Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
ne rugoj se nesritniče,debotoijusto wrote:jel tebi nedostaje crkva u tudjini ?vili40 wrote:ne kužim što su oni zapravo htjeli reći i što je ta priča toliko važna i zanimljiva za gloriju.
religija je biološka nužnost
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Vratija se Šime iz Jamerike.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:Najviše nam je nedostajala crkva, isto tako i roditelji
jedna topla i prava hrvatska priča...dobrodošli nazad djeco :)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa htjeli su merđu već početkom siječnja.vili40 wrote:ne kužim što su oni zapravo htjeli reći i što je ta priča toliko važna i zanimljiva za gloriju.
a, ekipa živi po kontejnerima pa sere kada se vrati.
onda se ovi pomame.
pa vele da nađeš dobar posao za koji ćeš nikaj raditi i dobiti pare ili odeš kod zeme koji će ti kožu zgulit za 900€
a, ne navode da nemaju iskustva, pojma ni želje za raditi.
ostalo mačku o rep.
2014-12-30
Eroo wrote:Vratija se Šime iz Jamerike.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:Najviše nam je nedostajala crkva, isto tako i roditelji
jedna topla i prava hrvatska priča...dobrodošli nazad djeco :)
neka ga evo stina, nek prilegne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ja mislin ležat doma i ne radit ništa. Odusta san ti ja od svega. Fino ću se izležavat idućih 20-30 godina il koliko već buden živija i sa strane posmatrat kako se ovaj ssvijet urušava zbog emanicipacije.aben wrote:ne, ti se bavi agregatima i na temelju njih uništi svoj život.RayMabus wrote:E onda sam ja svinja. Nek žena čisti. Ću se ja bavit s tim tricama na čemu ću ležat i sidit.aben wrote:kauč ni nikakova osoba prema tebi, ota razina postojanja je bliža pužu nego čoviku.RayMabus wrote:Ne igra mi estetika u životu. Mene ti može uvatit i neka ružnija cura. Ne padan ti jja na fasadu nego nego neke druge stvari.aben wrote:
ne jer je storo, nego jer je grubo.
ako ti estetika ne igro ulogu u životu, ča će ti život
IlIl si ok kao cura il nisi. Ništa ti ta estetika kod mene ne igra nego kakva si osoba prema meni.
temeljna rozlika čovika od životinje je ukrašavanje svoje pećine
Nikog nisan taka tko nije mene. Nisan nikome zlo napravija tko nije zaslužija. Savjest mi je čista. Ostaje žal za emanicipacijom al jbga bolje onda bit sam nego da mi neka popuje a ja nisan takvi lik pa bi se morali rastavit pa plaćaj alimentaciju a nit kućeta nit mačeta. Ne hvala.
Neka osrednja ako me smota smota a ako ne nikom ništa. Potpuno mi svejedno. Ovako mi jje čak i bolje jer s nikim se ne moram prepirat oko toga koji ću kauč ostavit a koji bacit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
meni naravno ne ali ima i tamo crkva tko želi ubiti dosadnu nedjelju.debotoijusto wrote:jel tebi nedostaje crkva u tudjini ?vili40 wrote:ne kužim što su oni zapravo htjeli reći i što je ta priča toliko važna i zanimljiva za gloriju.
vili40-
2015-08-02
Ovo je botovski oglas,a ne autentična priča.
Ovo kao da je pisao neki Kolindin pizzon.
Ovo kao da je pisao neki Kolindin pizzon.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da pitaš stotinu ljudi kako im je svatko bi imao svoju priču ali sve se svodi na prilagodbu i jezik a za to treba ipak malo više vremena.A nakon tog vremena nastaje problem kad se naviknu na dobru plaću,nauče jezik i tempo rada i način života pa se onda više ni ne pomišljaju vratiti.Da možeš popiti kavu ili ići u crkvu?Bedastoće,pa to možeš i tamo.Vrati se onda ti na 5 tisuća kuna,pa imaš troje djece i usput promatraš svu nepravdu i bilmeze od političara kako se bahate i troše tvoju muku.veber wrote:pa htjeli su merđu već početkom siječnja.vili40 wrote:ne kužim što su oni zapravo htjeli reći i što je ta priča toliko važna i zanimljiva za gloriju.
onda se ovi pomame.
pa vele da nađeš dobar posao za koji ćeš nikaj raditi i dobiti pare ili odeš kod zeme koji će ti kožu zgulit za 900€
ostalo mačku o rep.
vili40-
2015-08-02
Mlada je ekipa navikla na izlaske,zabavu,jeftine cigarete i pice doli na Balkanu..sa tom tradicijom i nastavlja vani,pa tako za izlaske,pice i cigarete doslovno spale 500-600 ojrova..dok plate stan,hranu,đetetu vrtic,natankaju gorivo,naravno da ne ostane nishta,pa onda kukaju...
upoznao sam jednu mladu prekrasnu,stamenu Srpkinju,koja zivi sa svojim deckom i njegovim bratom u dvosobnom stanu...placanje lome na tri djela,sto je oke..radi odlican posao,a decko joj radi na bajusteli...Kuka da nemaju dovoljno para,a pushi Palmal,kutija 14 ojra-50 cigareta..
Sve meso i zderu im starci ozdola salju,i opet nemaju para...jednostavno neracionalno trosenje..a josh su mislili da je u svabiji 7 puta veca placa nego na balkanu...nekada bilo...
upoznao sam jednu mladu prekrasnu,stamenu Srpkinju,koja zivi sa svojim deckom i njegovim bratom u dvosobnom stanu...placanje lome na tri djela,sto je oke..radi odlican posao,a decko joj radi na bajusteli...Kuka da nemaju dovoljno para,a pushi Palmal,kutija 14 ojra-50 cigareta..
Sve meso i zderu im starci ozdola salju,i opet nemaju para...jednostavno neracionalno trosenje..a josh su mislili da je u svabiji 7 puta veca placa nego na balkanu...nekada bilo...
Guest- Guest
ja sad 14.idem u audi u ingolstadt raditi neki remont i što sad?Raditi za Božić,da,netko mora i to.I nije mi problem što ću propustiti stotinu puta reprizirane svete filmove i ostale za mene nimalo uzbudljive stvari.Naravno da nikog pa tako ni mene ne tjera na to,ako hoćeš ok ako ne i to je ok.
vili40-
2015-08-02
od 20.12-07.01 ladim joojca..Siberia me ceka..
Guest- Guest
A tako nešto. Gledaju visinu plaće tamo pa im je to puno a kad dođu onda plati stan , plati duvan , plati ovo plati ono ode po te plaće na nešto šta doma ne bi trošija tako.pismejker wrote:Mlada je ekipa navikla na izlaske,zabavu,jeftine cigarete i pice doli na Balkanu..sa tom tradicijom i nastavlja vani,pa tako za izlaske,pice i cigarete doslovno spale 500-600 ojrova..dok plate stan,hranu,đetetu vrtic,natankaju gorivo,naravno da ne ostane nishta,pa onda kukaju...
2014-04-11
od 1000 njih troje se vratilo
Ma zagrizli oni puno..prica o stanu u par godina i slicno..halo tukci,pa dvosobnjak koshta mindeštens 250 000 ojrova..to se placa desetljecima,uza to da moras imati dio za ucesce,koji se krece otprilike u visini 50000 ojrova,da bi uopce dobio kredit takav..da ne spominjem da moraju imati ugovore na neograniceno,odredjenu visinu primanja i slicno..a likovi jos na ogranicenoj radnoj vizi...slobodno zaboravi na stan..tako toj curi i rekoh..RayMabus wrote:A tako nešto. Gledaju visinu plaće tamo pa im je to puno a kad dođu onda plati stan , plati duvan , plati ovo plati ono ode po te plaće na nešto šta doma ne bi trošija tako.pismejker wrote:Mlada je ekipa navikla na izlaske,zabavu,jeftine cigarete i pice doli na Balkanu..sa tom tradicijom i nastavlja vani,pa tako za izlaske,pice i cigarete doslovno spale 500-600 ojrova..dok plate stan,hranu,đetetu vrtic,natankaju gorivo,naravno da ne ostane nishta,pa onda kukaju...
sad cu je ja polako tjesiti..
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
Uglavnom se vracaju na maminu sisu i tatinog...pa dobro...
Guest- Guest
pa ja nemrem tako malo radit, koliko oni mene mogu puno platiti.vili40 wrote:da pitaš stotinu ljudi kako im je svatko bi imao svoju priču ali sve se svodi na prilagodbu i jezik a za to treba ipak malo više vremena.A nakon tog vremena nastaje problem kad se naviknu na dobru plaću,nauče jezik i tempo rada i način života pa se onda više ni ne pomišljaju vratiti.Da možeš popiti kavu ili ići u crkvu?Bedastoće,pa to možeš i tamo.Vrati se onda ti na 5 tisuća kuna,pa imaš troje djece i usput promatraš svu nepravdu i bilmeze od političara kako se bahate i troše tvoju muku.veber wrote:pa htjeli su merđu već početkom siječnja.vili40 wrote:ne kužim što su oni zapravo htjeli reći i što je ta priča toliko važna i zanimljiva za gloriju.
onda se ovi pomame.
ostalo mačku o rep.
a, da se u njemačkoj nekaj ubijaš od posla, moš si mislit. sindikat iza svakog vugla čuči i čeka.
problem kaj si je ekipa zamislila da baš njega/nju čekaju.
2014-12-30
pa ono,ako imaju tatu i mamu koji ce im sve placati ili su uhljebnjeni ...zasto nepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
Ovako ko ja.pismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
A šta ću vanka , radiš za neku plaću a ode si na moru , stanove iznajmljuješ , ladiš jaja , čekaš da neka koja ne misli da će nju netko vatat sama uvati tebe i onda je jebeš a ona nek se misli.
Nek one rade. Muškima ionako nije do djece. Fino će past natalitet pa fino diži porodiljne naknade.
2014-04-11
Unimatrix_Zero wrote:pa ono,ako imaju tatu i mamu koji ce im sve placati ili su uhljebnjeni ...zasto nepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
jasno..kao i onaj par prije mjesec dva,koji su popljuvali sve vani,da bi imali opravdanje se vratiti...neprilagodjeno i neodgovorno..naviklo da roditelji sve podmiruju i placaju...
Guest- Guest
razmazeno,zasto ptica gurne mlade ptice iz gnjezda,da nauce letiti,ako ih naviknes da parazitiraju postanu debilipismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:pa ono,ako imaju tatu i mamu koji ce im sve placati ili su uhljebnjeni ...zasto nepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
jasno..kao i onaj par prije mjesec dva,koji su popljuvali sve vani,da bi imali opravdanje se vratiti...neprilagodjeno i neodgovorno..naviklo da roditelji sve podmiruju i placaju...
dobro,ti nisi bas potpuni parazit,posto nekretnine generiraju kakv rtakav profit..problem su oni sto doslovno nikako ne pridonose,a opterecuju starce..RayMabus wrote:Ovako ko ja.pismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:od 1000 njih troje se vratilo
A šta ću vanka , radiš za neku plaću a ode si na moru , stanove iznajmljuješ , ladiš jaja , čekaš da neka koja ne misli da će nju netko vatat sama uvati tebe i onda je jebeš a ona nek se misli.
Nek one rade. Muškima ionako nije do djece. Fino će past natalitet pa fino diži porodiljne naknade.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kolinda se u Dublinu susrela s iseljenicima, govorila im da je zabrinuta jer mladi bježe iz Hrvatske
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
Page 3 of 7