JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
Hahavili40 wrote:naputovao sam se dosta i dosta su me drugi vozili i to mi je onaj teži dio.Ima dobrih šofera koji dok vozi možeš i pridrijemati ali ima i budala na kvadrat koji su uvjereni da što brže vozi to je bolji šofer,tako se dokazuje a zapravo dokazuje da je opasan kreten.Maggie19 wrote:Mislim da ipak kolica vozi.vili40 wrote:ima sigurno,dva dana se mučio za nju u bosniMaggie19 wrote:Ima li taj uopce D-kat?
;-D
;-D
Ne znam tko vozi kolindu ali poslije svega ovoga morali su ga maknuti ili zabraniti kolindi da se presvlači u autobusu za vrijeme vožnje.
Da, definitivno ne zna posao.
A, vozaca zbilja ima svakakvih.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: JAVIO se još jedan čovjek koji tvrdi da je predsjedničin bus okrznuo njegovo vozilo.
vozio sam prije jedno dva mjeseca fordov novi veliki kombi iz leipziga do varaždina od pola 10 navečer,došli smo u pola 8 ujutro u varaždin.Još sam kad smo išli s posla rekao frendu koji je išao sa mnom da su sad zbog utakmice gužve(leipzig je doma igrao ligu prvaka)i da je najbolje da krenemo oko pola 10 ali zajeb,drugi dan je bio njemački praznik pa gužve,kiša i svako malo zastoj.Frend je rekao da nikad nije vozio takav kombi ali da ako ja više neću moći da će ipak on.Kad smo došli doma veli jebate nikad da sada nisam došao tako odmoran,velim mu ja kad si cijelim putem spavao i da to ne bi da ga je vozio jedan glavonja koji si je umislio da je šumaher.Maggie19 wrote:Hahavili40 wrote:naputovao sam se dosta i dosta su me drugi vozili i to mi je onaj teži dio.Ima dobrih šofera koji dok vozi možeš i pridrijemati ali ima i budala na kvadrat koji su uvjereni da što brže vozi to je bolji šofer,tako se dokazuje a zapravo dokazuje da je opasan kreten.Maggie19 wrote:Mislim da ipak kolica vozi.vili40 wrote:ima sigurno,dva dana se mučio za nju u bosniMaggie19 wrote:Ima li taj uopce D-kat?
;-D
;-D
Ne znam tko vozi kolindu ali poslije svega ovoga morali su ga maknuti ili zabraniti kolindi da se presvlači u autobusu za vrijeme vožnje.
vili40-
2015-08-02
Oce li ova živa dočekati izbore sa miškom
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Voznja je, uz iskustvo, i talent.vili40 wrote:vozio sam prije jedno dva mjeseca fordov novi veliki kombi iz leipziga do varaždina od pola 10 navečer,došli smo u pola 8 ujutro u varaždin.Još sam kad smo išli s posla rekao frendu koji je išao sa mnom da su sad zbog utakmice gužve(leipzig je doma igrao ligu prvaka)i da je najbolje da krenemo oko pola 10 ali zajeb,drugi dan je bio njemački praznik pa gužve,kiša i svako malo zastoj.Frend je rekao da nikad nije vozio takav kombi ali da ako ja više neću moći da će ipak on.Kad smo došli doma veli jebate nikad da sada nisam došao tako odmoran,velim mu ja kad si cijelim putem spavao i da to ne bi da ga je vozio jedan glavonja koji si je umislio da je šumaher.Maggie19 wrote:Hahavili40 wrote:naputovao sam se dosta i dosta su me drugi vozili i to mi je onaj teži dio.Ima dobrih šofera koji dok vozi možeš i pridrijemati ali ima i budala na kvadrat koji su uvjereni da što brže vozi to je bolji šofer,tako se dokazuje a zapravo dokazuje da je opasan kreten.Maggie19 wrote:Mislim da ipak kolica vozi.vili40 wrote:ima sigurno,dva dana se mučio za nju u bosniMaggie19 wrote:Ima li taj uopce D-kat?
;-D
;-D
I odraz osobnosti.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-koliko-kosta-kolindin-bus-pogledajte-kako-izgleda-iznutra/2139827.aspxveber wrote:volan na desnoj strani?
Guest- Guest
they stop they die
hahahaahhahahahaha
hahahaahhahahahaha
Mato Curic
Postoji osnovana sumnja da je jedan od vozaca busa , koji naizmjenicno voze, njen prijatelj i sponzor T.H., medju prijateljima poznatiji kao Toma Ubojica.
Policija savjetuje da se djeca ne salju u skolu , vrtice ili jaslice, u gradovima i naseljima kroz koje prolazi .
Planirane rute mozete saznati na:
www.kolinda.hr
Postoji osnovana sumnja da je jedan od vozaca busa , koji naizmjenicno voze, njen prijatelj i sponzor T.H., medju prijateljima poznatiji kao Toma Ubojica.
Policija savjetuje da se djeca ne salju u skolu , vrtice ili jaslice, u gradovima i naseljima kroz koje prolazi .
Planirane rute mozete saznati na:
www.kolinda.hr
vili40-
2015-08-02
Alky Alkemik
Prava firma nema šta! Samoborcek EU grupa koja ne placa po tri mjeseca plaće, koji placu isplacuju 30.og u mjesecu i koja ima vise sudskih radnih sporova, nego sto ja imam doma gaca i carapa zajedno. I onda oni voze predsjednicu. Dobra veza je to kad ti nepodopštine treba sredit drzavni vrh!!!!
Prava firma nema šta! Samoborcek EU grupa koja ne placa po tri mjeseca plaće, koji placu isplacuju 30.og u mjesecu i koja ima vise sudskih radnih sporova, nego sto ja imam doma gaca i carapa zajedno. I onda oni voze predsjednicu. Dobra veza je to kad ti nepodopštine treba sredit drzavni vrh!!!!
vili40-
2015-08-02
Veber sa svojom kramom kruzi po Zagrebu i okolici da se sjuri ispred busa, ali Misko ga je ufekao i bjezi k'o Emerson Fittipaldi.
Guest- Guest
Razgovarali smo i s profesorom Rajkom Horvatom s Fakulteta prometnih znanosti, voditeljem Katedre za tehniku cestovnog prometa, koji nam je rekao kako je upravo činjenica da je volan s desne strane vjerojatan uzrok nesreće jer se u Hrvatskoj vozi u vozilima u kojima su volani smješteni s lijeve strane.
pa što nisu iznajmili autobus gdje se vozač smješta otraga pokraj auspuha,i to bi bilo vrijedno pažnje i in.Mislim ono genijalci više ne znaju što bi.
pa što nisu iznajmili autobus gdje se vozač smješta otraga pokraj auspuha,i to bi bilo vrijedno pažnje i in.Mislim ono genijalci više ne znaju što bi.
vili40-
2015-08-02
sve u krugu Obitelji...poput Cammore...vili40 wrote:Alky Alkemik
Guest- Guest
veber wrote:volan na desnoj strani?
da, to je problem.
zubak joj uvalio
vili40 wrote:Razgovarali smo i s profesorom Rajkom Horvatom s Fakulteta prometnih znanosti, voditeljem Katedre za tehniku cestovnog prometa, koji nam je rekao kako je upravo činjenica da je volan s desne strane vjerojatan uzrok nesreće jer se u Hrvatskoj vozi u vozilima u kojima su volani smješteni s lijeve strane.
sponzorsko vozilo
auto zubak
veber vozi službeni auto, ta užasna njemačka.Sovak wrote:Veber sa svojom kramom kruzi po Zagrebu i okolici da se sjuri ispred busa, ali Misko ga je ufekao i bjezi k'o Emerson Fittipaldi.
i boli ga kurac za auto.
a kada slijedeće godine uzmem sebi auto, opet će biti na firmu pa će me opet bolit kurac.
jedini uvjet je da ne smije biti skuplji od 100 000€, a preporuka firem je volvo xc90, x5 ili ML.
tako da me zabole kiki i za osiguranje, servis i model.
2014-12-30
Jebote ... tebi gazda u firmi daje i zenu i cerke. Koja je bolja?
Guest- Guest
nema rodbinske veze između šefice i gazde. mislim da šefica ima 5% firme. nema djece, vozi porš, neki T ili R model, pederskoplave boje i vrši mobing nadamnom. gazda ima 50ak i ženu od 40ak. da je ljubav u pitanju, je. tip izgleda ko za film, a žena, onak malo široka u bokovima, sise se onako gravitacijski spustile, malo je kaj bi braća srbi rekli-pihtijasta.Sovak wrote:Jebote ... tebi gazda u firmi daje i zenu i cerke. Koja je bolja?
ali si guguću da mi je muka slušat ih...
i imaju troje djece.
2014-12-30
Kad Feudalna Kraljica jezdi sa svojom pretorijanskom gardom,Kmetje ima da se mikne sa puta...ako treba i u kanal..
Guest- Guest
opet pokazuješ svoje opće znanje.
u feudalizmu kojeg obilježava kralj, vazali i kmeti nikako ne može biti pretorijanska kohorta.
pretorijance je osnovao oktavijan u cilju očuvanja reda u rimu te osobne zaštite. bili su formirani od kohorti veterana te provjerenih vojnika. u kasnijem carstvu postaju ustanova za sebe.
u početku su brojali oko dvije legije odnosno oko 9-10 000 vojnika, raspoređenih u 10ak kohorti.
pod oktavijanom, kasnije poznatim kao augustom bile su direktno podređene njemu.
u doba feuda javlja se švicarska garda.
u feudalizmu kojeg obilježava kralj, vazali i kmeti nikako ne može biti pretorijanska kohorta.
pretorijance je osnovao oktavijan u cilju očuvanja reda u rimu te osobne zaštite. bili su formirani od kohorti veterana te provjerenih vojnika. u kasnijem carstvu postaju ustanova za sebe.
u početku su brojali oko dvije legije odnosno oko 9-10 000 vojnika, raspoređenih u 10ak kohorti.
pod oktavijanom, kasnije poznatim kao augustom bile su direktno podređene njemu.
2014-12-30
veber wrote:opet pokazuješ svoje opće znanje.
tako jest,istina,no ovo sto ja opisujem jest parodija na SVE slicne sustave odjedared,,..ukratko sprdam se sa balkanom,no znam da ti bas i nemas smisla za humor...
Guest- Guest
nego, kako služi mitshubishi?
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čovjek koji je predvidio Trumpov dolazak tvrdi: Za nekoliko tjedana počinje Treći svjetski rat
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» javio se još jedan psihopat...
» Bajrusi tvrdi da je Zoki kao Tudjman i da jedan od sukoba sa Plenkijem oko politike prema BiH
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» javio se još jedan psihopat...
» Bajrusi tvrdi da je Zoki kao Tudjman i da jedan od sukoba sa Plenkijem oko politike prema BiH
Page 2 of 3