Caramba chat
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Caramba chat
moram bit ucviljen kad je sve bila lazRa wrote:A što je sad? Ne mogu reći kad si tako ucviljen. Evo sad sam i ja istaprckov wrote:Ra wrote:Ne žele smetati jer su uvjereni da se za stvarno muvamo. A bome si napizdio Vebera, ja Svetu i sad nitko ne prilazi blizu.prckov wrote:ma niko im ne smeta da se prikljuceRa wrote:
Hahaha, bome imaš ti tih rezervnih karata još u rukavu.
Vuneni što misliš da napravimo mali rezime, zaključimo ovaj igrokaz i oslobodimo prostor ostalima?
Nas dvoje smo se razbacali po ovoj temi kao đubar po njivi. Nitko ne prilazi ni blizu osim Megi, a dam se kladiti da i ona stavi masku ili prestane disati.
nego, kako se zakljucije
nisam siguran na sta mislis
Ono da ti kažem koje karte su ti bile stvarno dobre, da znaš za ubuduće kad kreneš u lov.
kazi
jebem ti taj engleski poker
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a fino si lagala
2014-04-19
prckov wrote:moram bit ucviljen kad je sve bila lazRa wrote:A što je sad? Ne mogu reći kad si tako ucviljen. Evo sad sam i ja istaprckov wrote:Ra wrote:Ne žele smetati jer su uvjereni da se za stvarno muvamo. A bome si napizdio Vebera, ja Svetu i sad nitko ne prilazi blizu.prckov wrote:
ma niko im ne smeta da se prikljuce
nego, kako se zakljucije
nisam siguran na sta mislis
Ono da ti kažem koje karte su ti bile stvarno dobre, da znaš za ubuduće kad kreneš u lov.
kazi
jebem ti taj engleski poker
A koji si ti luđak.
Guest- Guest
nisamRa wrote:Pa i ti siprckov wrote:a fino si lagala
ja sam budala iskren
2014-04-19
Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?prckov wrote:nisamRa wrote:Pa i ti siprckov wrote:a fino si lagala
ja sam budala iskren
Na nju sam i pala.
Guest- Guest
jel to opet pokerRa wrote:Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?prckov wrote:nisamRa wrote:Pa i ti siprckov wrote:a fino si lagala
ja sam budala iskren
Na nju sam i pala.
2014-04-19
Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papirprckov wrote:jel to opet pokerRa wrote:Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?prckov wrote:nisamRa wrote:Pa i ti siprckov wrote:a fino si lagala
ja sam budala iskren
Na nju sam i pala.
Guest- Guest
oRa wrote:Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papirprckov wrote:jel to opet pokerRa wrote:Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?prckov wrote:nisamRa wrote:
Pa i ti si
ja sam budala iskren
Na nju sam i pala.
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
ocul sad ja pokazat karte
2014-04-19
Aj. Vidim da te namučio ovaj engleski Ucrvo si se što ne vidiš što ja imam u rukama.prckov wrote:oRa wrote:Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papirprckov wrote:jel to opet pokerRa wrote:Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?prckov wrote:
nisam
ja sam budala iskren
Na nju sam i pala.
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
Dok ti složiš karte ja ću si skuhati još jednu kavu.
Guest- Guest
a neka sam se isplako bolje su spavat
nego, nisam ja varo nista
malo zajebavo jesam
al nisam varo
nego, nisam ja varo nista
malo zajebavo jesam
al nisam varo
2014-04-19
pa reko sam cini mi se davno da je sretan onaj koje tebe ima na svojoj straniRa wrote:Aj. Vidim da te namučio ovaj engleski Ucrvo si se što ne vidiš što ja imam u rukama.prckov wrote:oRa wrote:Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papirprckov wrote:jel to opet pokerRa wrote:
Pa to ti i je najbolja karta. Šta se sad dereš?
Na nju sam i pala.
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
nista ja tu nisam engleski odigro
to tako zaista mislim
e sad da li sam ja taj srecnik..
2014-04-19
mislim, volio bi da jesamprckov wrote:pa reko sam cini mi se davno da je sretan onaj koje tebe ima na svojoj straniRa wrote:Aj. Vidim da te namučio ovaj engleski Ucrvo si se što ne vidiš što ja imam u rukama.prckov wrote:oRa wrote:Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papirprckov wrote:
jel to opet poker
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
to tako zaista mislim
2014-04-19
eto ti malo secera uz kavu
2014-04-19
Bome si dobro dozirao. To je prava mjera slatkoće uz kavu.prckov wrote:eto ti malo secera uz kavu
Guest- Guest
tamanRa wrote:Bome si dobro dozirao. To je prava mjera slatkoće uz kavu.prckov wrote:eto ti malo secera uz kavu
nije malo a nisam ni precero?
2014-04-19
opet se prepala
2014-04-19
Pa jesi sretan. Nije me lako dobiti na svoju stranu. :)prckov wrote:mislim, volio bi da jesamprckov wrote:pa reko sam cini mi se davno da je sretan onaj koje tebe ima na svojoj straniRa wrote:Aj. Vidim da te namučio ovaj engleski Ucrvo si se što ne vidiš što ja imam u rukama.prckov wrote:oRa wrote:
Je. Počela sam pokazivati karte, al ti s i dalje dereš. Morat ću ti opet dodati toalet papir
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
to tako zaista mislim
Već sam ti spomenula da si me kupio jednom rečenicom, kad sam ti zapravo bacila koru od banane pod noge, a ti si je elagantno zaobišao, što većina muškaraca ne bi.
Znaš ono, zov ljubavi, ja ti odgovorim rika jelena, a ti mi odgovoriš da to ne priliči mom ukusu itd. :)
Tu mi je bilo apsolutno jasno da nisi sirovina i da uopće ne igraš za raju. Zato sam predložila engleski poker gdje se karte ne provjeravaju, jer sam uglavnom znala kakve držiš u ruci.
Poslije mi je bilo smiješno (i slatko) kako se oprezno krećeš, ispipavaš teren, kao da si na velikom minskom polju i svaki čas možeš nagaziti na neku paštetu.
Imaš moje poštovanje. Niti jednom me u ovoj igri nisi uvrijedio, ponizio, naveo da se osjetim drugačije nego damom. E to ne može svatko. :)
Dobar si ti tip. Zalužuješ
Guest- Guest
pa svi takoRa wrote:Pa jesi sretan. Nije me lako dobiti na svoju stranu. :)prckov wrote:mislim, volio bi da jesamprckov wrote:pa reko sam cini mi se davno da je sretan onaj koje tebe ima na svojoj straniRa wrote:Aj. Vidim da te namučio ovaj engleski Ucrvo si se što ne vidiš što ja imam u rukama.prckov wrote:
o
a to je otvoreni poker
taj mi se svida
to tako zaista mislim
Već sam ti spomenula da si me kupio jednom rečenicom, kad sam ti zapravo bacila koru od banane pod noge, a ti si je elagantno zaobišao, što većina muškaraca ne bi.
Znaš ono, zov ljubavi, ja ti odgovorim rika jelena, a ti mi odgovoriš da to ne priliči mom ukusu itd. :)
Tu mi je bilo apsolutno jasno da nisi sirovina i da uopće ne igraš za raju. Zato sam predložila engleski poker gdje se karte ne provjeravaju, jer sam uglavnom znala kakve držiš u ruci.
Poslije mi je bilo smiješno (i slatko) kako se oprezno krećeš, ispipavaš teren, kao da si na velikom minskom polju i svaki čas možeš nagaziti na neku paštetu.
Imaš moje poštovanje. Niti jednom me u ovoj igri nisi uvrijedio, ponizio, naveo da se osjetim drugačije nego damom. E to ne može svatko. :)
Dobar si ti tip. Zalužuješ
mislim oprezno
neke stvari mogu da opeku
2014-04-19
ma znamRa wrote:Jesam. Cila san isprepadana.prckov wrote:opet se prepala
to je zato sto sam opasan
2014-04-19
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50