Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
Nadam se da je svih nas vrijedna..kic wrote:
mozda jednoj osobi samo..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Nadam se da je svih nas vrijedna..kic wrote:
vrijedna je za sebe :P
Ti si predivna osoba,kic wrote:mativka wrote:Nadam se da je svih nas vrijedna..kic wrote:
vrijedna je za sebe :P
na tebi je...
daj mi molim te objasni na koju foru si ti u ovom slučaju skeptik?mativka wrote:
Svećenik, vrijedan divljenja
...i za nas skeptike..
čekaš nestrpljivo sa svijećom na balkonu i pripremljenim novcima rumena od želje da izrecitiraš nešto da te isti pohvali? wtf?
skeptik? ono kaj mrzim kod vas vjernika je ta želja da na svom primjeru pokazujete netko iznenadno prosvijetljenje kako bi se vaš put valjda trebao slijediti...
ti si kuratz a ne skeptik, srećom da su ograničeni celibatom jer po opisu ti bi ovu večer dočekala bezgriješno začeta.
Guest- Guest
Pitam se, da li da ti napišem: crkni?!
U slučaju rata,
Gdje bi bio?
U slučaju rata,
Gdje bi bio?
napiši , barem bi bilo iskreno i shvatljivo, misao koja ima smisla....opisivat događaj u kojem si groupie i onda se nazivati skeptikom niti ima smisla niti je shvatljivo.mativka wrote:Pitam se, da li da ti napišem: crkni?!
čisto misionarenje. čemu taj sram i bijeg od onoga kaj jesi? ako si vjernik budi vjernik, budi ponosna na to, to je tvoj odabir, ne moraš se skrivati i tražiti opravdanje za nešto što jesi.
Guest- Guest
A daaaaaj, molim teeeRa wrote:Bit će bolje za sve da ja ovo ne komentirammativka wrote:Poput Abena,
vrijedan godina...
Noor wrote:A daaaaaj, molim teeeRa wrote:Bit će bolje za sve da ja ovo ne komentirammativka wrote:Poput Abena,
vrijedan godina...
Nemere.
Nisam ovih dana za ništa teško... misli, riječi, hranu, komunikaciju. Treba mi lakoća postojanja i puno puno zraka. :)
Guest- Guest
Ra wrote:Noor wrote:A daaaaaj, molim teeeRa wrote:Bit će bolje za sve da ja ovo ne komentirammativka wrote:Poput Abena,
vrijedan godina...
Nemere.
Nisam ovih dana za ništa teško... misli, riječi, hranu, komunikaciju. Treba mi lakoća postojanja i puno puno zraka. :)
Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:A daaaaaj, molim teeeRa wrote:Bit će bolje za sve da ja ovo ne komentirammativka wrote:Poput Abena,
vrijedan godina...
Nemere.
Aj ti umjesto mene. Ionako znaš što bih napisala.
Guest- Guest
nemerem, kuham...sutra imam feštu doma i 20-ak ljudiRa wrote:Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:A daaaaaj, molim teeeRa wrote:
Bit će bolje za sve da ja ovo ne komentiram
Nemere.
Ajoj.Noor wrote:nemerem, kuham...sutra imam feštu doma i 20-ak ljudiRa wrote:Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:
A daaaaaj, molim teee
Nemere.
I sinko je pozvao svoju ekipu, ali ja ću im narezati pršuta i sira i basta. Ne mogu više nakuhavati. Pun mi kufer šporeta i šerpi.
Guest- Guest
2014-04-16
a, ka si već spomenu ableism,
lakersi imaju announcera sa govornom manom. jo ne zun ki je nenormalniji; oni ki su ga zaposili, ili un ki se prijovi za ot poso.
lakersi imaju announcera sa govornom manom. jo ne zun ki je nenormalniji; oni ki su ga zaposili, ili un ki se prijovi za ot poso.
2014-04-16
Kic,
jel ti to imaš novu mezimicu?
Pogledala sam 1. sezonu The Witcher...s guštom.
(uhvatila me gripa)
jel ti to imaš novu mezimicu?
Pogledala sam 1. sezonu The Witcher...s guštom.
(uhvatila me gripa)
[size=44]Today, ( prije 17 godin, op jo) one of the most powerful religions in the Western World is environmentalism. Environmentalism seems to be the religion of choice for urban atheists. Why do I say it’s a religion? Well, just look at the beliefs. If you look carefully, you see that environmentalism is in fact a perfect 21st century remapping of traditional Judeo-Christian beliefs and myths. There’s an initial Eden, a paradise, a state of grace and unity with nature, there’s a fall from grace into a state of pollution as a result of eating from the tree of knowledge, and as a result of our actions there is a judgment day coming for us all. We are all energy sinners, doomed to die, unless we seek salvation, which is now called sustainability. Sustainability is salvation in the church of the environment. Just as organic food is its communion, that pesticide-free wafer that the right people with the right beliefs, imbibe.[/size]kic wrote:
okoliš postaje nova religija
[size=44]Eden, the fall of man, the loss of grace, the coming doomsday—these are deeply held mythic structures. They are profoundly conservative beliefs. They may even be hard-wired in the brain, for all I know. I certainly don’t want to talk anybody out of them, as I don’t want to talk anybody out of a belief that Jesus Christ is the son of God who rose from the dead. But the reason I don’t want to talk anybody out of these beliefs is that I know that I can’t talk anybody out of them. These are not facts that can be argued. These are issues of faith.[/size]
[size=44]And so it is, sadly, with environmentalism. Increasingly it seems facts aren’t necessary, because the tenets of environmentalism are all about belief. It’s about whether you are going to be a sinner, or saved. Whether you are going to be one of the people on the side of salvation, or on the side of doom. Whether you are going to be one of us, or one of them. Am I exaggerating to make a point? I am afraid not. Because we know a lot more about the world than we did forty or fifty years ago. And what we know now is not so supportive of certain core environmental myths, yet the myths do not die[/size]
2014-04-16
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Crichton
2014-04-16
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50