Lagali su stoljećima - ovako je zapravo izgledalo Isusovo lice
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lagali su stoljećima - ovako je zapravo izgledalo Isusovo lice
Zadnja intepretacija je blizu onog što ja znam...kosa bi trebala biti valovita, a izraz lica mlađi cca 10g.red wolf wrote:Torinsko platno je čudo...Doslovce...Fragmenti biljaka pronađeni na njemu datiraju iz vremena Kristova raspeća...No, ono što ga čini čudom je činjenica da je lik čovjeka otisnut trodimenzionalno...debotoijusto wrote:
ovi baca malo na srbina protu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa eto,vi ste vjernici povr Pape,pa opet nish,ćorak..u biti ste pali na samo dno svega...mortal wrote:Do Boga se dolazi preko Kristapismejker wrote:a ja...Opet je netko drugi kriv..nish novoga na balkanu..svi krivci,samo vi sveci....No BOG vidi,kolikogod se krili iza skuda Jesusovih..mortal wrote:greškapismejker wrote:Khatolici i Hrvati...genom i svakakvo drugo..od Židova josh imate ono sto funjkcijonira i daje malo zivota vasoj drzavi..mortal wrote:
nisu Pis
nego gamad
oni koji su našli sluge među Hrvatima koji su se prodali za Judine škude upravo kako je i Tuđman rekao
dobila sam upute o situaciji
sve je 100% kako je rečeno
Tko ne prihvaća Sina Njegovog teško će do Boga
Guest- Guest
to je antiporopaganda tvojih antikristapismejker wrote:no puno vise otkrivenog negativnog kod Kršcana..cist logika..mortal wrote:skriveno je puno bitnogjastreb wrote:Vidi se da ne poznajes Sveto pismo.mortal wrote:naprotiv Pispismejker wrote:
hebi ga Morty,takvi su Židovi inace...
Židovi su zlo
uništavaju sve lijepo.. razaraju i svi koji su kontra Krista
izbija iz njih
Isus je Židov. I svi apostoli njegovi.
I procitaj malo Pavlove poslanice u kojem upozorava krdcane ds sr ne ohole i ne uzdižu nad Židovima.
2014-04-16
i ovaj zadnji je zalutaopismejker wrote:Pa eto,vi ste vjernici povr Pape,pa opet nish,ćorak..u biti ste pali na samo dno svega...mortal wrote:Do Boga se dolazi preko Kristapismejker wrote:a ja...Opet je netko drugi kriv..nish novoga na balkanu..svi krivci,samo vi sveci....No BOG vidi,kolikogod se krili iza skuda Jesusovih..mortal wrote:greškapismejker wrote:
Khatolici i Hrvati...genom i svakakvo drugo..od Židova josh imate ono sto funjkcijonira i daje malo zivota vasoj drzavi..
immortal-
2014-04-16
eeeeee..onda se mani modanja realnosti i izvrtanja logike..da budem u izrazu umjeren i pristojan..pa tko zna..jednog dana..mozda i nesh bude..mortal wrote:radije bi Isusupismejker wrote:mortal wrote:skriveno je puno bitnogjastreb wrote:Vidi se da ne poznajes Sveto pismo.mortal wrote:
naprotiv Pis
Židovi su zlo
uništavaju sve lijepo.. razaraju i svi koji su kontra Krista
izbija iz njih
I procitaj malo Pavlove poslanice u kojem upozorava krdcane ds sr ne ohole i ne uzdižu nad Židovima.
Morty,ti sve vise pocinjes sliciti Ezeku..
Guest- Guest
u izreci se misli na posvecenost vjeri,ne nekom konkretnom Papi..mortal wrote:i ovaj zadnji je zalutaopismejker wrote:Pa eto,vi ste vjernici povr Pape,pa opet nish,ćorak..u biti ste pali na samo dno svega...mortal wrote:Do Boga se dolazi preko Kristapismejker wrote:a ja...Opet je netko drugi kriv..nish novoga na balkanu..svi krivci,samo vi sveci....No BOG vidi,kolikogod se krili iza skuda Jesusovih..mortal wrote:
greška
Guest- Guest
bilo je već Pis, puno toga je već bilopismejker wrote:eeeeee..onda se mani modanja realnosti i izvrtanja logike..da budem u izrazu umjeren i pristojan..pa tko zna..jednog dana..mozda i nesh bude..mortal wrote:radije bi Isusupismejker wrote:mortal wrote:skriveno je puno bitnogjastreb wrote:
Vidi se da ne poznajes Sveto pismo.
Morty,ti sve vise pocinjes sliciti Ezeku..
ali ne znaš kao ni mnogi
2014-04-16
ehhhh,dobro jest da se josh netko nije pojavio i izrazio misljenje da je Jesus bijo u biti žena..
Guest- Guest
Naprotiv, nikad jača.pismejker wrote:usput Morty,velike Hrvatine i veliki Katholici su razorili tvoju domovinu,nitko drugi..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
s obzirom na spoznaju što su sve antikristi sposobni .. donekle imaš pravopismejker wrote:ehhhh,dobro jest da se josh netko nije pojavio i izrazio misljenje da je Jesus bijo u biti žena..
žena nije bio
immortal-
2014-04-16
Eroo wrote:Zadnja intepretacija je blizu onog što ja znam...kosa bi trebala biti valovita, a izraz lica mlađi cca 10g.red wolf wrote:Torinsko platno je čudo...Doslovce...Fragmenti biljaka pronađeni na njemu datiraju iz vremena Kristova raspeća...No, ono što ga čini čudom je činjenica da je lik čovjeka otisnut trodimenzionalno...debotoijusto wrote:
Vi ljudi imate jedan problem, ne razlikujete Isusa i Krista...Isus je samo tijelo, čovjek, Krist je nešto drugo...Koje je došlo u tijelu...
red wolf-
2016-02-10
bit je ne odvojiti se od Krista pa taman i na dnu.. tj na dnu posebno bitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pismejker wrote:u izreci se misli na posvecenost vjeri,ne nekom konkretnom Papi..mortal wrote:i ovaj zadnji je zalutaopismejker wrote:Pa eto,vi ste vjernici povr Pape,pa opet nish,ćorak..u biti ste pali na samo dno svega...mortal wrote:Do Boga se dolazi preko Kristapismejker wrote:
a ja...Opet je netko drugi kriv..nish novoga na balkanu..svi krivci,samo vi sveci....No BOG vidi,kolikogod se krili iza skuda Jesusovih..
immortal-
2014-04-16
2014-04-16
no no Morty..moras vako...
Guest- Guest
gore kao da je opjevano djelovanje antikristapismejker wrote:no no Morty..moras vako...
immortal-
2014-04-16
otkud bih ja to znao.. ..nish Morty,pusica,odoh nesht nabaciti na pladanj i izjesti uz Supernačural..ajd zdravo..
Guest- Guest
zdravstvuj!!pismejker wrote:otkud bih ja to znao.. ..nish Morty,pusica,odoh nesht nabaciti na pladanj i izjesti uz Supernačural..ajd zdravo..
immortal-
2014-04-16
debotoijusto wrote:
danas bi krscani ovih prostora isusu razbili mobitel opljackali i pod prijetnjom oruzja protjerali u bosnu
Ovo nije Krist, pošto niti nema tijela... nego neka rekonstrukcija prosječnog judejca iz 1 stoljeća
Krist je bio sve samo ne prosječan
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
red wolf wrote:Torinsko platno je čudo...Doslovce...Fragmenti biljaka pronađeni na njemu datiraju iz vremena Kristova raspeća...No, ono što ga čini čudom je činjenica da je lik čovjeka otisnut trodimenzionalno...debotoijusto wrote:
Najstarija ikona, ona sa Sinaja iz V stoljeća potpuno odgovara torinskom platnu
[url=https://servimg.com/view/19978339/748][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
E to je Krist Pantokrator.
O njmu sam malo prije pisao.
On jr izgleda najtočniji prikaz Isusa.
O njmu sam malo prije pisao.
On jr izgleda najtočniji prikaz Isusa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ne baš...Hektorović wrote:red wolf wrote:Torinsko platno je čudo...Doslovce...Fragmenti biljaka pronađeni na njemu datiraju iz vremena Kristova raspeća...No, ono što ga čini čudom je činjenica da je lik čovjeka otisnut trodimenzionalno...debotoijusto wrote:
Najstarija ikona, ona sa Sinaja iz V stoljeća potpuno odgovara torinskom platnu
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ok drugovi, sta ste lagali, lagali ste
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» PONOSNI HRVAT UNATOČ STOLJEĆIMA DEHRVATIZACIJE: Što znamo o starom hrvatskom prezimenu Šahinović iz Cazinske krajine?
» Meksički predsjednik: Isusovo srce štiti me od korone
» FOTO Reiner je upravo imenovan vitezom, evo kako je to izgledalo
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» PONOSNI HRVAT UNATOČ STOLJEĆIMA DEHRVATIZACIJE: Što znamo o starom hrvatskom prezimenu Šahinović iz Cazinske krajine?
» Meksički predsjednik: Isusovo srce štiti me od korone
» FOTO Reiner je upravo imenovan vitezom, evo kako je to izgledalo
Page 4 of 5