mala čmarbosna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: mala čmarbosna
jesu irci čuvari katoličke crkve ?
Uoči uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. između Republike Irske i Bosne i Hercegovine održana je minuta šutnje, ali šutnja je prekinuta zvižducima koji su došli s dijela tribine s navijačima Bosne i Hercegovine.
Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Smrdljive balije. Šteta što su Turci prošli .
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nekoć bili, više nisu. Zgazila ih američka društva i papir.mlinka wrote:jesu irci čuvari katoličke crkve ?
Ali opet neka su ih Irci dobili! 24% Protektorata na aparatima.
Guest- Guest
mali bosanci slučajno zalutali u brazil i sad opet 50 godina karanja. 20
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
1 veliko natjecanje i umislili se da su nogometna velesila,najjači na balkanu...
muckodjubre wrote:1 veliko natjecanje i umislili se da su nogometna velesila,najjači na balkanu...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:1 veliko natjecanje i umislili se da su nogometna velesila,najjači na balkanu...
Guest- Guest
Braćala wrote:kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:1 veliko natjecanje i umislili se da su nogometna velesila,najjači na balkanu...
Guest- Guest
Fénix wrote:Braćala wrote:kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:1 veliko natjecanje i umislili se da su nogometna velesila,najjači na balkanu...
skripar-
2015-08-09
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1