Denkverbot
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)mativka wrote:Ja već godinama takvog nisam upoznala...tj. doživjela.kic wrote:
konkretni prijatelj koji ti neš uradi vrijedi više nego stotine riječi...
Guest- Guest
Ne znam,Ra wrote:Pitaš jesam li za lijepu laž ili ružnu istinu?mativka wrote:Nekoga zavoliš kroz riječi...stvoriš svoju sliku o toj osobi i ...bi li radije zadržao tu sliku ili se upustio u upoznavanje te se razočarao?!Ra wrote:Normalno da je drugačije. U RL imaš i govor tijela, oči, glas. Ovo je izuzetno ograničena komunikacija i ako ljudi još ne koriste ni smajliće svaki post se može tumačiti na više načina.mativka wrote:
Vjerojatno je drugačije kada nekoga u rl upoznaš...(možda uzmeš bliže srcu)
Pa,...kulturnijeg, iako prgavog :)
Hahaha. Znači sad je i prgav i nekulturan. Bit će mu drago kad pročita
Za ovo drugo. Uvijek.Glasujem za hrabrost, bez obzira na moguća razočarenja.
Zbog straha promašimo ljude koji su daleko vrijedniji od nekoliko razočarenja. :)
nisam upoznala nikog s net svijeta u rl.
Sinoć jesam jednu kolegicu s kojom sam se redovito čula preko moba. Povezali su nas neki zajednički interesi...
No, bilo je drugačije...s distancom....
Zato i postavljam ovakva pitanja.
Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)Ra wrote:Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)mativka wrote:Ja već godinama takvog nisam upoznala...tj. doživjela.kic wrote:
stvarno ne razumijem zašto ovo radiš? nije da sam jednom prema nekome na forumu bio bezobrazan radi ovakvih stvari, ako te nešto zanima obratiš se meni, komentirat mene s ljudima koji me ne poznaju je ono kaj si napisala o meni: nekulturno...iskreno mi se jebe kak me pamtiš jer me očito nisi baš čitala niti sam ja osoba koja će se otvarat po forumu svakome tko naleti, ako te zanima kakav sam ja po prirodi onda čitaj kako sam nekad chatao sa betikom jer sam prema njoj bio prirodan čisto iz razloga kaj sam ju mogao osjetit kao osobu. ova sranja o nekom "starom meni" su sranja i jebeno idu na živce.mativka wrote:
Meni ebenica, kao da se promijenio...ne pamtim ga takvog..
Guest- Guest
Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)mativka wrote:Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)Ra wrote:Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)mativka wrote:Ja već godinama takvog nisam upoznala...tj. doživjela.kic wrote:
To što upoznaš nekog s kim si pisao na netu ne znači da si dostupan na bilo kojem prisnom nivou. Čemu ta mistifikacija?
Guest- Guest
Niti ja te ne poznajem.ebenica wrote:stvarno ne razumijem zašto ovo radiš? nije da sam jednom prema nekome na forumu bio bezobrazan radi ovakvih stvari, ako te nešto zanima obratiš se meni, komentirat mene s ljudima koji me ne poznaju je ono kaj si napisala o meni: nekulturno...iskreno mi se jebe kak me pamtiš jer me očito nisi baš čitala niti sam ja osoba koja će se otvarat po forumu svakome tko naleti, ako te zanima kakav sam ja po prirodi onda čitaj kako sam nekad chatao sa betikom jer sam prema njoj bio prirodan čisto iz razloga kaj sam ju mogao osjetit kao osobu. ova sranja o nekom "starom meni" su sranja i jebeno idu na živce.mativka wrote:
Iznijela sam svoj dojam o doživljaju osoba koje upoznajemo kroz vrijeme, mijene, stalnost.
Sjećanja na nekoga...
Jel bolje vrabac u ruci il golub na grani? :)Ra wrote:Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)mativka wrote:Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)Ra wrote:Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)mativka wrote:Ja već godinama takvog nisam upoznala...tj. doživjela.kic wrote:
To što upoznaš nekog s kim si pisao na netu ne znači da si dostupan na bilo kojem prisnom nivou. Čemu ta mistifikacija?
To je individualno. Očito si ti tip koji je distanciran i ima predrasude prema takvoj vrsti druženja.mativka wrote:Ne znam,Ra wrote:Pitaš jesam li za lijepu laž ili ružnu istinu?mativka wrote:Nekoga zavoliš kroz riječi...stvoriš svoju sliku o toj osobi i ...bi li radije zadržao tu sliku ili se upustio u upoznavanje te se razočarao?!Ra wrote:Normalno da je drugačije. U RL imaš i govor tijela, oči, glas. Ovo je izuzetno ograničena komunikacija i ako ljudi još ne koriste ni smajliće svaki post se može tumačiti na više načina.mativka wrote:
Vjerojatno je drugačije kada nekoga u rl upoznaš...(možda uzmeš bliže srcu)
Pa,...kulturnijeg, iako prgavog :)
Zbog straha promašimo ljude koji su daleko vrijedniji od nekoliko razočarenja. :)
Sinoć jesam jednu kolegicu s kojom sam se redovito čula preko moba. Povezali su nas neki zajednički interesi...
Ako imaš neka prevelika očekivanja razočarenje je skoro neizbježno. Hoću reći ne znam s kojom namjerom želiš upoznati nekog. Proporcionalno želji će se povećavati mogućnost prevelikih očekivanja.
Ako je to samo zato da slova dobiju i zvuk i fizički oblik onda je to nešto drugo.
Na forumu sam preko 15 godina. S tim ljudima sam dijelila gomilu lijepih i ružnih stvari. Zašto ih ne vidjeti? Ne moramo biti prijatelji, ne moramo ništa, bitno je da neki ljudi, s kojima smo razmijenili bezbroj slova, nakon toliko godina dobiju stvarni oblik.
Meni su ti ljudi ljudi izvan foruma, neki dragi neki manje dragi. Tu su i dalje forumaši. I završena priča.
Guest- Guest
pa ne možeš imat dojam o meni kad nikad nismo pričali niti si me ikad čitala, da si me ikad čitala znala bi da je ovo pičkin dim kako ja mogu biti nekulturan a ova moja blaga verzija je tebi nekulturna. samo zato kaj si negdje vidjela korice znaš kaj piše u kniizi? nemoj se sjećat ljudi koje znaš u prolazu jer ih u stvari ne znaš i onda sa svojim sjećanjem i komentarom vrijeđaš nečije kompletno postojanje.mativka wrote:Niti ja te ne poznajem.ebenica wrote:stvarno ne razumijem zašto ovo radiš? nije da sam jednom prema nekome na forumu bio bezobrazan radi ovakvih stvari, ako te nešto zanima obratiš se meni, komentirat mene s ljudima koji me ne poznaju je ono kaj si napisala o meni: nekulturno...iskreno mi se jebe kak me pamtiš jer me očito nisi baš čitala niti sam ja osoba koja će se otvarat po forumu svakome tko naleti, ako te zanima kakav sam ja po prirodi onda čitaj kako sam nekad chatao sa betikom jer sam prema njoj bio prirodan čisto iz razloga kaj sam ju mogao osjetit kao osobu. ova sranja o nekom "starom meni" su sranja i jebeno idu na živce.mativka wrote:
Iznijela sam svoj dojam o doživljaju osoba koje upoznajemo kroz vrijeme, mijene, stalnost.
Sjećanja na nekoga...
Guest- Guest
Ma kakav vrabac i golub. To nije dobro poređenje. :Dmativka wrote:Jel bolje vrabac u ruci il golub na grani? :)Ra wrote:Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)mativka wrote:Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)Ra wrote:Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)mativka wrote:
Ja već godinama takvog nisam upoznala...tj. doživjela.
Nazovimo to pravim imenom: rađe vidiš šarenu laž nego sivu istinu.
Guest- Guest
Ma ja nisam uopće.Ra wrote:To je individualno. Očito si ti tip koji je distanciran i ima predrasude prema takvoj vrsti druženja.mativka wrote:Ne znam,Ra wrote:Pitaš jesam li za lijepu laž ili ružnu istinu?mativka wrote:Nekoga zavoliš kroz riječi...stvoriš svoju sliku o toj osobi i ...bi li radije zadržao tu sliku ili se upustio u upoznavanje te se razočarao?!Ra wrote:
Normalno da je drugačije. U RL imaš i govor tijela, oči, glas. Ovo je izuzetno ograničena komunikacija i ako ljudi još ne koriste ni smajliće svaki post se može tumačiti na više načina.
Ako imaš neka prevelika očekivanja razočarenje je skoro neizbježno. Hoću reći ne znam s kojom namjerom želiš upoznati nekog. Proporcionalno želji će se povećavati mogućnost prevelikih očekivanja.
Ako je to samo zato da slova dobiju i zvuk i fizički oblik onda je to nešto drugo.
Na forumu sam preko 15 godina. S tim ljudima sam dijelila gomilu lijepih i ružnih stvari. Zašto ih ne vidjeti? Ne moramo biti prijatelji, ne moramo ništa, bitno je da neki ljudi, s kojima smo razmijenili bezbroj slova, nakon toliko godina dobiju stvarni oblik.
Meni su ti ljudi ljudi izvan foruma, neki dragi neki manje dragi. Tu su i dalje forumaši. I završena priča.
Široki osmijeh, sve lijepo.
Ali kao da me se prepala :)))
Ispričavam se,ebenica wrote:pa ne možeš imat dojam o meni kad nikad nismo pričali niti si me ikad čitala, da si me ikad čitala znala bi da je ovo pičkin dim kako ja mogu biti nekulturan a ova moja blaga verzija je tebi nekulturna. samo zato kaj si negdje vidjela korice znaš kaj piše u kniizi? nemoj se sjećat ljudi koje znaš u prolazu jer ih u stvari ne znaš i onda sa svojim sjećanjem i komentarom vrijeđaš nečije kompletno postojanje.mativka wrote:Niti ja te ne poznajem.ebenica wrote:stvarno ne razumijem zašto ovo radiš? nije da sam jednom prema nekome na forumu bio bezobrazan radi ovakvih stvari, ako te nešto zanima obratiš se meni, komentirat mene s ljudima koji me ne poznaju je ono kaj si napisala o meni: nekulturno...iskreno mi se jebe kak me pamtiš jer me očito nisi baš čitala niti sam ja osoba koja će se otvarat po forumu svakome tko naleti, ako te zanima kakav sam ja po prirodi onda čitaj kako sam nekad chatao sa betikom jer sam prema njoj bio prirodan čisto iz razloga kaj sam ju mogao osjetit kao osobu. ova sranja o nekom "starom meni" su sranja i jebeno idu na živce.mativka wrote:
Sjećanja na nekoga...
nije mi bila takva namjera.
Iskreno, malo me je iznenadila činjenica da si tijekom rasprave u nedostatku argumenta povukao - ništa.
Što je bolje? :)Ra wrote:Ma kakav vrabac i golub. To nije dobro poređenje. :Dmativka wrote:Jel bolje vrabac u ruci il golub na grani? :)Ra wrote:Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)mativka wrote:Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)Ra wrote:
Možda im nisi dala priliku. Od straha... :)
o čemu pričaš ti bokte? nedostatak argumentata, koja rasprava, koji bog?mativka wrote:
Iskreno, malo me je iznenadila činjenica da si tijekom rasprave u nedostatku argumenta povukao - ništa.
Guest- Guest
Onaj jedan Bog za sve isti :)ebenica wrote:o čemu pričaš ti bokte? nedostatak argumentata, koja rasprava, koji bog?mativka wrote:
po možda bi te iznenadila činjenica da mi nisu sve stvari zanimljive i onda jednostavno odem ili su mi prezanimljive pa isto tak jednostavno odem. forum nije natjecanje nego je ubijanje vremena, život općenito nije natjecanje, nije bitno stići nekuda nego putovati.mativka wrote:Onaj jedan Bog za sve isti :)ebenica wrote:o čemu pričaš ti bokte? nedostatak argumentata, koja rasprava, koji bog?mativka wrote:
Guest- Guest
Složila bih se s budističkom misli: bitan je put...ebenica wrote:po možda bi te iznenadila činjenica da mi nisu sve stvari zanimljive i onda jednostavno odem ili su mi prezanimljive pa isto tak jednostavno odem. forum nije natjecanje nego je ubijanje vremena, život općenito nije natjecanje, nije bitno stići nekuda nego putovati.mativka wrote:Onaj jedan Bog za sve isti :)ebenica wrote:o čemu pričaš ti bokte? nedostatak argumentata, koja rasprava, koji bog?mativka wrote:
Što misliš pod izjavom, forum je ubijanje vremena?
Hahaha. Dakle ti si ta koja prepadaš ljude. :p ;)mativka wrote:
Ma ja nisam uopće.
Guest- Guest
Izgleda,Ra wrote:Hahaha. Dakle ti si ta koja prepadaš ljude. :p ;)mativka wrote:
Ma ja nisam uopće.
potpuno me drugačije zamišljaju :D
Ono što ti u tom trenutku više odgovara, odnosno za što imaš snage. Možda je najbolje pripaziti mao na onog vrapca u ruci dok se gleda golub na granimativka wrote:Što je bolje? :)Ra wrote:Ma kakav vrabac i golub. To nije dobro poređenje. :Dmativka wrote:Jel bolje vrabac u ruci il golub na grani? :)Ra wrote:Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)mativka wrote:
Strahovito sam pristupačna, no ne i dostupna :)
Guest- Guest
Mudro rečeno :)Ra wrote:Ono što ti u tom trenutku više odgovara, odnosno za što imaš snage. Možda je najbolje pripaziti mao na onog vrapca u ruci dok se gleda golub na granimativka wrote:Što je bolje? :)Ra wrote:Ma kakav vrabac i golub. To nije dobro poređenje. :Dmativka wrote:Jel bolje vrabac u ruci il golub na grani? :)Ra wrote:
Što ti to znači dostupna? Pa upoznaješ ljude svaki dan. Znala sam nekad upoznati cijele grupe ljudi (takav mi je posao)
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50