Anketa: Za koga mislite glasati
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Anketa: Za koga mislite glasati
...za škoru je drugi krug siguran..ostaje vidjeti kako ce proci dvoboj koli i zokija za ulazak u drui krug bice na knap...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
Ja 2 puta, žena jednom, ćaća i mater isto 2 puta, znači 4, brat dva puta.
--------------
Sveskupa, 9 glasova samo od nas.
:D
Rokaj
ovo je samo iz prve ruke....
zanimljivi izbori
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u pravu sivuksadinare wrote:slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
onda cu angazirat zenu I djecu isto
2014-04-19
kakava djeca..zena ima brace i sestara skoro pa nogometna momcadprckov wrote:u pravu sivuksadinare wrote:slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
onda cu angazirat zenu I djecu isto
2015-09-08
koliko mi e poznato sa starne zenine familije tek troje nece biti za skori..dvoje za kolakusica jedan za kolindu...sa moje starne vecina za škoru...jedan zokiju jedan kolindi
2015-09-08
prica se da je za zokijaebenica wrote:a thompson? za koga je thompson?
2015-09-08
vuksadinare wrote:prica se da je za zokijaebenica wrote:a thompson? za koga je thompson?
Guest- Guest
Ne sviđa mi se. Takve anđele nosi nekoliko njih na ovom forumu. Djeluje mi kao uniforma.ebenica wrote:kako misliš gdje je? pa isto gdje i tvoj..ne sviđa ti se? jebemu :/
si ikad radila anđele u snijegu? moj je takav, anđeo u snijegu, samo obris.
Nije prošlo vrijeme, radim ih uvijek kad ima snijega.
Uz sav trud i sklonosti raznoraznim vizualizacijama, na kraju nisu ni slični ovim flekama praznih avatara.
Guest- Guest
možda zato što ti nisi dječačić u pelenama. da je lako biti bucmasto dijete u pelenama tada bi svatko bio anđeo i radio prave anđele u snijegu.Ra wrote:Ne sviđa mi se. Takve anđele nosi nekoliko njih na ovom forumu. Djeluje mi kao uniforma.ebenica wrote:kako misliš gdje je? pa isto gdje i tvoj..ne sviđa ti se? jebemu :/
Uz sav trud i sklonosti raznoraznim vizualizacijama, na kraju nisu ni slični ovim flekama praznih avatara.
Guest- Guest
Malo sam bucmasta, ali to izgleda nije dovoljno za raditi anđele u snijegu.ebenica wrote:možda zato što ti nisi dječačić u pelenama. da je lako biti bucmasto dijete u pelenama tada bi svatko bio anđeo i radio prave anđele u snijegu.Ra wrote:Ne sviđa mi se. Takve anđele nosi nekoliko njih na ovom forumu. Djeluje mi kao uniforma.ebenica wrote:kako misliš gdje je? pa isto gdje i tvoj..ne sviđa ti se? jebemu :/
Ništa, radit ću krugove u žitu. Za to ne trebaju pelene.
Guest- Guest
bucmasta i žito? prije 2 stoljeća bi bila muza nekom slikaru, doba plodnosti.
ljudi se boje krugova u žitu, vanzemaljci-žene sa venere...ljudi se boje žena? smiješno, a samo ste bucamste i meke.
ljudi se boje krugova u žitu, vanzemaljci-žene sa venere...ljudi se boje žena? smiješno, a samo ste bucamste i meke.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MOST JE PROPAO, ZA KOGA ĆE SAD GLASATI PROVINCIJSKA BURŽOAZIJA
» Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati
» ANKETA Kenwood Kenon i Bernardić žestoko su se sučelili na RTL-u: Što mislite, tko je pobijedio?
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Anketa:Sto mislite je li prekid diplomatskih i politickih odnosa sa Srbijom dobro ili nije,
» Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati
» ANKETA Kenwood Kenon i Bernardić žestoko su se sučelili na RTL-u: Što mislite, tko je pobijedio?
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Anketa:Sto mislite je li prekid diplomatskih i politickih odnosa sa Srbijom dobro ili nije,
Page 5 of 5