Caramba chat
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Caramba chat
Maggie19 wrote:Sto je ovo na chatu?
:-0
Što se ti javljaš? Jesi ti tre, možda??
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
Ne znam, ti mi reci.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Sto je ovo na chatu?
:-0
Što se ti javljaš? Jesi ti tre, možda??
Ti sigurno vidis vec dva-tri trea, koliko si cugnuo.
;?@
Koji si ti sado-mazohist.
Ima ti film taman po mjeri sad na hrt3. Mislim da je madjarski.
Ili mozda estonski.
Ima ti film taman po mjeri sad na hrt3. Mislim da je madjarski.
Ili mozda estonski.
Crveni sve potjerao ;-D
Ma nije, vjerojatno se sad stidi što je opet srbo u njemu prevladao i zbog toga je lupetao gluposti ali biti će od njega kad tad dobra HrvatinaMaggie19 wrote:Crveni sve potjerao ;-D
Ma, napio se onu vecer, pa mu se sve izmijesalo ;-@tre wrote:Ma nije, vjerojatno se sad stidi što je opet srbo u njemu prevladao i zbog toga je lupetao gluposti ali biti će od njega kad tad dobra HrvatinaMaggie19 wrote:Crveni sve potjerao ;-D
mora se okaniti srpske brlje i prijeći na kvalitetna Hrvatska vina! Recimo kad sam sa epijem popio (neću reći koliko) dobro slavonsklo vino više mu nije palo na pamet da navija za josipovića i tu i takvu ekipuMaggie19 wrote:Ma, napio se onu vecer, pa mu se sve izmijesalo ;-@tre wrote:Ma nije, vjerojatno se sad stidi što je opet srbo u njemu prevladao i zbog toga je lupetao gluposti ali biti će od njega kad tad dobra HrvatinaMaggie19 wrote:Crveni sve potjerao ;-D
Hahsha, znaci, ti si djelovao na epija..i to vinom ;-Ptre wrote:mora se okaniti srpske brlje i prijeći na kvalitetna Hrvatska vina! Recimo kad sam sa epijem popio (neću reći koliko) dobro slavonsklo vino više mu nije palo na pamet da navija za josipovića i tu i takvu ekipuMaggie19 wrote:Ma, napio se onu vecer, pa mu se sve izmijesalo ;-@tre wrote:Ma nije, vjerojatno se sad stidi što je opet srbo u njemu prevladao i zbog toga je lupetao gluposti ali biti će od njega kad tad dobra HrvatinaMaggie19 wrote:Crveni sve potjerao ;-D
Ne bilo kakvim nego dobrim slavonskim Iskreno mislio sam se uvaliti kod njega u podrum a nakraju je on završio kod nas na sisi kao da je sa paga a ne iz tuzleMaggie19 wrote:Hahsha, znaci, ti si djelovao na epija..i to vinom ;-Ptre wrote:mora se okaniti srpske brlje i prijeći na kvalitetna Hrvatska vina! Recimo kad sam sa epijem popio (neću reći koliko) dobro slavonsklo vino više mu nije palo na pamet da navija za josipovića i tu i takvu ekipuMaggie19 wrote:Ma, napio se onu vecer, pa mu se sve izmijesalo ;-@tre wrote:Ma nije, vjerojatno se sad stidi što je opet srbo u njemu prevladao i zbog toga je lupetao gluposti ali biti će od njega kad tad dobra HrvatinaMaggie19 wrote:Crveni sve potjerao ;-D
Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Jos bih mu ja morala platit kavu na koju me pozivao..dobro si mi rekao ;-^^
Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Još bi ti morala oprati čaše u kafiću da otplatiš kavuMaggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Ajoj , lijepo bi me usosio ;-@tre wrote:Još bi ti morala oprati čaše u kafiću da otplatiš kavuMaggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Kažeš mu onda da moraš skoknut na wc, da te pričeka za stolom...pa onda zbrišeš kroz prozor :)Maggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
HahshahaNoor wrote:Kažeš mu onda da moraš skoknut na wc, da te pričeka za stolom...pa onda zbrišeš kroz prozor :)Maggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-Ptre wrote:Budi spremna na sve, taj je bodul u duši i očito u nekoj rodbinskoj vezi sa abenomMaggie19 wrote:Ahaaaaa..Bracanin, bolje receno..
Pa da, u tom slucaju svakako ce ili platiti ili odradit u kuhinjiMaggie19 wrote:HahshahaNoor wrote:Kažeš mu onda da moraš skoknut na wc, da te pričeka za stolom...pa onda zbrišeš kroz prozor :)Maggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanikMaggie19 wrote:
Hahahagaha, neobjasnjivoj, ali tako stvarnoj ;-P
samo da ne izađu u plavu kamenicu jer je epi onda doslovce naheboNoor wrote:Pa da, u tom slucaju svakako ce ili platiti ili odradit u kuhinjiMaggie19 wrote:HahshahaNoor wrote:Kažeš mu onda da moraš skoknut na wc, da te pričeka za stolom...pa onda zbrišeš kroz prozor :)Maggie19 wrote:Mislim da bi nas onda bilo dvoje bez lisnice..on bi rekao da je s trcanja upravo, a da na trcanje ne nosi nista ;-Dtre wrote:
Ako odete na kavu nemoj se slučajno hvatati za novčanik ili još bolje preuduhitri ga u priči da si zaboravila novčanik
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50