Prvo javno sučeljavanje predsjedničkih kandidata:Đapić-Peović
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prvo javno sučeljavanje predsjedničkih kandidata:Đapić-Peović
http://www.index.hr/vijesti/clanak/djapic-na-suceljavanju-s-peovic-antifasizam-je-izmisljotina-velikosrpska/2138121.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prvo javno sučeljavanje predsjedničkih kandidata:Đapić-Peović
dobro...malo cirksuskih dvoboja pred finalna je uobicajno..prvi na redu su klaunovi..da zabave publiku
2015-09-08
RF je protiv uvođenja eura.Ja se stalno čudim ovim ljevičarima šta glasaju za SDP a ne za njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gledam ¸peovicka za sad jede kosarkasa za dorucak a bude skupila 274 glasa
koliko onda krkan tezi ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
inace đapic ima svoje svece peovic ima svoje svece i svi su bezgresni...ako ne znaju tko su peovickini sveci to su migranti..svi su oni 'jadni,gladni,zedni,odrpani'...i uzgred svi su nevini...a kad bi neki nas prelazio ilegalno granice kao ovi ne sumnam da bi ga doticna odrala ko bostan kako je 'lopov,svercer,terorist,fasist'
2015-09-08
Peovicka ga je pomela.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sdp su izdajice radnika,komunista i partizana.RayMabus wrote:RF je protiv uvođenja eura.Ja se stalno čudim ovim ljevičarima šta glasaju za SDP a ne za njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To stoji no ja i ti ionako više naginjemo desnici no ja se čudim ovim ljevičarima a koji nisu uhljebi SDP šta glasaju za SDP a ne radničku frontu. Pa miljon puta su bolja ljevica od ove lažne socijaldemokracije.vuksadinare wrote:inace đapic ima svoje svece peovic ima svoje svece i svi su bezgresni...ako ne znaju tko su peovickini sveci to su migranti..svi su oni 'jadni,gladni,zedni,odrpani'...i uzgred svi su nevini...a kad bi neki nas prelazio ilegalno granice kao ovi ne sumnam da bi ga doticna odrala ko bostan kako je 'lopov,svercer,terorist,fasist'
2014-04-11
nije tu bilo pobjednika..uglavnom jedino se slazu ono o kapitilastima...i euru...cirskusant jedan i drugi kandidat....jastreb wrote:Peovicka ga je pomela.
2015-09-08
...zato sto u toj RF je najmanje radnika 'ajfon i tanga ekipa'....tu nemres nikog viditi sa zuljevitim rukama..osim od drkice...RayMabus wrote:To stoji no ja i ti ionako više naginjemo desnici no ja se čudim ovim ljevičarima a koji nisu uhljebi SDP šta glasaju za SDP a ne radničku frontu. Pa miljon puta su bolja ljevica od ove lažne socijaldemokracije.vuksadinare wrote:inace đapic ima svoje svece peovic ima svoje svece i svi su bezgresni...ako ne znaju tko su peovickini sveci to su migranti..svi su oni 'jadni,gladni,zedni,odrpani'...i uzgred svi su nevini...a kad bi neki nas prelazio ilegalno granice kao ovi ne sumnam da bi ga doticna odrala ko bostan kako je 'lopov,svercer,terorist,fasist'
2015-09-08
Pa to je jedino i bitno. Đapić se uvatio partizana a to je za muzej tema. Jedino oko ilegalne imigracije se razlikuju i to je ono di meni RF smeta. Te priče ustaše , četnici , partizani to me uopće ne zanima šta tko misli.vuksadinare wrote:nije tu bilo pobjednika..uglavnom jedino se slazu ono o kapitilastima...i euru...cirskusant jedan i drugi kandidat....jastreb wrote:Peovicka ga je pomela.
2014-04-11
vuksadinare wrote:nije tu bilo pobjednika..uglavnom jedino se slazu ono o kapitilastima...i euru...cirskusant jedan i drugi kandidat....jastreb wrote:Peovicka ga je pomela.
peovicka vjeruje u ono sto zbori a krkan je davno procitana knjiga , nisu svi isti kolega skoristansky
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..drugo kod nas je karakteristika da se ekipa predstavlja da su ovo ili ono a sa tim blage veze nemaju..evo recimo ta RF...pa to ekipa koja lopatu nije vidjela ni radni stroj a nazivaju se radnicima..je'l oni znaju izvorno znacenje rijeci radnik?..cak i onaj bedasti jastreb je dobro pojasnio da su nekad vođe ili oni koji su se predstavljali radnistvo dolazili su iz same baze dakle radnistva...a ovi dolaze iz ugodnih,finih salona,ureda koji gledaju kako da zaprljaju ruke i da im iz kose ne istrsi kakav dlaka ako nije dovoljno kosa nalakirana i izgeliranavuksadinare wrote:...zato sto u toj RF je najmanje radnika 'ajfon i tanga ekipa'....tu nemres nikog viditi sa zuljevitim rukama..osim od drkice...RayMabus wrote:To stoji no ja i ti ionako više naginjemo desnici no ja se čudim ovim ljevičarima a koji nisu uhljebi SDP šta glasaju za SDP a ne radničku frontu. Pa miljon puta su bolja ljevica od ove lažne socijaldemokracije.vuksadinare wrote:inace đapic ima svoje svece peovic ima svoje svece i svi su bezgresni...ako ne znaju tko su peovickini sveci to su migranti..svi su oni 'jadni,gladni,zedni,odrpani'...i uzgred svi su nevini...a kad bi neki nas prelazio ilegalno granice kao ovi ne sumnam da bi ga doticna odrala ko bostan kako je 'lopov,svercer,terorist,fasist'
2015-09-08
u sto ona vjeruje?...srecom stupidni đapic joj je preko puta pa se nije sjetio d aje pita zna li ona kako izgleda radnik,lopata,muka za strojem ili u kanalu...kad vec kao zastupa radnistvodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nije tu bilo pobjednika..uglavnom jedino se slazu ono o kapitilastima...i euru...cirskusant jedan i drugi kandidat....jastreb wrote:Peovicka ga je pomela.
peovicka vjeruje u ono sto zbori a krkan je davno procitana knjiga , nisu svi isti kolega skoristansky
2015-09-08
kad se vec pozivaju na tita sad bio on taj ili ne ne ulazim u to strucna sprema mu ej bila-bravar...dakle on je na neki nacin imao legimitet s epozivati na radnistvo..a ne..oni dr,mr,sc i bog te mitaj sto ne sve a radnika su vidjeli na televiziji u hrvatskoj panorami...a najveci napor im je bio otici po burek preko puta salona a i tu su razmisljali i brojili hoce li se ubiti od napora
2015-09-08
peovićka priča nebuloze i izmišlja podatke, ta nema baš veze sa realnošćujastreb wrote:Peovicka ga je pomela.
Idem sad ovo pogledati. Da se od srca nasmijem.
Guest- Guest
Dva igrača, malo jača :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Kako ih nije stid uopće se pojavit u takvoj emisiji...
Ako zajedno ostvare 2%, rižem se di sam najtanji...
Ako zajedno ostvare 2%, rižem se di sam najtanji...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TV-debata predsjedničkih kandidata u Francuskoj o ekonomskoj politici
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Đapić bi pojeo Pupovca
» Đapić postao trbuhozborac Šeksa
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Đapić bi pojeo Pupovca
» Đapić postao trbuhozborac Šeksa
Page 1 of 2