Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
Pitaj antife, feministe i liberale sto bi ti rekli na tvoje stavove. Uvrstio si se ti kolega, dobro nam dosao.red wolf wrote:Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:Fasisticke. Me like.red wolf wrote:Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:
Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Ti ne mogu spojit ku*ac s pišanjem po iq...omni wrote:Jbt ti stvarno mislis da su doktori lutalice sposobni spojiti medvjeda s Rusijom? Optimizam nema sto.jastreb wrote:Mislim da je i ovo poruka.
Ubili su medu. Simbola Rusije.
To bih ja tako protumačio.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kad ljudska vrsta dosegne točku u kojoj će shvatiti da treba odbaciti religije i nacionalizam...Tada će čovječanstvo krenuti na jedan drugi put...
red wolf-
2016-02-10
Tako je, o tom cemo kad ih pob... ovaj vratimo.red wolf wrote:Kad ljudska vrsta dosegne točku u kojoj će shvatiti da treba odbaciti religije i nacionalizam...Tada će čovječanstvo krenuti na jedan drugi put...
omni-
2014-04-12
Ne mogu pripadati tvojoj vrsti...Ja nisam vi...omni wrote:Pitaj antife, feministe i liberale sto bi ti rekli na tvoje stavove. Uvrstio si se ti kolega, dobro nam dosao.red wolf wrote:Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:Fasisticke. Me like.red wolf wrote:Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:
Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?
red wolf-
2016-02-10
To će ići prirodnim putem i on se sada događa...omni wrote:Tako je, o tom cemo kad ih pob... ovaj vratimo.red wolf wrote:Kad ljudska vrsta dosegne točku u kojoj će shvatiti da treba odbaciti religije i nacionalizam...Tada će čovječanstvo krenuti na jedan drugi put...
red wolf-
2016-02-10
Al znaju ubacit metak u cijev i nozem pogodit vrat, i u to im je otisla sva inteligencija, jbg i to je neko dostignuce. Jes da i tu omanu nekad al jbg nisu svi savrseni.T. wrote:Ti ne mogu spojit ku*ac s pišanjem po iq...omni wrote:Jbt ti stvarno mislis da su doktori lutalice sposobni spojiti medvjeda s Rusijom? Optimizam nema sto.jastreb wrote:Mislim da je i ovo poruka.
Ubili su medu. Simbola Rusije.
To bih ja tako protumačio.
omni-
2014-04-12
Vec si zabiljezen kod nadzornih, sad je kasno pametovat, no nije to nista strasno mi fasisti cemo ionako biti u pravu na kraju.red wolf wrote:Ne mogu pripadati tvojoj vrsti...Ja nisam vi...omni wrote:Pitaj antife, feministe i liberale sto bi ti rekli na tvoje stavove. Uvrstio si se ti kolega, dobro nam dosao.red wolf wrote:Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:Fasisticke. Me like.red wolf wrote:
Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...
omni-
2014-04-12
Nebitno...Odradit ćete svoj posao...omni wrote:Vec si zabiljezen kod nadzornih, sad je kasno pametovat, no nije to nista strasno mi fasisti cemo ionako biti u pravu na kraju.red wolf wrote:Ne mogu pripadati tvojoj vrsti...Ja nisam vi...omni wrote:Pitaj antife, feministe i liberale sto bi ti rekli na tvoje stavove. Uvrstio si se ti kolega, dobro nam dosao.red wolf wrote:Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:
Fasisticke. Me like.
red wolf-
2016-02-10
Meni se čini da su oni samo nabasali na mrtvog medu. Jebo bi im medo majku da je bio živ. Ni košćica od njih nebi ostala cijela.
Ne nego ih proslijediti tamo gdje žele da idu. Njemačka, Austrija i Skandinavija ... tamo ih vole i nek uživaju s njimared wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
drekavac je bice koje ljude plasi svojom drekom,postoje izvjestaji sirom svijeta o tomemortal wrote:šta ti znaš o drekavcuUnimatrix_Zero wrote:orcaju,dok ne naidju na drekavca
Sve u svemu je dobro da ce divlje svinje ostati na broju.
2014-04-14
ybtg.... nadji dobru i zilavu stapinu 2-2.5 metra,zasilji je,spali vrh..josh ako je vise ljudi...sve ostalo je u gaćama,odnosno koliko se ima mooda napraviti ovako nesto...
na zapadu medo obicno potaraca 4-5 likova bez jebemti i bez otpora..ovi se nece dati..
na zapadu medo obicno potaraca 4-5 likova bez jebemti i bez otpora..ovi se nece dati..
Guest- Guest
Ne znam kuži li se netko u lov, ali medu uloviti nije zajebancija...
Malo mi žao ovi iz nevladini udruga. Osobito vegana...
Malo mi žao ovi iz nevladini udruga. Osobito vegana...
Koja zajebancija..ako ne pucas iz snazne puske i to josh po mogucnosti sa dva tri lika,sve ostalo je fajt na zivot i smrt..medjedi su brutalno brzi .
a pogle ove krcave likove..imaju veca mooda nego sto su sami veliki..
a pogle ove krcave likove..imaju veca mooda nego sto su sami veliki..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pa gde su vam oni branioci?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
u ljemacku utekli,neki pomrli,neki jednom nogom u grobu,i tako...
Similar topics
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
Page 2 of 2