Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Mora postojati neki viši smisao.
Nemoguće da je ovo sve.
zreo si za misno slavlje
Za dobro zdravlje
pijte mlijeko kravlje
dok traje euharistijsko slavlje.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Logičan slogan...Eroo wrote:vuksadinare wrote:skoro i milance mrtva trka..koli ko i hdz u zg..statistcka greska..mada skoro jos bolje stoji od ovih 23,24%...provjerenoT. wrote:Kako diše prestonica?vuksadinare wrote:za skoru se moze slobodno primjeniti 'tiha voda brege dere'
Dalmacija je listom za dr.sc. ...
Iza je jakov, ispred dr.sc. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Mora postojati neki viši smisao.
Nemoguće da je ovo sve.
zreo si za misno slavlje
Za dobro zdravlje
pijte mlijeko kravlje
dok traje euharistijsko slavlje.
ti nemaš brineš vi ćete uvijek izabrat vučića
nema da nećete
Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
Nova TV i N1 televizija saznali novog vlasnika, evo tko ih je kupio
BC Partners, britanski fond rizičnog kapitala, objavio je u četvrtak da je potpisao konačni sporazum o kupovini većinskog udjela u United Grupi B.V. (United Group - UG) od KKR-a, vodeće globalne investicijske tvrtke.
27.09.2018. u 19:41
United Group u vlasništvu je američkog fonda Kohlberg Kravis Roberts (KKR) sa sjedištem u američkoj saveznoj državi Delaware i na Kajmanskim otocima, a u svom vlasništvu imaju regionalnu N1 televiziju, SportKlub i odnedavno Novu TV. Posjeduje i niz drugih kompanija iz medijskog i telekomunikacijskog sektora.
Prije nekoliko mjeseci britanski i američki mediji najavljivali su kako će KKR prodati United Group kako bi optimizirao svoja ulaganja, o čemu je nedavno pisao i Direktno. Najavljivalo se kao moguće kupce britanski fond Cinven, BC Partners koji upravlja novcem investitora iz Sjeverne Amerike i Bliskog istoka, ali najviše izgleda davalo se češkom investitoru, jednom od najbogatijih Čeha Petru Kellneru i njegovoj PPF grupi koji su bili zainteresirani za što veći vlasnički udio u United Groupu.
Novi kupac United Grupe BC Partners prije nekoliko godina je kupio njemačku izdavačku kuću Springer Science + Business Media za 3,3 milijarde eura, a ranije je također posjedovao jednog od njemačkih kabelskih operatera.
Kupnjom United Grupe postaje jedan od najmoćnijih vlasnika medijskog prostora na prostoru jugoistočne Europe. Javljeno je i kako će dosadašnji vlasnici KKR ostati u manjinskom posjedu dionica. Osim cijene transakcije, koja nije objavljena, to je vrlo vjerojatno presudilo u odabiru novog vlasnika.
BC Partners, britanski fond rizičnog kapitala, objavio je u četvrtak da je potpisao konačni sporazum o kupovini većinskog udjela u United Grupi B.V. (United Group - UG) od KKR-a, vodeće globalne investicijske tvrtke.
27.09.2018. u 19:41
United Group u vlasništvu je američkog fonda Kohlberg Kravis Roberts (KKR) sa sjedištem u američkoj saveznoj državi Delaware i na Kajmanskim otocima, a u svom vlasništvu imaju regionalnu N1 televiziju, SportKlub i odnedavno Novu TV. Posjeduje i niz drugih kompanija iz medijskog i telekomunikacijskog sektora.
Prije nekoliko mjeseci britanski i američki mediji najavljivali su kako će KKR prodati United Group kako bi optimizirao svoja ulaganja, o čemu je nedavno pisao i Direktno. Najavljivalo se kao moguće kupce britanski fond Cinven, BC Partners koji upravlja novcem investitora iz Sjeverne Amerike i Bliskog istoka, ali najviše izgleda davalo se češkom investitoru, jednom od najbogatijih Čeha Petru Kellneru i njegovoj PPF grupi koji su bili zainteresirani za što veći vlasnički udio u United Groupu.
Novi kupac United Grupe BC Partners prije nekoliko godina je kupio njemačku izdavačku kuću Springer Science + Business Media za 3,3 milijarde eura, a ranije je također posjedovao jednog od njemačkih kabelskih operatera.
Kupnjom United Grupe postaje jedan od najmoćnijih vlasnika medijskog prostora na prostoru jugoistočne Europe. Javljeno je i kako će dosadašnji vlasnici KKR ostati u manjinskom posjedu dionica. Osim cijene transakcije, koja nije objavljena, to je vrlo vjerojatno presudilo u odabiru novog vlasnika.
dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kaže da ustanovimo vlasničku strukturu...AssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
Daj zalipi onu limunadu...
2014-04-14
daj ne laži baš tako masno i besramno...nađi jedan jedini moj post koji kaže da su ankete u korist kolinde superAssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
Ili bilo što drugo vezano uz izbore da sam pisala
palite se svi redom na imbecilne ankete ko balavi prištavci na sex
AssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
Kad kažem da je Kolindi drugi mandat zajamčen to nema veze s nikakvim anketama.
Ankete se prave za vas, nepismene talibane...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Milanović 52%, Kolinda 27%, Škoro 14% i Kolakušić 7%...
red wolf-
2016-02-10
:DT. wrote:Kaže da ustanovimo vlasničku strukturu...AssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
ona limunada je kada otvori on neku spam temu o Kolindi, tipa "kolinda se danas srala u mom selu dok je prolazila kroz hercegovinu na putu do mamićeve vile u međigurju"
2018-06-14
Opravdano...AssadNaPodmornici wrote::DT. wrote:Kaže da ustanovimo vlasničku strukturu...AssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
ona limunada je kada otvori on neku spam temu o Kolindi, tipa "kolinda se danas srala u mom selu dok je prolazila kroz hercegovinu na putu do mamićeve vile u međigurju"
Budi stand by...
2014-04-14
ne palim se na ankete, zapravo boli me kurac, ero otvara dnevno 10tema o kolindi, koje nitko ne čita ni komentira, i 5tema dnevno o njoj u anketama, a nakon što se par puta obrukala pijana zadnjih tjedan dana, pada joj rejting očito, da nema ovih lojalnih HDZ uhljeba dobila bi manje od Pernara, sada odjednput zadnja anketa yugoslovenska gdje je čak i škoro dobija 1vs1 u drugom krugu(ako ovaj dođe tamo).Noor wrote:daj ne laži baš tako masno i besramno...nađi jedan jedini moj post koji kaže da su ankete u korist kolinde superAssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
mene se boli kurac, ja planiram glasovati za kolakušića iako me boli kurac i za njega, možda i ostanem doma, ja puno više pratim izbore u USA , važnije mi je tko će biti kandidat demokratske stranke protiv Trumpa, oće li to biti Biden, Warren, Sanders, Blomberg, Butigieg nego tko će biti predsjednik ove propale vukojebine.. ova pijandura, ili onaj nesposobni antifašist, ili ovaj as sa tamburicom ili luđak kolakušić
2018-06-14
Navijam za Milančeta ali Kolinda pobjeđuje 99%
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sila je jaka u tebi...AssadNaPodmornici wrote:ne palim se na ankete, zapravo boli me kurac, ero otvara dnevno 10tema o kolindi, koje nitko ne čita ni komentira, i 5tema dnevno o njoj u anketama, a nakon što se par puta obrukala pijana zadnjih tjedan dana, pada joj rejting očito, da nema ovih lojalnih HDZ uhljeba dobila bi manje od Pernara, sada odjednput zadnja anketa yugoslovenska gdje je čak i škoro dobija 1vs1 u drugom krugu(ako ovaj dođe tamo).Noor wrote:daj ne laži baš tako masno i besramno...nađi jedan jedini moj post koji kaže da su ankete u korist kolinde superAssadNaPodmornici wrote:dok su vam ankete govorile da je kolinda prva i da nema konkurencije bile su vam super, sada kada joj škoro puše za vratom i kada je škoro čak pobjeđuje uvjerljivo u drugom krugu, sada tko su vlasnici tih anketa..Noor wrote:Boze dragi, pa tko jos vjeruje u horoskope i ove ankete
mene se boli kurac, ja planiram glasovati za kolakušića iako me boli kurac i za njega, možda i ostanem doma, ja puno više pratim izbore u USA , važnije mi je tko će biti kandidat demokratske stranke protiv Trumpa, oće li to biti Biden, Warren, Sanders, Blomberg, Butigieg nego tko će biti predsjednik ove propale vukojebine.. ova pijandura, ili onaj nesposobni antifašist, ili ovaj as sa tamburicom ili luđak kolakušić
Mediokriteti sve do jednog...
2014-04-14
vjerojatno da se moran kladiti kladio bih se na nju, jednostavno ekipa iz bosne će glasovati i dva tri puta, zato je i pobjedila josipovića... nije baza što oni glasuju tamo , nego sjednu na autobuse , pa jebote u splitu je ekipa dolazila iz bosne glasovati na račun doslovno par stotina glasova su doveli HDZ na vlast, kada je u imotskom HDZ trebao izgubiti izbore u drugom krugu, vaso organizirao buseve i ajmo.. tako da dobija ona.. škoro mora u RH imati 100 000 glasova prednosti nad njom, da bi mogao prebaciti duple glasove iz bosneסמאל wrote:Navijam za Milančeta ali Kolinda pobjeđuje 99%
AssadNaPodmornici wrote:vjerojatno da se moran kladiti kladio bih se na nju, jednostavno ekipa iz bosne će glasovati i dva tri puta, zato je i pobjedila josipovića... nije baza što oni glasuju tamo , nego sjednu na autobuse , pa jebote u splitu je ekipa dolazila iz bosne glasovati na račun doslovno par stotina glasova su doveli HDZ na vlast, kada je u imotskom HDZ trebao izgubiti izbore u drugom krugu, vaso organizirao buseve i ajmo.. tako da dobija ona.. škoro mora u RH imati 100 000 glasova prednosti nad njom, da bi mogao prebaciti duple glasove iz bosneסמאל wrote:Navijam za Milančeta ali Kolinda pobjeđuje 99%
Aatobusi su jeftiniji, doduše zadnjih 2-3 izbora mi pođemo autom...nisi vezan za autobus, kupim vreću kupusa, pojedem burek i vratim se kad hoću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
šta znače ove brojevi?red wolf wrote:Milanović 52%, Kolinda 27%, Škoro 14% i Kolakušić 7%...
kolike su šanse da netko izgubi izboremutava baštarda wrote:šta znače ove brojevi?red wolf wrote:Milanović 52%, Kolinda 27%, Škoro 14% i Kolakušić 7%...
2018-06-14
Indeks tjelesne težine...mutava baštarda wrote:šta znače ove brojevi?red wolf wrote:Milanović 52%, Kolinda 27%, Škoro 14% i Kolakušić 7%...
Iz čega je razvidno da je anketa lažirana...
2014-04-14
Samo ti glasaj, dobar je i Kolakušić.AssadNaPodmornici wrote:mene se boli kurac, ja planiram glasovati za kolakušića iako me boli kurac i za njega
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
» Nova anketa
» Zoki i Bauk kontra HNS-a i Mamića a njehovi isto unutar HNS-a dižu ruke uredno za Mamićeve i Šukerove prijedloge!
» Anketa agencije bliske HDZ-u: SDP osvaja 64 mandata, HDZ 54, a Škoro 14
» Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
» Nova anketa
» Zoki i Bauk kontra HNS-a i Mamića a njehovi isto unutar HNS-a dižu ruke uredno za Mamićeve i Šukerove prijedloge!
» Anketa agencije bliske HDZ-u: SDP osvaja 64 mandata, HDZ 54, a Škoro 14
Page 2 of 4