Sve su ih smaknuli:Pletenica djevojčice bila im je ratni trofej
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve su ih smaknuli:Pletenica djevojčice bila im je ratni trofej
...ili da se jastreb ne bi iznervirao a medo nekog izd'omortal wrote:nije iz srbije pa vjerovatno zatovuksadinare wrote:maggie..nije u redu da si ovo prebacila na pdf povijest..pa ovo nije neka povijesna bitka vec zlocin..i to je na drugim portalima vijest jer je obljetnica..zasto?Maggie19 wrote:Ne ponovilo se.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
šta je medo tako opasan??vuksadinare wrote:...ili da se jastreb ne bi iznervirao a medo nekog izd'omortal wrote:nije iz srbije pa vjerovatno zatovuksadinare wrote:maggie..nije u redu da si ovo prebacila na pdf povijest..pa ovo nije neka povijesna bitka vec zlocin..i to je na drugim portalima vijest jer je obljetnica..zasto?Maggie19 wrote:Ne ponovilo se.
aha misliš da medo slučajno ne izda nekoga od svojih
hehhehm moguće
tako su oni naše lovili
immortal-
2014-04-16
ma kitu...ovo su njegove zeme...pa da slucajno ne bi napisoa..'e e onog znam sa snimke'..i eto mede u ulozi svjedoka...a ovi ga streljaju ocima..medo pizd'o zasto si nas izd'omortal wrote:šta je medo tako opasan??vuksadinare wrote:...ili da se jastreb ne bi iznervirao a medo nekog izd'omortal wrote:nije iz srbije pa vjerovatno zatovuksadinare wrote:maggie..nije u redu da si ovo prebacila na pdf povijest..pa ovo nije neka povijesna bitka vec zlocin..i to je na drugim portalima vijest jer je obljetnica..zasto?Maggie19 wrote:Ne ponovilo se.
2015-09-08
Pa čitaj, pao je je 91 ali je pušten, nije baš pušten ali je im je nešto trebao.vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Od ovoga zeca radiš Šakala kome nitko ne može na kraj. A rekla sam ti da je pao ko zec na samom početku.
A da su zločine radili jesu, i to kakve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sinisa martic nikad nije bio uhapsen ili priveden od nasih vlsti ako slucajno mislis na nase...on zapravo do 1990 nije bio poznat nigdje van gline..bio je sitni krimos,problematicna osoba i sa te strane je bio nekoliko puta priveden od ondasnje milicije...da bi 1990 takve regrutirao u redove sds-a glinski lijecnik vec spomenuti dr.jovic...i prakticno ga je rehabilitirao jovic i martic je rijetko mrdao iz gline tijekom 1990 i prve polovice 1991 vec je provodio teror u glini i okolici gline..zato je nemouce bilo da su ga nasi priveli '91..jer u glini tek u proljece 1991 hrvatska vlast uspijeva staviti policijsku postaju pod svoju kontrolu ali realno nisu imali kontrolu nad glino kao gradom vec su kontrolirali prostor oko postaje i dvj,tri ulice blizu ostaje..pravu kontrolu nad glinom su imali ekstremisti sds-a na celu sa dr.jovicom i ulicama gline krstarili su naoruzani ekstremi gotoo cijelu prvu polovicu 1991 da bi potpuno je stavili pod kontrolu padom policijske postaje...jedini koj je kratko bio priveden od nesrpske policije je bio jedan drugi martic onaj mile..u bos.krupi u 9 mjesecu 1991...ali prijetnjom karađica da ce dici sve srbe da oslobode milu i sprijece da ga se preda hrvatskoj policiji mile martic je pustenkaya wrote:Pa čitaj, pao je je 91 ali je pušten, nije baš pušten ali je im je nešto trebao.vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Od ovoga zeca radiš Šakala kome nitko ne može na kraj. A rekla sam ti da je pao ko zec na samom početku.
2015-09-08
đuro šterk u svojoj knjizi lijecnik u domovinskom ratu..je naveo da paravojna skupina 'šilt' je osnovana u proljece 1991 gdje su prvo bili pod patronatom glinskog sds-a i predsjednika glinskog sds-a dr.jovica...gdje su dobili oruzje od sds-a a sds-u je oruzje dala jna odnosno uzeli su ili oteli oruzje to gline koje je bilo uskladisteno u opicnskoj zgradi jedan dio a drugi dio im je dala jna..toj paravojnoj skpini 'šilt' zapovjednkom je postao sinisa martic a njegov zamjenik đuro lončar-psiho jos jedan poznati prijeratni glinski nasilnik i vođa zvezdinih navijaca u glini...koji je u divljackom slavlju zvezdinih navijaca nakon osvaja kupa prvaka europe propucao drugog zvezdinog navijaca inace po ocu hrvata koji je u tom 'slavlju' pokusao sprijeciti đuru lončara zvanog jos piho da iz pistolja puca na ugostiteljski objekt u vlasnistvu strica tog navijaca zvezde inace po ocu hrvata...taj lončar u svom ludilu onda je pucao u nogu svog kolege po navijastvu za zvezdu...naravno istaraga je bila o to događaju zapoceta ali je ubrzo stopirana od samog dr.jovica i taj događaj je opisan kao 'nesretni slucaj u slavljenickom zanosu'...sinisa martic,đuro kovac-psiho i ljuban prodanić-baraba koji su bili zamjenici marticu uzivali su pravu zastitu glinskog šerifa dr.jovica ali i knina tj samog sds-a.Dakle pod tim 'pokroviteljstvom' sinisa martic i njegovi 'surdnici' su bili nedostupni hrvatskim vlastima jer nisu se do 7.6.1991 micali iz gline i najblize okoline sve dok nisu po direktivi dr.jovica i kninske centrale otisli u kamp kapetana dragana u golubic na desetodnevnu obuku da bi povratkom koi dan sudjelovali u prvom napadu na policijsku potaju glina te su sudjelovali u zarobljavanju 12 redarstvenika glinske postaje koji su otpremljeni onda na samaricu u tamosnji zatvor zatim u zatvor u kamp kapetana dragana
2015-09-08
bio je, ulovljen u pravoslavnoj crkvi. nemaš pojma stari, u kuriru nisu pisali o tome a niti ćeš u svojim časopisima baš moći pročitati o tome. a ako ne vjeruješ meni...eto mihu pitaj, on bi ti to mogao znati...vuksadinare wrote:sinisa martic nikad nije bio uhapsen ili priveden od nasih vlsti ako slucajno mislis na nase...on zapravo do 1990 nije bio poznat nigdje van gline..bio je sitni krimos,problematicna osoba i sa te strane je bio nekoliko puta priveden od ondasnje milicije...da bi 1990 takve regrutirao u redove sds-a glinski lijecnik vec spomenuti dr.jovic...i prakticno ga je rehabilitirao jovic i martic je rijetko mrdao iz gline tijekom 1990 i prve polovice 1991 vec je provodio teror u glini i okolici gline..zato je nemouce bilo da su ga nasi priveli '91..jer u glini tek u proljece 1991 hrvatska vlast uspijeva staviti policijsku postaju pod svoju kontrolu ali realno nisu imali kontrolu nad glino kao gradom vec su kontrolirali prostor oko postaje i dvj,tri ulice blizu ostaje..pravu kontrolu nad glinom su imali ekstremisti sds-a na celu sa dr.jovicom i ulicama gline krstarili su naoruzani ekstremi gotoo cijelu prvu polovicu 1991 da bi potpuno je stavili pod kontrolu padom policijske postaje...jedini koj je kratko bio priveden od nesrpske policije je bio jedan drugi martic onaj mile..u bos.krupi u 9 mjesecu 1991...ali prijetnjom karađica da ce dici sve srbe da oslobode milu i sprijece da ga se preda hrvatskoj policiji mile martic je pustenkaya wrote:Pa čitaj, pao je je 91 ali je pušten, nije baš pušten ali je im je nešto trebao.vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam moze biti...miha bolje zna jer je od tamo...o marticu znam iz povijesnih dokumenata,videa i naravno po teroru i zlocinima..te iz knjiga đure šterka poznatog glinskog doktora ali i banijskog...ak je ulovljen i pusten...koje godine i kad je ulovljen to je bitnokaya wrote:bio je, ulovljen u pravoslavnoj crkvi. nemaš pojma stari, u kuriru nisu pisali o tome a niti ćeš u svojim časopisima baš moći pročitati o tome. a ako ne vjeruješ meni...eto mihu pitaj, on bi ti to mogao znati...vuksadinare wrote:sinisa martic nikad nije bio uhapsen ili priveden od nasih vlsti ako slucajno mislis na nase...on zapravo do 1990 nije bio poznat nigdje van gline..bio je sitni krimos,problematicna osoba i sa te strane je bio nekoliko puta priveden od ondasnje milicije...da bi 1990 takve regrutirao u redove sds-a glinski lijecnik vec spomenuti dr.jovic...i prakticno ga je rehabilitirao jovic i martic je rijetko mrdao iz gline tijekom 1990 i prve polovice 1991 vec je provodio teror u glini i okolici gline..zato je nemouce bilo da su ga nasi priveli '91..jer u glini tek u proljece 1991 hrvatska vlast uspijeva staviti policijsku postaju pod svoju kontrolu ali realno nisu imali kontrolu nad glino kao gradom vec su kontrolirali prostor oko postaje i dvj,tri ulice blizu ostaje..pravu kontrolu nad glinom su imali ekstremisti sds-a na celu sa dr.jovicom i ulicama gline krstarili su naoruzani ekstremi gotoo cijelu prvu polovicu 1991 da bi potpuno je stavili pod kontrolu padom policijske postaje...jedini koj je kratko bio priveden od nesrpske policije je bio jedan drugi martic onaj mile..u bos.krupi u 9 mjesecu 1991...ali prijetnjom karađica da ce dici sve srbe da oslobode milu i sprijece da ga se preda hrvatskoj policiji mile martic je pustenkaya wrote:Pa čitaj, pao je je 91 ali je pušten, nije baš pušten ali je im je nešto trebao.vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
2015-09-08
Je bio je uhvaćen. O tome priča i Boljkovac.
Imali smo ga u rukama. Kad su ga zarobljavali rekao je da slobodno pucaju u njega da sr ne boji. Da jr dva put bio ranjen i da to nije nista strasno,jer covjek najprije gubi svijest a onda umire.
Rekao je i da su njegovi odnosi sa JNA u dobrim odnosima da im JNA daje zolje.
Ne znam,kaze Joža,zašto je pušten,ali mislim da je Francek imal neke kalkulacije da se privede Vl. Jagar.
Imali smo ga u rukama. Kad su ga zarobljavali rekao je da slobodno pucaju u njega da sr ne boji. Da jr dva put bio ranjen i da to nije nista strasno,jer covjek najprije gubi svijest a onda umire.
Rekao je i da su njegovi odnosi sa JNA u dobrim odnosima da im JNA daje zolje.
Ne znam,kaze Joža,zašto je pušten,ali mislim da je Francek imal neke kalkulacije da se privede Vl. Jagar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Ruje smaknuli Bagdadija i cijeli zapovjedni vrh ISIL-a
» Glasgow: Vehabije smaknuli muslimana koji je kršćanikma čestitao Uskrs
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Ruje smaknuli Bagdadija i cijeli zapovjedni vrh ISIL-a
» Glasgow: Vehabije smaknuli muslimana koji je kršćanikma čestitao Uskrs
Page 3 of 3