YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
Rekoh, da ne smetam razgovorima starih znanaca. :)
rece on s (elektronskom cigaretom?koja btw izgleda kao mali machinegun) u ruci dok izbacuje iz pluca paru na kilometre
ima li sto dosadnije od toga ?!
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
:Dbetty.boop wrote:ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
rece on s (elektronskom cigaretom?koja btw izgleda kao mali machinegun) u ruci dok izbacuje iz pluca paru na kilometre
Nije on dosadnjikav, on samo eksperimentira. B-)
Guest- Guest
ebenica wrote:i kad ja kažem da si dosadnjikava ljudi se čudebetty.boop wrote:ne, hvala ... misljenja sam da, ili pusis ko covjek, il ne pusis uopce
eksperimentirajjjjj mlada si jebemu
isla sam se ja raspitat u ducan o svemu, maltretirala prodavaca po ure da bi on kraju mislio kako je zakljucio prodaju
i onda ja kazem kako ipak previse volim pusit cigarete, zahvalim se i odem ca
nisam ja boring, ja sam nepodnosljiva ... i samoj sebi :D
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:nije gay dok se rupice na pimpekima ne dodirnu, samo je to ekperimentiranje :D
Tako nekako
Guest- Guest
prvo, da u pravu si, tak izgledaju moje sprave, ali tebi sam dao preporuku za ful malu, ko usb stick sa parom k'o cigareta i istim osjećajem uvlačenja, zato što želim da što duže živiš jer mi je stalo do tebebetty.boop wrote:ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
Guest- Guest
ja imam strpljenja je i google ćemo ti sve objasnit :Dbetty.boop wrote:
nisam ja boring, ja sam nepodnosljiva ... i samoj sebi :D
Guest- Guest
ebenica wrote:prvo, da u pravu si, tak izgledaju moje sprave, ali tebi sam dao preporuku za ful malu, ko usb stick sa parom k'o cigareta i istim osjećajem uvlačenja, zato što želim da što duže živiš jer mi je stalo do tebebetty.boop wrote:ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
sve znam, ali radije necu pusit, to je jos zdravije :p
betty.boop-
2015-01-23
jebote, kad ti ebeni kaze da si dosadnjikav, to je gore nego kad janice kaze rossu da je ‘too whiny’
betty.boop-
2015-01-23
to betika da mi budeš ko žuži jelinek živa sto godinabetty.boop wrote:
sve znam, ali radije necu pusit, to je jos zdravije :p
Guest- Guest
prinčipesa ponašaj se , budi dama jebemubetty.boop wrote:jebote, kad ti ebeni kaze da si dosadnjikav, to je gore nego kad janice kaze rossu da je ‘too whiny’
Guest- Guest
bolja mi je obrada od young merkulesa, u stvari sve njegove obrade tih gay pjesmica su mi bolje od originala.
Guest- Guest
ebenica wrote:bolja mi je obrada od young merkulesa, u stvari sve njegove obrade tih gay pjesmica su mi bolje od originala.
odlicno, totalno te vidim u tom stilu ! :D
betty.boop-
2015-01-23
ćelavog, bucmastog i tetoviranog? ...možda sam podjednako nadrkan i tetovaže da, al ne bi baš zubima otvarao boce :D
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50