YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: YouTube
lažem, ja čem dat, ja se volim ismijavat na svoj račun i volim kad me ljudi zajebavaju....
Guest- Guest
nisi valjda mislila da čem ti nekaj loše preporučit? ccc prinčipesa.
kaj si ti tolkoi ljuta na svijet s tim uskličnicima? (pogledaj i boys isto je dobra)
kaj si ti tolkoi ljuta na svijet s tim uskličnicima? (pogledaj i boys isto je dobra)
Guest- Guest
ja sam s onog tvog popisa većinu gledao jedino sam pogledao The end of the F***ing world na netflixu i ok je, hvala.
Guest- Guest
ponekad pozelim da sam musko i da imam toplu zenicu da se brine oko mene, da mi kuha, cisti, sprema ...
betty.boop-
2015-01-23
zašto? ja sam muško pa to nemam :D vjerujem da se ljudi trebaju sresti ako je to suđeno, kućanski aparati se kupuju, žene to nisu.
ono kaj očem reć' je da ne trebaš bit žensko da se razočaraš, razočarala bi se kao muško...
ono kaj očem reć' je da ne trebaš bit žensko da se razočaraš, razočarala bi se kao muško...
Guest- Guest
ma ne, nisi me razumio
zene su vise kucanice nego muski, iako danas sve manje
vi kad se udomacite, samo smo mi te koje titramo oko vas
e, pa i ja bi da mi se titra :D
zene su vise kucanice nego muski, iako danas sve manje
vi kad se udomacite, samo smo mi te koje titramo oko vas
e, pa i ja bi da mi se titra :D
betty.boop-
2015-01-23
pa nismo svi isto kak i niste vi sve koje titrate :D i vi kad se opustite mobiteli i fejsovi vam postanu važniji od prisutnih ljudi :P
Guest- Guest
znaš da nije laž, našla si se u tome
svaki spol je sebičan na svoj način al čisto radi pišanja nikad ne bih htio bit žensko :P
svaki spol je sebičan na svoj način al čisto radi pišanja nikad ne bih htio bit žensko :P
Guest- Guest
ebenica wrote:hvala vam kaj ste tam na stihovima moj horoskopski znak prikazali skroz pičkasto,
k'o live stream skidanja muškosti :/ mogli ste barem iz pristojnosti dodat nekaj tipa: al imaju barem muške brade (iako je to laž al eto)...
Nije namjerno. Nekad sam poput slona u trgovini s kristalom :)
Ma kakve brade. Zaboravila sam tamo dodati da su ženama senzibilci zapravo jako seksi. ;)
Guest- Guest
ma, ne broji se, iznuđeno je, trebalo je bit spontano :PRa wrote:ebenica wrote:hvala vam kaj ste tam na stihovima moj horoskopski znak prikazali skroz pičkasto,
k'o live stream skidanja muškosti :/ mogli ste barem iz pristojnosti dodat nekaj tipa: al imaju barem muške brade (iako je to laž al eto)...
Nije namjerno. Nekad sam poput slona u trgovini s kristalom :)
Ma kakve brade. Zaboravila sam tamo dodati da su ženama senzibilci zapravo jako seksi. ;)
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 50