U prvih osam mjeseci rođeno tek 23,637 djece što je najmanje otkad postoje mjerenja
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U prvih osam mjeseci rođeno tek 23,637 djece što je najmanje otkad postoje mjerenja
Ne...Cijeli svijet će biti jedna država, jedna svjetska vlada...Ujedinjeno čovječanstvo...aben wrote:znun, znun, ko venecuela...red wolf wrote:Bit će svijet u budućnosti kao i USA danas, ali s jednim drugim političkim uređenjem...aben wrote:ovo je istina.red wolf wrote:Ajmo razgolititi stvari...Europa izumire...Puno je već imigranata ovdje došlo kroz zadnjih pedesetak godina...Europa se promijenila...Novi imigranti dolaze i vi osjećate strah...To je normalna reakcija...No, da živite u jednom normalnom svijetu, taj strah nikada ne biste osjećali...Vi živite u nenormalnom svijetu...Religije su vam pojele mozak i um...I oni koji dolaze, vas se boje i vi se bojite njih...Kaos je predvidljiv...Mržnja će vas doći glave, a sve zbog religija...Vi ste kao vrsta disfunkcionalni...
tribalo bi biti više ko usa, oni su imigrantska zemlja, i nojjači su na svitu.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: U prvih osam mjeseci rođeno tek 23,637 djece što je najmanje otkad postoje mjerenja
Pa roditelji su mi Hrvati...Mojeg tijela zapravo...aben wrote:kako unda znoš da ti je telo hrvat?red wolf wrote:Niti sam ih prebrojavao...aben wrote:nika nis ču ljevičara kako prebrojava krvna zrncared wolf wrote:Ne, ja sam ljevičar...aben wrote:
sokrate, pa ti si desničar
red wolf-
2016-02-10
e, a falit će toaletnog papira...red wolf wrote:Ne...Cijeli svijet će biti jedna država, jedna svjetska vlada...Ujedinjeno čovječanstvo...aben wrote:znun, znun, ko venecuela...red wolf wrote:Bit će svijet u budućnosti kao i USA danas, ali s jednim drugim političkim uređenjem...aben wrote:ovo je istina.red wolf wrote:Ajmo razgolititi stvari...Europa izumire...Puno je već imigranata ovdje došlo kroz zadnjih pedesetak godina...Europa se promijenila...Novi imigranti dolaze i vi osjećate strah...To je normalna reakcija...No, da živite u jednom normalnom svijetu, taj strah nikada ne biste osjećali...Vi živite u nenormalnom svijetu...Religije su vam pojele mozak i um...I oni koji dolaze, vas se boje i vi se bojite njih...Kaos je predvidljiv...Mržnja će vas doći glave, a sve zbog religija...Vi ste kao vrsta disfunkcionalni...
2014-04-16
znoči, prebroji si njihova krvna zrnca?red wolf wrote:Pa roditelji su mi Hrvati...Mojeg tijela zapravo...aben wrote:kako unda znoš da ti je telo hrvat?red wolf wrote:Niti sam ih prebrojavao...aben wrote:nika nis ču ljevičara kako prebrojava krvna zrncared wolf wrote:
Ne, ja sam ljevičar...
2014-04-16
Korisniji je bide...aben wrote:e, a falit će toaletnog papira...red wolf wrote:Ne...Cijeli svijet će biti jedna država, jedna svjetska vlada...Ujedinjeno čovječanstvo...aben wrote:znun, znun, ko venecuela...red wolf wrote:Bit će svijet u budućnosti kao i USA danas, ali s jednim drugim političkim uređenjem...aben wrote:
ovo je istina.
red wolf-
2016-02-10
ali će faliti bideovred wolf wrote:Korisniji je bide...aben wrote:e, a falit će toaletnog papira...red wolf wrote:Ne...Cijeli svijet će biti jedna država, jedna svjetska vlada...Ujedinjeno čovječanstvo...aben wrote:znun, znun, ko venecuela...red wolf wrote:
Bit će svijet u budućnosti kao i USA danas, ali s jednim drugim političkim uređenjem...
2014-04-16
Ne...Postoji ta iluzatorna podjela na narode i nacije kod ljudi...I to je tako...aben wrote:znoči, prebroji si njihova krvna zrnca?red wolf wrote:Pa roditelji su mi Hrvati...Mojeg tijela zapravo...aben wrote:kako unda znoš da ti je telo hrvat?red wolf wrote:Niti sam ih prebrojavao...aben wrote:
nika nis ču ljevičara kako prebrojava krvna zrnca
red wolf-
2016-02-10
Neće...aben wrote:ali će faliti bideovred wolf wrote:Korisniji je bide...aben wrote:e, a falit će toaletnog papira...red wolf wrote:Ne...Cijeli svijet će biti jedna država, jedna svjetska vlada...Ujedinjeno čovječanstvo...aben wrote:
znun, znun, ko venecuela...
red wolf-
2016-02-10
Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
Nema više šanse da dignu natalitet osin trpačinom.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
iluzatorna:)red wolf wrote:Ne...Postoji ta iluzatorna podjela na narode i nacije kod ljudi...I to je tako...aben wrote:znoči, prebroji si njihova krvna zrnca?red wolf wrote:Pa roditelji su mi Hrvati...Mojeg tijela zapravo...aben wrote:kako unda znoš da ti je telo hrvat?red wolf wrote:
Niti sam ih prebrojavao...
ok, ali to je kulturološka podjela za ljevičare, ne tjelesna
2014-04-16
RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
Hvala što si nas sve obavijestio o tome...
red wolf-
2016-02-10
Pa i tjelesna je...Vi sve proživljavate kroz tjelesnost...aben wrote:iluzatorna:)red wolf wrote:Ne...Postoji ta iluzatorna podjela na narode i nacije kod ljudi...I to je tako...aben wrote:znoči, prebroji si njihova krvna zrnca?red wolf wrote:Pa roditelji su mi Hrvati...Mojeg tijela zapravo...aben wrote:
kako unda znoš da ti je telo hrvat?
ok, ali to je kulturološka podjela za ljevičare, ne tjelesna
red wolf-
2016-02-10
Ne jebete se valjda umom...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
:D :D
ne prosipaj sjeme Onane ...to je smrtni grijeh
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
A šta ću. Moran. Tema je o natalitetu. Ja drkan a natalitet propada i ne pada mi na pamet da imam s nekom ženskom posla a kamo li da joj neko dite napravin. Najmirniji čovik na planeti kad su ove stvari u pitanju. Rješija problem jednim potezom = odreka se žena i seksa s njima.red wolf wrote:RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
2014-04-11
Ma drkaj pajdo...Koliko hoćeš...RayMabus wrote:A šta ću. Moran. Tema je o natalitetu. Ja drkan a natalitet propada i ne pada mi na pamet da imam s nekom ženskom posla a kamo li da joj neko dite napravin. Najmirniji čovik na planeti kad su ove stvari u pitanju. Rješija problem jednim potezom = odreka se žena i seksa s njima.red wolf wrote:RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
red wolf-
2016-02-10
ne, naravski.red wolf wrote:Ne jebete se valjda umom...
znoči, da bi se znalo je li neko hrvati, tribo mu pobrojati krvna zrnca, njemu ili onomu ki se pomrko da bi ga dobi
2014-04-16
Ray...drkanje je loša stvar, možda ćeš oslijepiti, zdravlje će ti sigurno zakazati...možda već i jeste
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
aben wrote:ne, naravski.red wolf wrote:Ne jebete se valjda umom...
znoči, da bi se znalo je li neko hrvati, tribo mu pobrojati krvna zrnca, njemu ili onomu ki se pomrko da bi ga dobi
Pitaj to znanstvenike koji se bave time...Meni je to sporedno u životu...Moja domovina je jedno zviježđe na nebu...
red wolf-
2016-02-10
Nego šta ću. Još najbolje da neću. Lipo san se najia , izdrka ispod dekice , sad ću zapalit jednu i nastavit gledat Konana iako mi je ovo već treći put da ga gledan na tv al nema veze , dobar mi je film , mogu ga stalno gledat jer me ne umara nego opušta.red wolf wrote:Ma drkaj pajdo...Koliko hoćeš...RayMabus wrote:A šta ću. Moran. Tema je o natalitetu. Ja drkan a natalitet propada i ne pada mi na pamet da imam s nekom ženskom posla a kamo li da joj neko dite napravin. Najmirniji čovik na planeti kad su ove stvari u pitanju. Rješija problem jednim potezom = odreka se žena i seksa s njima.red wolf wrote:RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
2014-04-11
bolje bi ti bilo da si prouči likove ke sun ti do. cela filozofija ti počivo na krivin premisami;RayMabus wrote:A šta ću. Moran. Tema je o natalitetu. Ja drkan a natalitet propada i ne pada mi na pamet da imam s nekom ženskom posla a kamo li da joj neko dite napravin. Najmirniji čovik na planeti kad su ove stvari u pitanju. Rješija problem jednim potezom = odreka se žena i seksa s njima.red wolf wrote:RayMabus wrote:Kako god natalitet propa , laku noć Hrvatska , ja san ga upravo izdrka i puca mi kurac.
više emancipacije= više patrijahata
2014-04-16
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Hrvatskoj rođeno najmanje djece otkad postoje mjerenja
» U prvih deset mjeseci rođeno samo 30 tisuća djece
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Kini najmanje rođenih u povijesti mjerenja
» USTAVNA KRIZA: Idućih osam mjeseci BH bez predsjedavajućeg Predsjedništva
» U prvih deset mjeseci rođeno samo 30 tisuća djece
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Kini najmanje rođenih u povijesti mjerenja
» USTAVNA KRIZA: Idućih osam mjeseci BH bez predsjedavajućeg Predsjedništva
Page 3 of 7