Kolinda će Bandiću nositi kolačiće u zatvor :)
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Kolinda će Bandiću nositi kolačiće u zatvor :)
Nikakve koristi u tom slučaju nemaju ama baš nikakve veze. Pomagati iz koristi je ružno dozlaboga.Ra wrote:Ero smanji doživljaj, Zagreb je Malo veći od Gruda. :)Eroo wrote:Pola Zagreba je moja rodbina. Izaberemo samo sposobne. Ko se pokaže kao nesposoban drugu priliku neće dobiti.Ra wrote:Eto nek ti bude to što je. :)Joker wrote:Ra wrote:
Vidi se da ne živiš u Zagrebu. Tu je svaki drugi Ero. Ne treba slovenski Ero da shvatiš zašto Bandić ima takvu prođu.
A Kolinče, nju drži dijaspora. Zato se ne libi lupetati sve i svašta, jer sve je rečeno s jasnom namjerom ciljanoj grupi ljudi.
Ah Meske. Mislim da ga ona malo kopira. On se proslavio kavom, a ona je odlučila peći kolače i nositi ih u šumu. Crvenkapica mala.
Ako čitaju ovaj forum Njegoš i Vrancek, već su se pretvorili u ventilatore.
Je kurac.
Od ovih jugoistocnije i istocnije Dalmosa najvise.
Ima i Slavonaca, pa Sanchosi i onda tek Ere.
U mojem ulazu tri gajbe smo mi sa sjeverozapada Hrvatske, jedni Slavonci i dvije gajbe Sanchosi. U ulazu do pola su Dalmosi druge generacije. A Era niti pod zub.
A da Kolindu drzi dijaspora to je zesci promasaj.
Svi izbori uvijek su dobiveni ili izgubljeni iskljucivo u Hrvatskoj.
Uostalom esdepejci su se svojski potrudili da ukidanjem glasackih mjesta u inozemstvu svedu utjecaj dijaspore na prakticnu nulu.
Kolinda bi prosle izbore dobila i bez ijednog glasa u dijaspori.
Glasačka mjesta vani nisu ukinuta. Pola rodbine mi živi po Europi.
Ere vole zapadni dio grada.
Da odmah napomenem da osobno nemam ništa protiv Hercegovaca, Bosanaca, Srba, Muslimana i ostalih koje se tu (pre)često pljuje.
Hercegovci su međusobno jako povezani i jedni druge pomažu, vuku, čak i šlepaju. To je nešto što Hrvati iz Hrvatske ne znaju jer su jalni jedni na druge.
To ne rade ni Bosanci. Ili vrlo rijetko.
Istina je da svi glasuju za El Bandinja. Vjerojatno imaju neku korist. Ne znam. Nekako mi je teško povjerovati da je čista glupost u pitanju.
I usput, i ja često ovdje spominjem dotepence i petokolonaše.Osobno nemam ništa protiv njih.
Posebno ako rade svoj posao i ako su "o'svom poslu" što ne se kod nas kaže.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ćurko, pazi što govoriš, nisi kod kuće...Imaš tamo svoje i njima "jebi državu".Sora wrote:To da su ere nedužne jer su takvi kakvi su
A purgeri krivi jer su pasivni
To stoji
Ali Jebes takvu drzavu u kojoj su takvi na vlasti koji nisu domaci. Koji koriste demokraciju za cirkus i kpji sređuju po svom a ne prema vecini
Noga..
BJEZ ..
2016-07-22
to nije zato što su oni takvi po prirodi nego su najosjetljivi na "što će selo reć''", kaj će mu reć' u livnu kad ode nekome na sprovod ili svadbu a nije htio pomoć od bratića maloj. kako će mu mater gledat i ostala sranja.Ra wrote:Dobro, imaju sličnosti vlaji i Ere. Ali vlaji si ne pomažu toliko kao oni. Imam u obitelji jednu krasnu Hercegovku i vidim kako funkcioniraju. To su prijateljstva od djetinjstva, rodbinske linije do koljena sedmog.
Svi imaju svog čovika negdje, gore, tamo... :D
Znaš, kriviti nekog zato što je ambiciozan i poduzetan, jer sam nisi takav, je bez veze. Nisu oni na silu ništa uzeli, nisu niko na ništa natjerali. Inertnost ostalih im jednostavno ide u prilog.
To su kamenjari, ljudi navikli da prežive svugdje i ne miruju.
Ne pokrenu li se ostali (a neće) neka ih se terorizira. Zaslužuju.
na isti način možeš opisati i mafiju. ono kaj je lioše kod njih i za društvo je kaj imaju tu osobinu da ne plate, ne vole platiti ništa kaj ih netko doslovno ne natjera, gdje god mogu okrenuti kunu na tuđi račun tu su posebno nadareni, društvo to kad tad odbacuje zato i toliki prezir prema njima, svo to rođaštvo može funkcionirat na nekom selu ili u nekoj velikoj državi tipa njemačka gdje se to utopi u društvo i gdje su pravila takva da ih se svatko drži, kod nas je to štetno, premali smo za tako nešto.
Guest- Guest
Moguće.ebenica wrote:to nije zato što su oni takvi po prirodi nego su najosjetljivi na "što će selo reć''", kaj će mu reć' u livnu kad ode nekome na sprovod ili svadbu a nije htio pomoć od bratića maloj. kako će mu mater gledat i ostala sranja.Ra wrote:Dobro, imaju sličnosti vlaji i Ere. Ali vlaji si ne pomažu toliko kao oni. Imam u obitelji jednu krasnu Hercegovku i vidim kako funkcioniraju. To su prijateljstva od djetinjstva, rodbinske linije do koljena sedmog.
Znaš, kriviti nekog zato što je ambiciozan i poduzetan, jer sam nisi takav, je bez veze. Nisu oni na silu ništa uzeli, nisu niko na ništa natjerali. Inertnost ostalih im jednostavno ide u prilog.
na isti način možeš opisati i mafiju. ono kaj je lioše kod njih i za društvo je kaj imaju tu osobinu da ne plate, ne vole platiti ništa kaj ih netko doslovno ne natjera, gdje god mogu okrenuti kunu na tuđi račun tu su posebno nadareni, društvo to kad tad odbacuje zato i toliki prezir prema njima, svo to rođaštvo može funkcionirat na nekom selu ili u nekoj velikoj državi tipa njemačka gdje se to utopi u društvo i gdje su pravila takva da ih se svatko drži, kod nas je to štetno, premali smo za tako nešto.
Nisam osjetila da me bilo tko od njih iskorištava, čak štoviše. Nevjerojatno su gostoljubivi i spremni napraviti kakvu god uslugu. A nismo iz istog sela i ne moraju strepiti od toga što će tamo reći. :)
Ne znam, možda sam naletjela na one izuzetke koji potvrđuju pravilo.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ćurko, pazi što govoriš, nisi kod kuće...Imaš tamo svoje i njima "jebi državu".Sora wrote:To da su ere nedužne jer su takvi kakvi su
To stoji
Ali Jebes takvu drzavu u kojoj su takvi na vlasti koji nisu domaci. Koji koriste demokraciju za cirkus i kpji sređuju po svom a ne prema vecini
Noga..
BJEZ ..
Zašto je ćurka? Žena ništa loše nije rekla u svom postu.
Guest- Guest
čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
Guest- Guest
S vama nemamo namjeru raspravljati o hr-hr odnosima. Ta storija je završena za svagda.ebenica wrote:to nije zato što su oni takvi po prirodi nego su najosjetljivi na "što će selo reć''", kaj će mu reć' u livnu kad ode nekome na sprovod ili svadbu a nije htio pomoć od bratića maloj. kako će mu mater gledat i ostala sranja.Ra wrote:Dobro, imaju sličnosti vlaji i Ere. Ali vlaji si ne pomažu toliko kao oni. Imam u obitelji jednu krasnu Hercegovku i vidim kako funkcioniraju. To su prijateljstva od djetinjstva, rodbinske linije do koljena sedmog.
Misli šta hoćeš, ali jezik za zube i ne bojte se. Ne bavite se sa suverenim pravima onih
kome ta prava jedino i pripadaju. To se više neće tolerirati. Dovoljno sam star i znam o čemu govorim.
Kolinda je kamilica i molite Boga da dobije drugi mandat.
2016-07-22
ebenica wrote:čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
Ne znam citirati u ovom postu neki prije, pa ću ovako.
Ovo sam shvatila kao to da nisu dobri prema drugima, osim što se boje da će selo pričati ako ne budu dobri
"na isti način možeš opisati i mafiju. ono kaj je lioše kod njih i za društvo je kaj imaju tu osobinu da ne plate, ne vole platiti ništa kaj ih netko doslovno ne natjera, gdje god mogu okrenuti kunu na tuđi račun tu su posebno nadareni"
Nisam poslovno imala previše dodira s njima, znam samo kakvi su kao 'rodbina'.
Guest- Guest
Da je samo ćurka ne bih odreagirao.Ra wrote:Eroo wrote:Ćurko, pazi što govoriš, nisi kod kuće...Imaš tamo svoje i njima "jebi državu".Sora wrote:To da su ere nedužne jer su takvi kakvi su
To stoji
Noga..
BJEZ ..
Je li ti stvarno ne razumiješ odakle joj tako otrovna spika? Ebenica je iz istog legla.
Prati malo i širu sliku, pa ćeš razumjeti..."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
tako je jednom napisala ta vrla "antifašistka" i "esdepeovka". Ebenica prezire Hercegovce,
kako sam kaže. Kladio bih se da je i on "antifašist". Hercegovcima ne mogu prodavati
m*da pod jaja, jebiga...
Last edited by Eroo on 4/12/2019, 00:55; edited 1 time in total
2016-07-22
velika je razlika na koji način imaš dodir sa njima, hoćeš kupiti auto u njemačkoj nazvat će rođaka sredit ti smještaj, najdivniji ljudi na svijetu...ali ako posluješ sa njima, doslovno ispada kao da moliš svoj novac...Ra wrote:ebenica wrote:čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
Ovo sam shvatila kao to da nisu dobri prema drugima, osim što se boje da će selo pričati ako ne budu dobri
"na isti način možeš opisati i mafiju. ono kaj je lioše kod njih i za društvo je kaj imaju tu osobinu da ne plate, ne vole platiti ništa kaj ih netko doslovno ne natjera, gdje god mogu okrenuti kunu na tuđi račun tu su posebno nadareni"
to je za društvo i gospodarstvo loše, jer kad jedan čeka onda čeka još deset, svi koji su u lancu, poznajem ih previše i način na koji su stekli svoj novac je sramotan, ne svi ali 90% koje poznajem. oni iz lanca koji su morali čekat danas su po njemačkama.
Guest- Guest
Najebo je onaj tko je imao namjeru zajebati Hercegovca. Vjerojatno si i ti jedan od njih.ebenica wrote:velika je razlika na koji način imaš dodir sa njima, hoćeš kupiti auto u njemačkoj nazvat će rođaka sredit ti smještaj, najdivniji ljudi na svijetu...ali ako posluješ sa njima, doslovno ispada kao da moliš svoj novac...Ra wrote:ebenica wrote:čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
to je za društvo i gospodarstvo loše, jer kad jedan čeka onda čeka još deset, svi koji su u lancu, poznajem ih previše i način na koji su stekli svoj novac je sramotan, ne svi ali 90% koje poznajem. oni iz lanca koji su morali čekat danas su po njemačkama.
Mogao bih ti sad ispričati jednu priču, koja je karakteristična za nas, ali to je poslovna tajna, o tome se ne priča.
Ako si pokušao zajebati Hercegovca u HR onda će ti zatvorit firmu u Srbiji, Makedoniji ili Austriji... Poslovni ljudi
su međusobno povezani i u dnevnom kontaktu ako su u istoj branši. Pokušaj prevare se solidarno kažnjava...
Odmisli da se tu uopće može nešto promijeniti, kad je nekorektnost u poslu u pitanju. Ponavljam, nekorektnost
se kažnjava...Ne, ne ubijaju svoju konkurenciju (nedo Bog) ali im kao mogući prevarantima uskrate biznis u širem prostoru.
I ne petljaj se u stvari koje ne razumiješ.
Last edited by Eroo on 4/12/2019, 01:05; edited 1 time in total
2016-07-22
Ero, ništa manje nisi otrovan od nje. A znaš biti primitivniji.Eroo wrote:Da je samo ćurka ne bih odreagirao.Ra wrote:Eroo wrote:Ćurko, pazi što govoriš, nisi kod kuće...Imaš tamo svoje i njima "jebi državu".Sora wrote:To da su ere nedužne jer su takvi kakvi su
To stoji
Noga..
BJEZ ..
Je li ti stvarno ne razumiješ odakle joj tako otrovna spika? Ebenica je iz istog legla.
Prati malo i širu sliku, pa ćeš razumjeti..."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
tako je jednom napisala ta vrla "antifašistka" i "esdepeovka". Ebenica prezire Hercegovce,
kako sam kaže. Kladio bih se da je i on "antifašist". Hercegovcima ne mogu prodavati
m*da pod jaja...
Meni si iz čista mira pisao neke turske citate i pozdrave valjda, misleći ako ne padam u nesvijest pred tvojojm kraljicom da sam Muslimanka ili nešto slično. Zvao si me petokolonašicom itd i tek kad sam ti odbrusila na slovenskom malo si se upristojio.
Molim te ne govori mi što i kako trebam vidjeti i što misliti. Mislim da smo to apsorbirali kad smo se sukobili zbog onog 'mesareva kći'.
Guest- Guest
Nisam znala za tu njihovu crtu. Stvarno nikad nisam poslovala s njima. Jesam s vlajima i otočanima. Znaju biti tvrdi, ali se drže dane riječi. Barem meni su uvijek održali riječ. :)ebenica wrote:velika je razlika na koji način imaš dodir sa njima, hoćeš kupiti auto u njemačkoj nazvat će rođaka sredit ti smještaj, najdivniji ljudi na svijetu...ali ako posluješ sa njima, doslovno ispada kao da moliš svoj novac...Ra wrote:ebenica wrote:čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
Guest- Guest
ja nikad nisam rekao ništa protiv srba, da hercegovce prezirem? pa naravno, masa ljudi koje ja poznajem je otišlo iz hrvatske jer su im poslodavci bili hercegovci, jer se hercegovcima jebe za ljude sve dok je "zakon tržišta takav", danas ti isti cmizdre kako nitko ne želi raditi, kako nema nikoga i kako su svi otišli, pa jebemu mater, ljudi su vam bili robovi i odnos prema tim ljudima je bio robovlasnički, prije desetak godina su doslovno tjerali ljude sa posla "ima tko hoće", takvim sistemom se ubija društvo i na kraju su ga ubili i ubijaju ga sve više...kaj se tu ima za poštovat? koji vaš gen se treba poštovat?Eroo wrote:."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
kako sam kaže.
Guest- Guest
koja hrpa sranja..lkn.Eroo wrote:Najebo je onaj tko je imao namjeru zajebati Hercegovca. Vjerojatno si i ti jedan od njih.ebenica wrote:velika je razlika na koji način imaš dodir sa njima, hoćeš kupiti auto u njemačkoj nazvat će rođaka sredit ti smještaj, najdivniji ljudi na svijetu...ali ako posluješ sa njima, doslovno ispada kao da moliš svoj novac...Ra wrote:ebenica wrote:čitaj pažljivije, nisam rekao da su loši prema drugima nego razlog radi kojeg se tako drže skupa, to rođaštvo je radi sela, znam radim sa njima već 20-tak godina...poslovno su većinom smeća.
Mogao bih ti sad ispričati jednu priču, koja je karakteristična za nas, ali to je poslovna tajna, o tome se ne priča.
Ako si pokušao zajebati Hercegovca u HR onda će ti zatvorit firmu u Srbiji, Makedoniji ili Austriji... Poslovni ljudi
su međusobno povezani i u dnevnom kontaktu ako su u istoj branši. Pokušaj prevare se solidarno kažnjava...
Odmisli da se tu uopće može nešto promijeniti, kad je nekorektnost u poslu u pitanju. Ponavljam, nekorektnost
se kažnjava...Ne, ne ubijaju svoju konkurenciju (nedo Bog) ali im kao mogući prevarantima uskrate biznis u širem prostoru.
I ne petljaj se u stvari koje ne razumiješ.
Guest- Guest
Ovo nisu radili samo Hercegovci.. Ovo su govorili SVI. Do nedavno.ebenica wrote:ja nikad nisam rekao ništa protiv srba, da hercegovce prezirem? pa naravno, masa ljudi koje ja poznajem je otišlo iz hrvatske jer su im poslodavci bili hercegovci, jer se hercegovcima jebe za ljude sve dok je "zakon tržišta takav", danas ti isti cmizdre kako nitko ne želi raditi, kako nema nikoga i kako su svi otišli, pa jebemu mater, ljudi su vam bili robovi i odnos prema tim ljudima je bio robovlasnički, prije desetak godina su doslovno tjerali ljude sa posla "ima tko hoće", takvim sistemom se ubija društvo i na kraju su ga ubili i ubijaju ga sve više...kaj se tu ima za poštovat? koji vaš gen se treba poštovat?Eroo wrote:."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
kako sam kaže.
Guest- Guest
Nisam zlopamtilo i ne sjećam se o čemu pričaš...Ra wrote:Ero, ništa manje nisi otrovan od nje. A znaš biti primitivniji.Eroo wrote:Da je samo ćurka ne bih odreagirao.Ra wrote:Eroo wrote:Ćurko, pazi što govoriš, nisi kod kuće...Imaš tamo svoje i njima "jebi državu".Sora wrote:To da su ere nedužne jer su takvi kakvi su
To stoji
Noga..
BJEZ ..
m*da pod jaja...
Meni si iz čista mira pisao neke turske citate i pozdrave valjda, misleći ako ne padam u nesvijest pred tvojojm kraljicom da sam Muslimanka ili nešto slično. Zvao si me petokolonašicom itd i tek kad sam ti odbrusila na slovenskom malo si se upristojio.
Molim te ne govori mi što i kako trebam vidjeti i što misliti. Mislim da smo to apsorbirali kad smo se sukobili zbog onog 'mesareva kći'.
U svakom slučaju odgovaram na napisano i ne na osobe, to kao prvo.
Kad čitam komentare o Kolindi na muslimanskim portalima, i ako
ih ovdje netko ponovi u dlaku iste, onda odgovaram onako kako sam
ti eventualno odgovorio. (Znam unaprijed što ćeš na ovo odgovoriti).
I znaš šta, nitko nije moja kraljica izvan moje obitelji. Imam domaću kraljicu, prince i princeze
i to mi je savim dovoljno. Sve ostalo mi je dokolica (jel se ovako kaže na hr?).
2016-07-22
slušaj, sve je to počelo krajem 90-tih, sve je to počelo iz rođaških odnosa, ono kaj si ti rekla: tko nam je kriv kaj nismo svi takvi...na žalost takvi su i postali svi, danas imamo to kaj imamo.Ra wrote:Ovo nisu radili samo Hercegovci.. Ovo su govorili SVI. Do nedavno.ebenica wrote:ja nikad nisam rekao ništa protiv srba, da hercegovce prezirem? pa naravno, masa ljudi koje ja poznajem je otišlo iz hrvatske jer su im poslodavci bili hercegovci, jer se hercegovcima jebe za ljude sve dok je "zakon tržišta takav", danas ti isti cmizdre kako nitko ne želi raditi, kako nema nikoga i kako su svi otišli, pa jebemu mater, ljudi su vam bili robovi i odnos prema tim ljudima je bio robovlasnički, prije desetak godina su doslovno tjerali ljude sa posla "ima tko hoće", takvim sistemom se ubija društvo i na kraju su ga ubili i ubijaju ga sve više...kaj se tu ima za poštovat? koji vaš gen se treba poštovat?Eroo wrote:."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
kako sam kaže.
Guest- Guest
20 godina se ne može nikome ni objasniti niti napisati, ta sranja koja su došla sa kamena su ubila ovo društvo jer smo jednostavno premali, presiromašni i tako nešto takvi kakvi jesmo nismo mogli niti možemo izdržat....parazit je ubio domaćina.
Guest- Guest
Može on mlatarati i kmečati koliko god hoće, naša priča s njima je završena.Ra wrote:Ovo nisu radili samo Hercegovci.. Ovo su govorili SVI. Do nedavno.ebenica wrote:ja nikad nisam rekao ništa protiv srba, da hercegovce prezirem? pa naravno, masa ljudi koje ja poznajem je otišlo iz hrvatske jer su im poslodavci bili hercegovci, jer se hercegovcima jebe za ljude sve dok je "zakon tržišta takav", danas ti isti cmizdre kako nitko ne želi raditi, kako nema nikoga i kako su svi otišli, pa jebemu mater, ljudi su vam bili robovi i odnos prema tim ljudima je bio robovlasnički, prije desetak godina su doslovno tjerali ljude sa posla "ima tko hoće", takvim sistemom se ubija društvo i na kraju su ga ubili i ubijaju ga sve više...kaj se tu ima za poštovat? koji vaš gen se treba poštovat?Eroo wrote:."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
kako sam kaže.
Ne priča on slučajno to što priča i nije on protiv Kolinde i HDZ-a iz istih razloga
kao ti. Neću ti ništa savjetovati kako razmišljati ali uzimam si za pravo
upozoravati na neke stvari o kojima mnogi Hrvati još uvijek nisu našisto.
2016-07-22
Jebali smo vam nanu naninu, i to stavljate kao grijeh kad ste vi u pitanju. Niste prepoznali vrijeme, a bogami ste i prostor promašili.ebenica wrote:slušaj, sve je to počelo krajem 90-tih, sve je to počelo iz rođaških odnosa, ono kaj si ti rekla: tko nam je kriv kaj nismo svi takvi...na žalost takvi su i postali svi, danas imamo to kaj imamo.Ra wrote:Ovo nisu radili samo Hercegovci.. Ovo su govorili SVI. Do nedavno.ebenica wrote:ja nikad nisam rekao ništa protiv srba, da hercegovce prezirem? pa naravno, masa ljudi koje ja poznajem je otišlo iz hrvatske jer su im poslodavci bili hercegovci, jer se hercegovcima jebe za ljude sve dok je "zakon tržišta takav", danas ti isti cmizdre kako nitko ne želi raditi, kako nema nikoga i kako su svi otišli, pa jebemu mater, ljudi su vam bili robovi i odnos prema tim ljudima je bio robovlasnički, prije desetak godina su doslovno tjerali ljude sa posla "ima tko hoće", takvim sistemom se ubija društvo i na kraju su ga ubili i ubijaju ga sve više...kaj se tu ima za poštovat? koji vaš gen se treba poštovat?Eroo wrote:."Sve Srbe i Hercegovce treba pobit", odprilike
kako sam kaže.
2016-07-22
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
Page 11 of 18