YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: YouTube
[quote="betty.boop"]ekrani su losi za san
probao sam sve ugasit iskopčat struju totalna tišina...i onda čujem buhe kako skaču i tulumare po psu koji spava u drugoj prostoriji.
probao sam sve ugasit iskopčat struju totalna tišina...i onda čujem buhe kako skaču i tulumare po psu koji spava u drugoj prostoriji.
Guest- Guest
probat ću odslušat predavanje. profesor priča o željezu sa takvim entuzijazmom...
Guest- Guest
to bi te moglo uspavat
idem ja zapalit pa natrag u krevet
idem ja zapalit pa natrag u krevet
betty.boop-
2015-01-23
jebesh mene, kako si ti danas? ako ćeš me opet sprdat da znam :P
i prestani pušit, vejpaj bem te blesavu, barem je to u vrancuskoj jebeno popularno i dostupno..
i prestani pušit, vejpaj bem te blesavu, barem je to u vrancuskoj jebeno popularno i dostupno..
Guest- Guest
jutro ra, aj na kavu <3
necu pusit dok ste vi tu, ne brigajte :D
betty.boop-
2015-01-23
imala sam zubobolju prije nekih mjesec dana i nisam pusila dva tjedna ... taman sam u to vrijeme dobila na poklon dvije steke cigara :D
sad zapalim par na dan, tipa 5 maks i to je to
ni ne nosim ih vise sa sobom kad idem van
sad zapalim par na dan, tipa 5 maks i to je to
ni ne nosim ih vise sa sobom kad idem van
betty.boop-
2015-01-23
ma samo ti pushi, al ti je vejpanje bolje, ja vejpam već 10 mjeseci i ne mogu opisat, plus kaj je 95% zdravije...
kupi uwell caliburn, 10ml tekućine sa 12 mg nikotina i probaj, odaberi neko sranje kaj inače voliš: jagodu, pitu od jabuke, trešnju, višnju, nešto od dinner lady oni imaju ok i probaj...potrošit ćeš 30-40 eura a promijenit će ti život :)
kupi uwell caliburn, 10ml tekućine sa 12 mg nikotina i probaj, odaberi neko sranje kaj inače voliš: jagodu, pitu od jabuke, trešnju, višnju, nešto od dinner lady oni imaju ok i probaj...potrošit ćeš 30-40 eura a promijenit će ti život :)
Guest- Guest
Jutro BB. :*betty.boop wrote:jutro ra, aj na kavu <3
Samo dimi, znam ja kako je to. ;)
Rekoh, da ne smetam razgovorima starih znanaca. :)
Guest- Guest
ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
Guest- Guest
ne, hvala ... misljenja sam da, ili pusis ko covjek, il ne pusis uopce
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
Guest- Guest
Podržavam. Ili ili. Nema surogata. :)betty.boop wrote:ne, hvala ... misljenja sam da, ili pusis ko covjek, il ne pusis uopce
Guest- Guest
i kad ja kažem da si dosadnjikava ljudi se čudebetty.boop wrote:ne, hvala ... misljenja sam da, ili pusis ko covjek, il ne pusis uopce
eksperimentirajjjjj mlada si jebemu
Guest- Guest
ebenica wrote:ludo čeljade, zašto bi smetala, betika je ionak pomalo dosadna pa što nas je više zabavnije jeRa wrote:
rece on s (elektronskom cigaretom?koja btw izgleda kao mali machinegun) u ruci dok izbacuje iz pluca paru na kilometre
ima li sto dosadnije od toga ?!
betty.boop-
2015-01-23
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 50