Akademik Imamović: Turci su bili spas za od križara i inkvizicije proganjane dobre Bošnjane.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Akademik Imamović: Turci su bili spas za od križara i inkvizicije proganjane dobre Bošnjane.
Pa i o tome bi se dalo diskutirati. Ali pričamo o standardima po kojima će se kasnije izgraditi nacionalna pripadnost,mada se u to doba određen broj muslimana deklarirao kao Srbi.epikur37 wrote:
da jer muslimani su isto hrvati, pače, cvijeće :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Akademik Imamović: Turci su bili spas za od križara i inkvizicije proganjane dobre Bošnjane.
jastreb wrote:Da,ali su Srbi bili u većini. Još i više u doba AU. A kad ja to ovdje napišem pozivajući se na izvore,onda me napadaju,jer da je BIH tada bila uglavnom hrvatska.Eroo wrote:POPIS 1931 po vjerskoj osnovi
Muslimani su bili poprilična manjina i u Bosni i u Hercegovini.
Mir...č...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Supruga Mira Baresica u 'Bujici' razocarala hdzovce:'Najgori su Plenkovic i Milanovic.Obadva su komunisticki gojenci ta nisu im roditelji bili politicki emigranti vec su imali u Jugoslaviji dobre funkcije.'
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Bane akademik
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Bane akademik
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 2 of 2