Anketa: Za koga mislite glasati
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Anketa: Za koga mislite glasati
strogo se kaznjava odustajanje od suverenisticke ideje i bacanje u zagrljaj briselskog ćate..eh da je koli sad vratiti vrijeme od prije dvije godine i vise
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam za Škoru samo zato što sam protiv Milanovića i Kolinde...vuksadinare wrote:strogo se kaznjava odustajanje od suverenisticke ideje i bacanje u zagrljaj briselskog ćate..eh da je koli sad vratiti vrijeme od prije dvije godine i vise
milanovic u sinju od 10 do 15%..ni u njegovim glavicama malo tko za njega glasuje...mutava baštarda wrote:ja sam za Škoru samo zato što sam protiv Milanovića i Kolinde...vuksadinare wrote:strogo se kaznjava odustajanje od suverenisticke ideje i bacanje u zagrljaj briselskog ćate..eh da je koli sad vratiti vrijeme od prije dvije godine i vise
2015-09-08
ako koli spuši zna se kome treba prvo pitanje postaviti tko ju je prevario laznim informacijama..a mozemo reci da se radi i o ucjenama..sjetite se sto je šeks ne tako davno rekao..da mogu isplivati 'eksciplitne snimke'...to je rekao kad je koli otezala sa kandidaturom
2015-09-08
..no sama si je kriva sto se dala uhvatiti i time dozvolila da je se ucjenjuje...sto govori o intelektu...a na istoj razini je i zoki kad je uhvacen u mulji sa prgometom..to si ne mogu dozvoliti ozbiljni politicari i oni koji za sebe misle da su 'drzavnici od formata'...drzavnik pazi na svaki korak da ga pogresno ne napravi i ne da materijala protivnickoj strani
2015-09-08
Ra wrote:Zašto zabraniti? Ja znam što je red i bez zabrana i sile.Eroo wrote:Ne plaćaš porez u HR? Tebi treba zabranit glasanje.Ra wrote:Dijaspora sam već neko vrijeme.Noor wrote:a ček, jesi ti u austriji ili?Ra wrote:Ni za koga. Ostajem pri onom da dijaspora ne treba glasovati. Točka. :)
Barem u ovoj turi.Mali plus za Kolindu.
Hoćeš li i ti postupiti pošteno ili ti to vjera (porijeklo) brani?
Ili ćeš dati tri glasa ( U Hercegovini, Hrvatskoj i Slo) da spasiš kraljicu (koju se spasiti ne može)?
hahahahahaha..brutalno..
Guest- Guest
Preslano ni macki nije drago.ebenica wrote:jelda? ti si isto od jučer tu?Maggie19 wrote:Logican zakljucak.Ra wrote:Mislim da se zezao i namjerno nepravilno napisao. Inače ne bi LJ bilo napisano velikim slovom.ebenica wrote:Eroo wrote:Znaš onu našu pjesmu "Dva mrava"(VK)?Ra wrote:
I baš tri put? Svi do jednog ste mi sumnjivi
Pročitaj je više puta pa ti nećemo više biti sumLJivi.
Piše se sumnjiv.
Riječ sumljiv ne postoji, ona se koristi samo prilikom nepravilnog govora i pisanja.
Prilog sumnjivo potiče od prideva sumnjiv-sumnjiva-sumnjivo, a ovaj od imenice sumnja kojoj je u osnovi glagol mniti, misliti(su+mniti).
:-)
Neću glasovati, smatram da dijaspora ne treba glasovati i treba joj ukinuti pravo glasa.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kolindu ne, Zokija ne, Škoro je Kolinda V2.0, ....
Otvor' zeno kapiju, man' se ocenasa, evo mene i mojih pajdasa ... itsa, itsa, itsa, itsa ....
Guest- Guest
Moja žena žito vezla a ja za njom veeeezooo,
a ja za njom veeezo...
ja je stigo,noge digo..
pa malo natezoooo,
pa malo natezoooo...
a ja za njom veeezo...
ja je stigo,noge digo..
pa malo natezoooo,
pa malo natezoooo...
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
2014-04-19
prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
Ja 2 puta, žena jednom, ćaća i mater isto 2 puta, znači 4, brat dva puta.
--------------
Sveskupa, 9 glasova samo od nas.
:D
Rokaj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
2015-09-08
vuksadinare wrote:slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
ovo je samo iz prve ruke....
zanimljivi izbori
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma nemaepikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
rulamo parvo
2014-04-19
...za škoru je drugi krug siguran..ostaje vidjeti kako ce proci dvoboj koli i zokija za ulazak u drui krug bice na knap...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:slabo...kod mene odnosno zenine familije toliko ima škoro glasova od 1/4 familije...a di je jos moja familija..epikur37 wrote:prckov wrote:koli ima od mene tri glasa
jedan dijasporski
jedan izbosne
I jedan hrvatski
--------------
Rokaj
ovo je samo iz prve ruke....
zanimljivi izbori
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MOST JE PROPAO, ZA KOGA ĆE SAD GLASATI PROVINCIJSKA BURŽOAZIJA
» Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati
» ANKETA Kenwood Kenon i Bernardić žestoko su se sučelili na RTL-u: Što mislite, tko je pobijedio?
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Anketa:Sto mislite je li prekid diplomatskih i politickih odnosa sa Srbijom dobro ili nije,
» Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati
» ANKETA Kenwood Kenon i Bernardić žestoko su se sučelili na RTL-u: Što mislite, tko je pobijedio?
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Anketa:Sto mislite je li prekid diplomatskih i politickih odnosa sa Srbijom dobro ili nije,
Page 4 of 5