JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
nego, kako služi mitshubishi?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
micubiši(tako se pise,neznalico )..pa...cufriden sam jako...opisan kao prilicno nedefiniran za voznju asfaltom i jako dobar na umjerenom off-roadu,iznenadjujuce,ali je meni jako dobro sjeo..ali to sam samo ja..mehanika,savrseno odradjuje,elektronika isto....
Moram reci kao i na onom topicu,da sam brutalno iznenadjen kvalitetom i ucinkovitoscu Petronas motornim uljem radjenim samo za turbo motore sa direktnim ubrizgavanjem..motor drugacije zvuci,trenutnio odziv..brutala..
Petronas+Mercedes aMG u suradnji rade ta ulja..
Moram reci kao i na onom topicu,da sam brutalno iznenadjen kvalitetom i ucinkovitoscu Petronas motornim uljem radjenim samo za turbo motore sa direktnim ubrizgavanjem..motor drugacije zvuci,trenutnio odziv..brutala..
Petronas+Mercedes aMG u suradnji rade ta ulja..
Guest- Guest
pitam jer ga jedan kolega ima, pa mi je bio zanimljiv za vozit, malo slabašan motor, ali dobra preglednost, povišenost, ručice fino sjednu. za lovu dobar auto.
davno sam vozio lancer koji je bio ispred vremena.
davno sam vozio lancer koji je bio ispred vremena.
2014-12-30
da..ne sto ga imam,nego je fakat onako autić sa osobnoscu..os ga kao obiteljski,moze proci,os ga kao vozilo za duge ture,odlican jest,prostran i ne umara,a iako ne neki brutalni motor i cistokrvni sportać,sposoban je ipak za aktivniju i zivu voznju..
mene osobno odusevljava 3. brzina..jaka ubrzanja i elasticitet..iznanadili podosta vlasnika bemburi i audija..tu i tamo malo ga nagaziti je zanimljivo lai za stalnu sprorcku voznju nije..
ipak,za mene sasvim oke..
mene osobno odusevljava 3. brzina..jaka ubrzanja i elasticitet..iznanadili podosta vlasnika bemburi i audija..tu i tamo malo ga nagaziti je zanimljivo lai za stalnu sprorcku voznju nije..
ipak,za mene sasvim oke..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čovjek koji je predvidio Trumpov dolazak tvrdi: Za nekoliko tjedana počinje Treći svjetski rat
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» javio se još jedan psihopat...
» Bajrusi tvrdi da je Zoki kao Tudjman i da jedan od sukoba sa Plenkijem oko politike prema BiH
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» javio se još jedan psihopat...
» Bajrusi tvrdi da je Zoki kao Tudjman i da jedan od sukoba sa Plenkijem oko politike prema BiH
Page 3 of 3