'' SPEKTAKL U ZAGREBU LEPA BRENA ISPUNILA OBEĆANJE: U PREPUNOJ ARENI ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE Pjevačica se na scenu spustila s krova dvorane ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' SPEKTAKL U ZAGREBU LEPA BRENA ISPUNILA OBEĆANJE: U PREPUNOJ ARENI ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE Pjevačica se na scenu spustila s krova dvorane ''
Dobro,ja se zajebajem kao i obicno,a ti sve shvatio zaozbilje...uzivam i sa Brena-Projektilom na RH...Brat Brale wrote:pismejker wrote:Brat Brale wrote:pismejker wrote:Nish..lansirati na Srbiju Thompsona,pa sto bude... ...treba se osvetiti..
Pući će mu pička. Vratiće mu se stomatiloško stanje kao u vreme dok nije ušao u kintu-2 pokvarena zuba...
nebitno..bitno da ce vama se podici krfni tlak,a mozda pukne i koji nervni i srcani udar...
Iskrrno, KBK za tu budalu...
Guest- Guest
Re: '' SPEKTAKL U ZAGREBU LEPA BRENA ISPUNILA OBEĆANJE: U PREPUNOJ ARENI ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE Pjevačica se na scenu spustila s krova dvorane ''
Nisam se prevario. danas sam posudio 7dnevno iz kioska u lokalnom Konzumu i sjeo na sok,također u kafiću konzumskome.pismejker wrote:jastreb wrote:Malo sam bio prestrog prama mojim Hrvatima glede jugonostalgije.
Vidim da smo na samom vrhu ljestvice.
Hehe,ovo će bit tema br.1 u najnovijoj Marcelusovoj kolumni,a i druge desne tiskovine pisat ce o ovom naširoko.
Prva strana i prva kolumna,Marcelo i naravno na prvom mjestu Brena.
Žao mi je što nema na netu. Marcedllo kao i obično piše gluposti koje je pokupio po desničarskim portalima.
Piše (neistinu) kako je Brena završila samo osnovnu školu i time se hvalila,kako joj je OŠ dovoljna da bolje živi od doktora. Laž.
Brena je završila srednju školu,studirala u Beogradu i bavila se košarkom.
dalje neću nabrajatui,jer em,ne mogu citirati,em sam pola toga zaboravio jer se radi o bedastoćama Bošnjaci u Brčkom,uniforma,parkiranja na invaliskim mjestima ,četnik Minimaks i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa to je jasno svakom..sto se tice naseg Marca,on mora zeni i djeci pujicu na stol servirati za blagdane..Nounari vise ne pisu istinu nego ono sto zele oni koji ih placaju..to je fak-at u cijelom svijetu..tak oda mu ne zamjeram..jastreb wrote:Nisam se prevario. danas sam posudio 7dnevno iz kioska u lokalnom Konzumu i sjeo na sok,također u kafiću konzumskome.pismejker wrote:jastreb wrote:Malo sam bio prestrog prama mojim Hrvatima glede jugonostalgije.
Hehe,ovo će bit tema br.1 u najnovijoj Marcelusovoj kolumni,a i druge desne tiskovine pisat ce o ovom naširoko.
Žao mi je što nema na netu. Marcedllo kao i obično piše gluposti koje je pokupio po desničarskim portalima.
Piše (neistinu) kako je Brena završila samo osnovnu školu i time se hvalila,kako joj je OŠ dovoljna da bolje živi od doktora. Laž.
dalje neću nabrajatui,jer em,ne mogu citirati,em sam pola toga zaboravio jer se radi o bedastoćama Bošnjaci u Brčkom,uniforma,parkiranja na invaliskim mjestima ,četnik Minimaks i sl.
brenu se pokusava demonizrati,iako je ona slicne pozicije kao i nas Marc..mora pjevati,onom tko placa..
E sad sto je vecina hrvata shvatila sto se dogodilo u zadnjih 30 godina(lopovluk,korupcija,otimacina,osiromasenje gradjana,vladavina politicke mafije),pa ih sad Brena podsjeca na ne tak okatastrofalna vremena,jest nest drugo..cisto melanholija..ljudim nije za zamjeriti,Breni isto,a niti nasem Marcu..
Guest- Guest
jastreb wrote:Nisam se prevario. danas sam posudio 7dnevno iz kioska u lokalnom Konzumu i sjeo na sok,također u kafiću konzumskome.pismejker wrote:jastreb wrote:Malo sam bio prestrog prama mojim Hrvatima glede jugonostalgije.
Jadni Marcelus.
On inače uopće nije toliko glup.
Mora se pretvarati da je glup jer njegova plaća ovisi o tome koliko Hrvata čita to što piše.
crvenkasti-
2014-04-17
Pokušali smo se udaljiti od ideje Juge i okrenuti ka EU. A onda skužili da EU ne valja, kaj je loše da nam opet Brena piva?
Mene je eto nasmijao onaj njen spot na kraju...
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Pokušali smo se udaljiti od ideje Juge i okrenuti ka EU. A onda skužili da EU ne valja, kaj je loše da nam opet Brena piva?
Nismo mi krivi. Mi smo Hrvati.
Obećali su nam svašta. Zajebali su nas.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:AlfaOmega wrote:Pokušali smo se udaljiti od ideje Juge i okrenuti ka EU. A onda skužili da EU ne valja, kaj je loše da nam opet Brena piva?
Nismo mi krivi. Mi smo Hrvati.
Obećali su nam svašta. Zajebali su nas.
budite tiho i mirno...bit ce svega..bit ce SVEGA.. ............
Guest- Guest
Similar topics
» Veliki Assadov povratak na poltiičku scenu
» Srbija ispunila EU standarde
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» Emancipacija: Ispunila san mnogih žena
» Lova do krova, a sve nema se...
» Srbija ispunila EU standarde
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» Emancipacija: Ispunila san mnogih žena
» Lova do krova, a sve nema se...
Page 2 of 2