HORVATINČIĆA OSUDILI, ALI ON NEĆE U ZATVOR
Page 1 of 1
HORVATINČIĆA OSUDILI, ALI ON NEĆE U ZATVOR
https://net.hr/danas/hrvatska/horvatincica-osudili-ali-on-nece-u-zatvor-ima-jedna-stvar-zbog-koje-mozda-nece-provesti-ni-jedan-dan-iza-resetaka/
Odgodu može tražiti temeljem svoje dobi i narušenog zdravlja, što mu je bilo uzeto kao olakotna okolnost i pri izricanju presude...
Odgodu može tražiti temeljem svoje dobi i narušenog zdravlja, što mu je bilo uzeto kao olakotna okolnost i pri izricanju presude...
A ima i ona opcija da ga pomiluje predsjedni-k/ca republike...
Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: HORVATINČIĆA OSUDILI, ALI ON NEĆE U ZATVOR
ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Taj će vidjeti zatvor kao i ti milijun eura na svom bankovnom računu. A ako ga potjeraju gulit krumpire, ima potvrdu od doktora da ga muči reumatski artritis u gulećoj ruci.vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
ne budi naivan, u hr krivosuđu je sve organizirano sa sucima u stilu camore...
2015-08-15
pa da, a ima i rak...Oh_Femder wrote:Taj će vidjeti zatvor kao i ti milijun eura na svom bankovnom računu. A ako ga potjeraju gulit krumpire, ima potvrdu od doktora da ga muči reumatski artritis u gulećoj ruci.vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
2015-08-15
Da taj Federico Salpietro ima zrno soli u glavi, platio bi nekog svog sunarodnjaka da ga malo uljepša ala cosa nostra.kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
pa baš, a on došao na našem sudu tražiti pravdu..o jbt..jel može goreOh_Femder wrote:Da taj Federico Salpietro ima zrno soli u glavi, platio bi nekog svog sunarodnjaka da ga malo uljepša ala cosa nostra.kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
2015-08-15
Pa da, a zna se da ima i barem dvije od ove tri ;Pkaya wrote:pa da, a ima i rak...Oh_Femder wrote:Taj će vidjeti zatvor kao i ti milijun eura na svom bankovnom računu. A ako ga potjeraju gulit krumpire, ima potvrdu od doktora da ga muči reumatski artritis u gulećoj ruci.vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
2015-08-15
Kako onda pišeš kurčić?kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
jest, al ga sinkope ne ometaju da prestiže automobilom iza suda aute i juri i daljeOh_Femder wrote:Pa da, a zna se da ima i barem dvije od ove tri ;Pkaya wrote:pa da, a ima i rak...Oh_Femder wrote:Taj će vidjeti zatvor kao i ti milijun eura na svom bankovnom računu. A ako ga potjeraju gulit krumpire, ima potvrdu od doktora da ga muči reumatski artritis u gulećoj ruci.vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
mene je skoro udario prije godinu, godinu i pol..al da me udario, točno bi izašla, izvadila iz gepeka nešto teško za popravljanje i udarila ga posred glave, mrtvo hladno,
2015-08-15
valjda kurćič...:)Oh_Femder wrote:Kako onda pišeš kurčić?kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
2015-08-15
Ma eto i ja brkam te neke samoglasnike u, i te e ;Pkaya wrote:valjda kurćič...:)Oh_Femder wrote:Kako onda pišeš kurčić?kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:
ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...
Zadatak za pačiće male sam dao jučer na jednoj temi. Ako primijetim da do petka niste usvojili znanje, idemo iz početka.kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...ja volim Koli vise nego ti..Eroo wrote:Zadatak za pačiće male sam dao jučer na jednoj temi. Ako primijetim da do petka niste usvojili znanje, idemo iz početka.kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
Guest- Guest
Nisam vidjela, markirala sam.Eroo wrote:Zadatak za pačiće male sam dao jučer na jednoj temi. Ako primijetim da do petka niste usvojili znanje, idemo iz početka.kaya wrote:jeste primjetili da ja ne znam č i ć i je i ije..? užasno...kaya wrote:može i hoće, sada ima vremena dokazivati da je jako bolestan, od doma jelte..vuksadinare wrote:ne moze izbjeci zatvor..moze određeno vrijeme..ali u globalu ne...osim ako ne rikne..a ako bude otezao do roka..to mu je gubljenje vremena...vec tad bi mogao odsluziti nesto zatvora..pa sistem dobro vladanje 2/3 odsluzio i bok...ali ovaj ide onom shemom ako otezem mozda se nesto dogodi..u moju korist ali ne moze...u stvari glup je...kaya wrote:Naravno da neće, zato mu je hrvatsko krivosuđe dalo manju kaznu od 5 godina, točnije 4 i 10 mjeseci da može izbječi zatvor.
2015-08-15
da bolestan je za ležati u zatvoru i dignuti sve 4 u zrak, a do sada je taj bivši komunist a sada veliki domoljub i hdzovac ubio 4 ili 5 osoba na cestama ili moru, i sve skupa 4godine zatvora, ludnica..
a nije bio bolestan kada je jebavao kurvu a jahtu od 10tona stavio na autopilot i 20čvorova brzinu.. a on ide jebavati
a nije bio bolestan kada je jebavao kurvu a jahtu od 10tona stavio na autopilot i 20čvorova brzinu.. a on ide jebavati
Similar topics
» UBILA JE, A NEĆE U ZATVOR
» Nudio je mito novinaru Hedlu, no neće u zatvor
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Tko stiti Horvatincica
» Nudio je mito novinaru Hedlu, no neće u zatvor
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Tko stiti Horvatincica
Page 1 of 1