Sve su ih smaknuli:Pletenica djevojčice bila im je ratni trofej
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve su ih smaknuli:Pletenica djevojčice bila im je ratni trofej
ne kajo..vrlo dobro znam sto se događalo na baniji...koji su se strasni zlocini tamo događali...i kakvi su tamo bili umobolesnici u cetnickim paravojnim postrojbama..cak imas na jednom snimku na youtube za vrijeme operacije 'žaoka' u hravtskom pounju gdje se oficir jna zgraza nad tim zlocinima...u sedmom mjesecu 1991...veli ko kakvi divlji psi su se spustili sa okolnih brda i polozaja i na kog god su naisli tog su ubili..puskom,hladnim oruzjem ili jednostavno gazenjem od batina...ljude u zivi stit bacali...i sto e jedna zena rekla da oni nisu pogjegli sve bi ih poklali do jednog...kaya wrote:Jest sve su oni to radili ali precjenjuješ ih jer ti paše uloga žrtve. Nisu oni tako pametni i takvi šerifi da se njima ne bi moglo na kraj. Ovog zeca su naši uhvatili odmah i mogao je zagnojiti zemlju. Oni su pušteni da rade što hoće do jednom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Od ovoga zeca radiš Šakala kome nitko ne može na kraj. A rekla sam ti da je pao ko zec na samom početku.
A da su zločine radili jesu, i to kakve.
Od ovoga zeca radiš Šakala kome nitko ne može na kraj. A rekla sam ti da je pao ko zec na samom početku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
2015-09-08
e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Guest- Guest
mislis da je tamo lako otic..da je suljo glup..pa on takve drzi pod svojim šinjelom i imaju zastitu jer jedni o drugim sve dobro znaju i drze se za jajapismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
2015-09-08
..uostalom suljo je bio cest gost u glini od 1991 do 1995 gdje ovaj haracio i vladao..ne sumnjam da mu je suljo dizao moral
2015-09-08
Ma daj...ako stvarno nekog hoces uzeti,uzet ces ga ,da se ne izrazavam drugacije...Pitanje je samo koliko si toga svoga spreman uluziti u to..i da li to bas zelis..vuksadinare wrote:mislis da je tamo lako otic..da je suljo glup..pa on takve drzi pod svojim šinjelom i imaju zastitu jer jedni o drugim sve dobro znaju i drze se za jajapismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Ili si samo spreman jamrati i kukati sto se dogodilo,ocekujuci "nebesku pravdu"..
Vidimo po svemu,lopovi,ubojice,izdajice,sasvim dobro zive...dakle,ne treba biti previse pametan..
Guest- Guest
Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBepismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zadovoljan sam sto na mojim rukama nema krvi,a niti na srpskim ,krvi nekog iz moje obitelji..drugacije bi se tada djelovalo..Ringo10 wrote:Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBepismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
Guest- Guest
Eh ... ekumenska ekipa bi cetnicke guzice lizala, a vi im svako malo sjebete posao.
Guest- Guest
gle svetac...sto mislis da je ovaj martic glup i ne zna sto je radio i da nekom moze pasti na pamet da mu se sveti...osigurao je on sebi zastitu fizicku ne brini...pismejker wrote:Zadovoljan sam sto na mojim rukama nema krvi,a niti na srpskim ,krvi nekog iz moje obitelji..drugacije bi se tada djelovalo..Ringo10 wrote:Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBepismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...kaya wrote:Ja jedno ti drugo. Jer ne razumiješ .
2015-09-08
I samo cu dodati - MOSSAD.
Guest- Guest
gle,ako si spreman na sve i pomiren sa time,nitko te ne moze zaustaviti..nitko nije nedodirljiv..vjeruj mi..pitanje glavno jest,jesil ti spreman i sebe uloziti u to bez obzira na posljedice..tu ti je odgovor na moguce i nemoguce...vuksadinare wrote:gle svetac...sto mislis da je ovaj martic glup i ne zna sto je radio i da nekom moze pasti na pamet da mu se sveti...osigurao je on sebi zastitu fizicku ne brini...pismejker wrote:Zadovoljan sam sto na mojim rukama nema krvi,a niti na srpskim ,krvi nekog iz moje obitelji..drugacije bi se tada djelovalo..Ringo10 wrote:Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBepismejker wrote:e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..vuksadinare wrote:
di je pao..eno ga ima biznis u srbiji...
Guest- Guest
mozes ako unajmis profice a njih trebas dobro platiti...a ocito ovi ljudi nemaju toliko love..drugo taj martic je bio pod kapetanom draganom odnosno izasao iz njegovog inkubatora kao i 'šilt' koja je bila banijska ispostava 'kninđi'...a sve te paravojne formacije koje je oformio kapetan dragan su bili pod nnadleznoscu srbijanske obavjestajne sluzbe tj miloseviceve pod patronatom jovice stanisica i te ekipe..dakle martic itekako moze umociti neke bivse a i sadasnje srbijanske duznosnike...neke paravojne formacije bile su direktno pod patronatom miloseviceve obavjestajne strukture kao i pod jna..dakle riječ je o šiltovima,kninđama,marticevcima,arkanovcima..seseljevci,jovicevci su bila pljckaska rulja sa kojima nitko nije htio imati posla pa su mahom seseljevci se i nasli na optuzenickim klupama...jer kokosare je puno lakse zrtvovati po sistemu..'mi ih nismo imali pod nadzorom'...sto je na koncu tocno...ali su imali pod nadzorom ove druge paravojne formacije i stiteci njih stite sebe ta miloseviceva vojna i paravojna struktura jer ovi su upoznati sa naredbama i prljavim oslovima svojih nadleznihpismejker wrote:gle,ako si spreman na sve i pomiren sa time,nitko te ne moze zaustaviti..nitko nije nedodirljiv..vjeruj mi..pitanje glavno jest,jesil ti spreman i sebe uloziti u to bez obzira na posljedice..tu ti je odgovor na moguce i nemoguce...vuksadinare wrote:gle svetac...sto mislis da je ovaj martic glup i ne zna sto je radio i da nekom moze pasti na pamet da mu se sveti...osigurao je on sebi zastitu fizicku ne brini...pismejker wrote:Zadovoljan sam sto na mojim rukama nema krvi,a niti na srpskim ,krvi nekog iz moje obitelji..drugacije bi se tada djelovalo..Ringo10 wrote:Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBepismejker wrote:
e jebiga..to sto famiglia onih kojima je pobio rodbinu nema mooda otici tamo i naplatiti je sasma druga stvar...kukumačenje tu ne pomaze..
2015-09-08
vuksadinare wrote:mozes ako unajmis profice a njih trebas dobro platiti...a ocito ovi ljudi nemaju toliko love..drugo taj martic je bio pod kapetanom draganom odnosno izasao iz njegovog inkubatora kao i 'šilt' koja je bila banijska ispostava 'kninđi'...a sve te paravojne formacije koje je oformio kapetan dragan su bili pod nnadleznoscu srbijanske obavjestajne sluzbe tj miloseviceve pod patronatom jovice stanisica i te ekipe..dakle martic itekako moze umociti neke bivse a i sadasnje srbijanske duznosnike...neke paravojne formacije bile su direktno pod patronatom miloseviceve obavjestajne strukture kao i pod jna..dakle riječ je o šiltovima,kninđama,marticevcima,arkanovcima..seseljevci,jovicevci su bila pljckaska rulja sa kojima nitko nije htio imati posla pa su mahom seseljevci se i nasli na optuzenickim klupama...jer kokosare je puno lakse zrtvovati po sistemu..'mi ih nismo imali pod nadzorom'...sto je na koncu tocno...ali su imali pod nadzorom ove druge paravojne formacije i stiteci njih stite sebe ta miloseviceva vojna i paravojna struktura jer ovi su upoznati sa naredbama i prljavim oslovima svojih nadleznihpismejker wrote:gle,ako si spreman na sve i pomiren sa time,nitko te ne moze zaustaviti..nitko nije nedodirljiv..vjeruj mi..pitanje glavno jest,jesil ti spreman i sebe uloziti u to bez obzira na posljedice..tu ti je odgovor na moguce i nemoguce...vuksadinare wrote:gle svetac...sto mislis da je ovaj martic glup i ne zna sto je radio i da nekom moze pasti na pamet da mu se sveti...osigurao je on sebi zastitu fizicku ne brini...pismejker wrote:Zadovoljan sam sto na mojim rukama nema krvi,a niti na srpskim ,krvi nekog iz moje obitelji..drugacije bi se tada djelovalo..Ringo10 wrote:
Da, treba primijeniti iskustva i metode UDBe
Baća moj,omotas oko sebe par kilo plastike,navuces vijetnamku,kao odrpanac i mozes prci pored svakog pored koga hoces..kujis???...kolikogod netko imao bodyguarda,letit ce i on i garda u MP10..kako rekoh,samo je pitanje koliko si spreman daleko ici..
Govcrim o tome,jel nekog moguce ili "nije" moguce uzeti..ostalo me ne interesira..
jebate,mafija u Italiji nije mogla uzeti nekog glavesinu policijskog,ni na koji nacin,toliko je bio dobro branjen,pa su na kraju izrezali dio asfalta,na cesti gdje je njegov auto svakodnevno prolazio,natrpali to brutalnim eksplozivom,zatvorili,zaprasili,da se ne primjeti,i bogumi,odletio je taj glavesina na kraju u MP9
Guest- Guest
kaya wrote:Joj vučino, je ali...ima tu svašta, ovaj je uhvaćen bio ko zec al...nešto im je trebaovuksadinare wrote:ovaj je zlocinac nad zlocincima..ubijati djecu,cijele obitelji i mentalnu bolesnu djevojku i njenu majku i to ispalivsi na kucu parvi arsenal oruzja kao da je rambo sam u njoj..kreten je blaga rijec...rekao sam tu se radi o đavoljem odvjetnikukaya wrote:Siniša Martić bre...kreten, naši su ga navabili u pravoslavnu crkvu, u stvari sakrili se u nju i dočekali idiota da se dode pomoliti sv savi i hop...ščepali ga kod oltara ...
Njega pustili, ali zato likvidirali civile...
Balkan&Logika=bubrezi rade
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
glinski doktor Đuro šterk u svoj knjizi opisuje atmosferu Gline 1990 i uoči samog rata 1991 te događaje ljeti 1991 u Glini a kasnije u Gornjem Vidusevcu gdje se skrasio nakon odlaska pod prijetnjama iz Gline.Piše da je taj Dr.Jovic inace bio je tada ravnatelj glinske bolnice i predsjednik glinskog SDS-a jos tijekom 1990 poceo oko seblje okupljati glinske kabadahije,krimose,propalitete te formirati nekakvo sds-ovo paravojno ekstremno krilo iz kojeg ce se nesto kasnije izroditi pravojna formacija 'šilt'...cak i neki lijecnici srbi u glinskoj bolnici nisu mogli vjerovati sa kakvim se olosem okruzuje jedan lijecnik i ravnatelj glinske bolnice...no jovic nije nista radio bez naputaka iz knina i beograda...šterk kaze da su bili cesti slucajevi kad je jovic van radnog vremena tijekom noci u svoj ured u glinskoj bolnici dovodio nepoznate osobe srbijanskog akcenta ili nebanijskog...posto on kao tada dezurni lijecnik je sve to primjetio ali i drugi lijecnici..šterk upravo u svoj knjizi opisuje kako tamo u zimu 1991 u jednoj nocnoj smjeni je upravo martic šilt postrojio i maltretirao ljecnicko osoblje bilo hrvate ili srbe koji nisu bili uz dr.jovica i nisu njegovu politiku podrzavali odnsono njegovo druzenje sa tim olosem..dok je martic mahao pistoljem pred postrojenim ljecnickim osobljem i prijetio im,galamio na njih dotle u pozadini su se cerekale neke medicinske sestre i drugo medicinsko osoblje koje su bili na liniji dr.jovica a sam dr.jovic je stajao sa strane i prstom nije mrdnuo da zastiti doktore i sestre pred maltretiranjem glinskog kabadahije martica...kojem su posebno na piku bili lijecnici i setsre hrvati koji su ionako bili malobrojni u glinskoj bolnici u to vrijeme..a napose na piku mu je bio jedan srbin lijecnik koji nie bio lojalan jovicu...nakon odlaska martica i jovica i te ekipe iz bolnice nakon pet minuta netko je pucao u prozor ureda dr.šterka..naravno pocinitelj je sotao 'nepoznat' a nije ni istraga provedena
2015-09-08
Pustili i Arkana za milion maraka a onda kukanje, dok Deutsche Mark vire umesto maramice iz dzepa...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ratni zločinac i psihopata siniša martić
https://www.youtube.com/watch?v=ZtssOh0XaT4
https://www.youtube.com/watch?v=ZtssOh0XaT4
2015-09-08
nije iz srbije pa vjerovatno zatovuksadinare wrote:maggie..nije u redu da si ovo prebacila na pdf povijest..pa ovo nije neka povijesna bitka vec zlocin..i to je na drugim portalima vijest jer je obljetnica..zasto?Maggie19 wrote:Ne ponovilo se.
immortal-
2014-04-16
...ili da se jastreb ne bi iznervirao a medo nekog izd'omortal wrote:nije iz srbije pa vjerovatno zatovuksadinare wrote:maggie..nije u redu da si ovo prebacila na pdf povijest..pa ovo nije neka povijesna bitka vec zlocin..i to je na drugim portalima vijest jer je obljetnica..zasto?Maggie19 wrote:Ne ponovilo se.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Ruje smaknuli Bagdadija i cijeli zapovjedni vrh ISIL-a
» Glasgow: Vehabije smaknuli muslimana koji je kršćanikma čestitao Uskrs
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Ruje smaknuli Bagdadija i cijeli zapovjedni vrh ISIL-a
» Glasgow: Vehabije smaknuli muslimana koji je kršćanikma čestitao Uskrs
Page 2 of 3