YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: YouTube
Etogasad.ebenica wrote:ma, ne broji se, iznuđeno je, trebalo je bit spontano :PRa wrote:ebenica wrote:hvala vam kaj ste tam na stihovima moj horoskopski znak prikazali skroz pičkasto,
k'o live stream skidanja muškosti :/ mogli ste barem iz pristojnosti dodat nekaj tipa: al imaju barem muške brade (iako je to laž al eto)...
Nije namjerno. Nekad sam poput slona u trgovini s kristalom :)
Ma kakve brade. Zaboravila sam tamo dodati da su ženama senzibilci zapravo jako seksi. ;)
Ovo je živi dokaz kako ovan bez ikakve namjere i htijenja nekako uspije naći najkraći put za stati na nogu raku i to po mogućnosti upravo na onaj prst koji ima najveće kurje oko. I to vrlo spontano.
Guest- Guest
zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Guest- Guest
Aj dobro. Sad mi je lakše. Nek si atipičan. :)ebenica wrote:zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Rekao si sve ono što bih ti i ja rekla.
Šalim se, ofskroz
Guest- Guest
lajkam ovo objašnjenje, indirektno ispadnem glup ah žene, kvragu i vi :(Ra wrote:Aj dobro. Sad mi je lakše. Nek si atipičan. :)ebenica wrote:zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Šalim se, ofskroz
Guest- Guest
Hahahaebenica wrote:lajkam ovo objašnjenje, indirektno ispadnem glup ah žene, kvragu i vi :(Ra wrote:Aj dobro. Sad mi je lakše. Nek si atipičan. :)ebenica wrote:zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Šalim se, ofskroz
Pa kad ne želiš ispasti glup direktno
Guest- Guest
pa trebalo bi bit bolje sakriveno :PRa wrote:Hahahaebenica wrote:lajkam ovo objašnjenje, indirektno ispadnem glup ah žene, kvragu i vi :(Ra wrote:Aj dobro. Sad mi je lakše. Nek si atipičan. :)ebenica wrote:zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Šalim se, ofskroz
sad sam pičkast k'o pravi rak, jelda? nikad zadovoljan
Guest- Guest
Jbg, danas nisam u formi. :(ebenica wrote:pa trebalo bi bit bolje sakriveno :PRa wrote:Hahahaebenica wrote:lajkam ovo objašnjenje, indirektno ispadnem glup ah žene, kvragu i vi :(Ra wrote:Aj dobro. Sad mi je lakše. Nek si atipičan. :)ebenica wrote:zajebavam se nemam ja problema sa riječima, ružan sam, glup, pičkast u duši, imam mali pimpek, nekad se napalim na sebe pa ne znam jel sam peder ili samo pička ja sam malo drugačiji rak ;)
Šalim se, ofskroz
sad sam pičkast k'o pravi rak, jelda? nikad zadovoljan
Sad si pičkast ko vaga, a ne ko rak. Razmaženo
Guest- Guest
Da? :)fridrih_niche wrote:Obozavan Einaudija...
<3
Poklanjam ti onda meni najdražu njegovu stvar...
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50