevaju sto hoce..dakle onda nema problema..pozovimo boru corbu pa nek pjeva u areni 'e moj druze zagrebacki'..i slicne stvari...dok thompsonu lupaju zabrane e onda se vade na ono kako tompson pjeva nacionalisticke pjesme....prckov wrote:ma jok bavuksadinare wrote:stokholmski sindromprckov wrote:cudni su ti ljevicari
dupli standardi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
2015-09-08
A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagravuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
Koji si ti kurac da nekome određuješ šta će da voli i sluša
2015-09-24
ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...Ringo10 wrote:A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagravuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
2015-09-08
A po kojoj zakonskoj osnovi možeš nekome zabraniti da pjeva i drži koncerte u hrvatskoj. I da određuješ repertoar.vuksadinare wrote:ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...Ringo10 wrote:A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagravuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
Reci mi koji je to zakon u Hrvatskoj.
Ili ti plediraš na zakon RULJE.
2015-09-24
boli me kiki...zakonski ne...ali ako napravis pizdariju mozes...ona drugi ce razmisliti dva puta hoce li doci...moze doci privatno da otpjeva bandicu za rođendan..ili kome vec...slican koncert u areni zaboravi....no i bez toga sumnjam da ce brena odrzati vise koncert u areni jer ipak godine cine svoje...Ringo10 wrote:A po kojoj zakonskoj osnovi možeš nekome zabraniti da pjeva i drži koncerte u hrvatskoj. I da određuješ repertoar.vuksadinare wrote:ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...Ringo10 wrote:A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagravuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
2015-09-08
vuksadinare wrote:boli me kiki...zakonski ne...ali ako napravis pizdariju mozes...ona drugi ce razmisliti dva puta hoce li doci...moze doci privatno da otpjeva bandicu za rođendan..ili kome vec...slican koncert u areni zaboravi....no i bez toga sumnjam da ce brena odrzati vise koncert u areni jer ipak godine cine svoje...Ringo10 wrote:A po kojoj zakonskoj osnovi možeš nekome zabraniti da pjeva i drži koncerte u hrvatskoj. I da određuješ repertoar.vuksadinare wrote:ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...Ringo10 wrote:A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagravuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
Neće brena ali eto nekog, Bajaga na primjer...možda sutra već. Dečki budite spremni!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ja sam ZA..nakon brene..ako je mogla brena pjevati u areni a pjevala je u cetnickoj uniformi 'borcima i narodu na prvoj liniji' moze pjevati i bora corba..naime i on se naslikavao u cetnickoj uniformi i pjevao 'borcima i narodu na prvoj liniji' kao i brena..no ima jedna razlika..naime bora corba je iskren i on kaze za sebe da je srpski patriota i voli ratka mladica,šešelja,slobu...za druge srpske pjevace kaze da se sad prave toše i da su neiskreni a da ih je debela vecina pjevala po 'srpskim zemljama' tokom ratnih godina..cak i srpskije i borbenije pjesme nego on ali eto sad zbog trzista odjedared 'zaboravili' sve sto su radili...dakle...čorbu u arenu...i on bi umjesto prve pjesme 'jugoslavenka' otpjevao svoju 'e moj druze zagrebacki'..pa onda nek vlado kalember i drugi pricaju...kako uz tu pjesmu nek bude veselica..nek se narod zabavi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:boli me kiki...zakonski ne...ali ako napravis pizdariju mozes...ona drugi ce razmisliti dva puta hoce li doci...moze doci privatno da otpjeva bandicu za rođendan..ili kome vec...slican koncert u areni zaboravi....no i bez toga sumnjam da ce brena odrzati vise koncert u areni jer ipak godine cine svoje...Ringo10 wrote:A po kojoj zakonskoj osnovi možeš nekome zabraniti da pjeva i drži koncerte u hrvatskoj. I da određuješ repertoar.vuksadinare wrote:ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...Ringo10 wrote:
A ko su BBB ... jebali vas i oni i Torcida i sva ta bagra
Neće brena ali eto nekog, Bajaga na primjer...možda sutra već. Dečki budite spremni!
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ja sam ZA..nakon brene..ako je mogla brena pjevati u areni a pjevala je u cetnickoj uniformi 'borcima i narodu na prvoj liniji' moze pjevati i bora corba..naime i on se naslikavao u cetnickoj uniformi i pjevao 'borcima i narodu na prvoj liniji' kao i brena..no ima jedna razlika..naime bora corba je iskren i on kaze za sebe da je srpski patriota i voli ratka mladica,šešelja,slobu...za druge srpske pjevace kaze da se sad prave toše i da su neiskreni a da ih je debela vecina pjevala po 'srpskim zemljama' tokom ratnih godina..cak i srpskije i borbenije pjesme nego on ali eto sad zbog trzista odjedared 'zaboravili' sve sto su radili...dakle...čorbu u arenu...i on bi umjesto prve pjesme 'jugoslavenka' otpjevao svoju 'e moj druze zagrebacki'..pa onda nek vlado kalember i drugi pricaju...kako uz tu pjesmu nek bude veselica..nek se narod zabavi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:boli me kiki...zakonski ne...ali ako napravis pizdariju mozes...ona drugi ce razmisliti dva puta hoce li doci...moze doci privatno da otpjeva bandicu za rođendan..ili kome vec...slican koncert u areni zaboravi....no i bez toga sumnjam da ce brena odrzati vise koncert u areni jer ipak godine cine svoje...Ringo10 wrote:A po kojoj zakonskoj osnovi možeš nekome zabraniti da pjeva i drži koncerte u hrvatskoj. I da određuješ repertoar.vuksadinare wrote:
ne brane oni...oni koji hoce je slusati mogu potegnuti u srbiju,bosnu..tu vise nece imati prođu...
pa eto onda sve ok, dzaba si pjenio
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bora čorba uvodna pjesma za veselicu publike u areni
https://www.youtube.com/watch?v=aCZvtNH_jy8
https://www.youtube.com/watch?v=aCZvtNH_jy8
2015-09-08
eee, vala niko zesce ne zali
za yugom od domoljuba
i branitelja.
za yugom od domoljuba
i branitelja.
Guest- Guest
brena je brena
al sore je sore
al sore je sore
2014-04-19
I stol je stolprckov wrote:brena je brena
al sore je sore
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 14 of 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 14 of 33