Mlada mama na čelu Finske
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mlada mama na čelu Finske
RayMabus wrote:Previše je to sjeverno. Ono sad si ti mlada osoba , život je pred tobom , moš u cilu EU , hrpa mogućnosti. Ne iseljava se samo zbog para. Ljudi oće nešto postić u životu , vidit svita ili jednostavno maknit se iz te ledare.
Finska je cila previše na sjeveu. Ja mislin da je tamo artička noć u bar pola države zimi.
Tko zna koliko in je sad temperatura. I djed Mraz cvokoće.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:dobri pičići
Opet nejebica?
darth_vader-
2014-04-17
1990 su imali pet miljona stanovnika a sad imaju 5,5 miljona a od toga 400 tisuća stranaca šta je 7,3% populacije.
Prošle godine su imali negativni prirodni prirast a povećanje od 25 tisuća ljudi dakle trpaju se strancima i 25 tisuća ljudi je 0,5% populacije.
Ovi će se brzo napunit strancima a ti sasvim sigurno neće glasat za desnicu nego ljevicu dakle još jedna fina buduća socijalistička država.
Prošle godine su imali negativni prirodni prirast a povećanje od 25 tisuća ljudi dakle trpaju se strancima i 25 tisuća ljudi je 0,5% populacije.
Ovi će se brzo napunit strancima a ti sasvim sigurno neće glasat za desnicu nego ljevicu dakle još jedna fina buduća socijalistička država.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Nema ništa goreg od poslovne logike Martine Dalić. Muško u suknji. Prave žene ne razmišljaju mozgom nego srcem, jer srcem se bolje vidi
Naime, nije bitno jesu li žene u pravu, već je bitno da su prave žene
Najcesci osjecaji...Ljubomora,bijes,ljutnja,.......
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:dobri pičići
Lijep,visok i plav-kao Đuka Čaić i opet samo drka...
Guest- Guest
emancipacija je ublehamelkior wrote:Za ove žene bih i ja glasao. Koliko vidim, nova premijerka predlaže 4 radna dana u tjednu, radni dan bi imao 6 sati, jer kaže da će ljudi biti sretniji
Emancipacija protiv robovlasništva, press
a 4 radna dana ce djelovat blagotvorno na eu koja tone u recesiju
pogotovo ce bit dobro ako formiraju apparat na nivou drzave da nadgleda da se cetvorodnevni radni tjedan sprovodi pravilno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:o ledtejebaTriny wrote:Ne škodi ako ima koju žensku crtu.Ra wrote:Tvoja logika je u redu.melkior wrote:Moja logika je čisto muška, jer nitko ne voli žene koje se ponašaju kao muškarci. Sad bi me mnogi mogli optužiti za muški šovinizam, ali ja mislim upravo suprotno: jedna istinska, prava žena može pokoriti čitav svijet tako da joj jede iz ruke i želi još, još!Ra wrote:
Dečec, nadam se da je cijela tvoja generacija takva. Ili barem velika većina :)
Možda ipak ima nade za Hr.
Ni žene ne vole muškarce koji se ponašaju ženstveno.
Nije emancipacija uništila ni jedne ni druge, nego strah od biti ono što jesi.
Jes' vidila ...
Guest- Guest
a jesam, ukusi i afiniteti nemaju granicaJoker wrote:Noor wrote:o ledtejebaTriny wrote:Ne škodi ako ima koju žensku crtu.Ra wrote:Tvoja logika je u redu.melkior wrote:
Moja logika je čisto muška, jer nitko ne voli žene koje se ponašaju kao muškarci. Sad bi me mnogi mogli optužiti za muški šovinizam, ali ja mislim upravo suprotno: jedna istinska, prava žena može pokoriti čitav svijet tako da joj jede iz ruke i želi još, još!
Ni žene ne vole muškarce koji se ponašaju ženstveno.
Nije emancipacija uništila ni jedne ni druge, nego strah od biti ono što jesi.
Jes' vidila ...
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» mlada mama na operaciji zbog vibratora u Z :)
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Ujedinjenje Švedske i Finske?
» Turska odustala od blokade Finske i Švedske
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Ujedinjenje Švedske i Finske?
» Turska odustala od blokade Finske i Švedske
Page 5 of 5