Kolinda će Bandiću nositi kolačiće u zatvor :)
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Kolinda će Bandiću nositi kolačiće u zatvor :)
prvo..ero nema veze sa hrvatskom..nikad tu nije zivio..zivitno put mu je bio bh-a-slovenija...tu dođe eventualno na more ali mozda jedan dan jer opet ode u hercegovinu...zapravo do svih on najmanje ima se pravo petljati i nazivati moj..moj mozes nazivati samo ako s anecim pridonosis kuci u kojoj zivis ili si pridonioveber wrote:ero bosančero nemre bez partije.
tj bez toga da onaj koji je na vlasti taj je najbolji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinda će uvjerljivo dobiti drugi mandat, a ti možeš i dalje puhati u Sorinu i muslimansku tikvu.vuksadinare wrote:ej lik..ti si zapravo pravi gost u hravtskoj..nikad zivio tu dolazio ili prolazio jedan put godisnje..i sad bi ti određivao tko c ei kako u hrvatskoj zivjeti,raditi..od kud takva drskost...Eroo wrote:Drugi mandat joj je zajamčen jer je narod već skužio gdje bi završio ako bi vašoj opciji povjerio svoj glas.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:E ovo prvo govori sve o građanima metropole.Eroo wrote:Bandić je 17 godina (5 mandata) gradonačelnik metropole.
Dakle, 5 puta biran na mjesto trećeg, ako ne i drugog, čovjeka u državi.
Samo zloban i neuk čovjek može problematizirati predsjedničin dolazak
na njegov rođendan. No, kako se ono kaže, lajte kere Jakobsfelda...
drugi joj je mandat zajamčen.
A ovo drugo bome govori o njoj.
Kad je Crvenkapica već krenula u šumu s kolačima, mogla je i Maminju odnijeti jednu košaricu, tamo u tuđini.
Ali, možda si ti Ero u pravu. Kad je Mila Banda mogao opstati 17 godina, uz sve osude, presude i dokazan kriminal, zašto ne bi i ona imala još jedan mandat?
Očito Hrvati ne znaju i ne mogu bolje.
Težih kvalifikacija se odričem, jer smo već u Adventu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
..covjece..pa ti neas nikakve veze sa hrvatskom..daj mi neki argument da imas..Eroo wrote:Kolinda će uvjerljivo dobiti drugi mandat, a ti možeš i dalje puhati u Sorinu i muslimansku tikvu.vuksadinare wrote:ej lik..ti si zapravo pravi gost u hravtskoj..nikad zivio tu dolazio ili prolazio jedan put godisnje..i sad bi ti određivao tko c ei kako u hrvatskoj zivjeti,raditi..od kud takva drskost...Eroo wrote:Drugi mandat joj je zajamčen jer je narod već skužio gdje bi završio ako bi vašoj opciji povjerio svoj glas.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:
E ovo prvo govori sve o građanima metropole.
Kad je Crvenkapica već krenula u šumu s kolačima, mogla je i Maminju odnijeti jednu košaricu, tamo u tuđini.
Ali, možda si ti Ero u pravu. Kad je Mila Banda mogao opstati 17 godina, uz sve osude, presude i dokazan kriminal, zašto ne bi i ona imala još jedan mandat?
Težih kvalifikacija se odričem, jer smo već u Adventu.
2015-09-08
Eroo wrote:Kolinda će uvjerljivo dobiti drugi mandat, a ti možeš i dalje puhati u Sorinu i muslimansku tikvu.vuksadinare wrote:ej lik..ti si zapravo pravi gost u hravtskoj..nikad zivio tu dolazio ili prolazio jedan put godisnje..i sad bi ti određivao tko c ei kako u hrvatskoj zivjeti,raditi..od kud takva drskost...Eroo wrote:Drugi mandat joj je zajamčen jer je narod već skužio gdje bi završio ako bi vašoj opciji povjerio svoj glas.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:
Težih kvalifikacija se odričem, jer smo već u Adventu. :):
kako i pristoji brate ero, kako i pristoji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
njemu je život odredio politički oficir u jna.vuksadinare wrote:prvo..ero nema veze sa hrvatskom..nikad tu nije zivio..zivitno put mu je bio bh-a-slovenija...tu dođe eventualno na more ali mozda jedan dan jer opet ode u hercegovinu...zapravo do svih on najmanje ima se pravo petljati i nazivati moj..moj mozes nazivati samo ako s anecim pridonosis kuci u kojoj zivis ili si pridonioveber wrote:ero bosančero nemre bez partije.
vidio je potencijal dečka koji tegli klavir sa sobom na ispašu.
lik koji je gledao tv uz svijeću.
onda mu je taj oficir rekao odi u ljubljanu pa ćemo ti dati stan.
samo uz burek pivo slušaj kaj pričaju.
to je priča o eri-bosančeru-udbašu.
2014-12-30
veber wrote:erotu je bitno da je sančojasambrend wrote:jastreb wrote:Pa i Mesic je dva puta biran za Predsj.RH.Eroo wrote:Bandić je 17 godina (5 mandata) gradonačelnik metropole.
To naglasavas svaki puta kad zelis gradjane ove zemlje prikazat glupim.
Zelis li i ovim postom prikazati gradjane ZG glupim ili pametnim?
I hoce li Hrvati bit glupi izaberu li jos jednom ovu komediju za predsjednicu?
Oba izbora potvrđuju da su građani ne glupi, nego potpuno retardirani...
tetrjebu da je srbalj
oba imaju pravo glasa.
Ukinuti pravo glasa i dijaspori (ercegovni) i četnicima, odnosno smiju glasovati samo oni četnici koji žive ovdje u kontinuitetu od barem 1991. na neokupiranim području i to isključivo za opće liste, nikakvi manjinski kurci-palci...
darth_vader-
2014-04-17
lik cak nema domovnicu..eto toliko o njegovom 'domoljublju'..a da ne govorim o nekim drugim stvarimaveber wrote:njemu je život odredio politički oficir u jna.vuksadinare wrote:prvo..ero nema veze sa hrvatskom..nikad tu nije zivio..zivitno put mu je bio bh-a-slovenija...tu dođe eventualno na more ali mozda jedan dan jer opet ode u hercegovinu...zapravo do svih on najmanje ima se pravo petljati i nazivati moj..moj mozes nazivati samo ako s anecim pridonosis kuci u kojoj zivis ili si pridonioveber wrote:ero bosančero nemre bez partije.
2015-09-08
ako ne živiš u državi, ne plaćaš porez nema glasa.jasambrend wrote:veber wrote:erotu je bitno da je sančojasambrend wrote:jastreb wrote:Pa i Mesic je dva puta biran za Predsj.RH.Eroo wrote:Bandić je 17 godina (5 mandata) gradonačelnik metropole.
tetrjebu da je srbalj
oba imaju pravo glasa.
Ukinuti pravo glasa i dijaspori (ercegovni) i četnicima, odnosno smiju glasovati samo oni četnici koji žive ovdje u kontinuitetu od barem 1991. na neokupiranim području i to isključivo za opće liste, nikakvi manjinski kurci-palci...
ok, epi je tu iznajmljuje na crno, ne plaća porez ali je tu.
sančo je u sloveniji i dok ide na more glasa.
crveni je u srbiji, glasa.
ja sam u njemačkoj i boli me kurac za rvacku.
glasat ću se tri put.
2014-12-30
Ra wrote:Vidi se da ne živiš u Zagrebu. Tu je svaki drugi Ero. Ne treba slovenski Ero da shvatiš zašto Bandić ima takvu prođu.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:E ovo prvo govori sve o građanima metropole.Eroo wrote:Bandić je 17 godina (5 mandata) gradonačelnik metropole.
A Kolinče, nju drži dijaspora. Zato se ne libi lupetati sve i svašta, jer sve je rečeno s jasnom namjerom ciljanoj grupi ljudi.
Ah Meske. Mislim da ga ona malo kopira. On se proslavio kavom, a ona je odlučila peći kolače i nositi ih u šumu. Crvenkapica mala.
Ako čitaju ovaj forum Njegoš i Vrancek, već su se pretvorili u ventilatore.
Većina odlučuje na izborima i ne komitet. Za vas je drugi čovjek NATO alijanse glup i nesposoban jer ima loš PR, jer peče kolače
i oda po rođendanima, zato što pjeva sa svojim narodom, zato što prijatelje nikad ne namjerava ostaviti na cjedilu..
Da, očigledno se gđi Kolindi sviđa naš mentalitet: Nismo lažovi ni kurve, uvijek ćemo braniti svoje prijatelje i saveznike pa makar ne bili u pravu. Obiteljski smo, to nam je svetinja. Bog pa obitelj. Ne mrzimo, samo se znamo naljutit kad odgovaramo na nepravdu...
2016-07-22
ero da nema domovnicu?vuksadinare wrote:lik cak nema domovnicu..eto toliko o njegovom 'domoljublju'..a da ne govorim o nekim drugim stvarimaveber wrote:njemu je život odredio politički oficir u jna.vuksadinare wrote:prvo..ero nema veze sa hrvatskom..nikad tu nije zivio..zivitno put mu je bio bh-a-slovenija...tu dođe eventualno na more ali mozda jedan dan jer opet ode u hercegovinu...zapravo do svih on najmanje ima se pravo petljati i nazivati moj..moj mozes nazivati samo ako s anecim pridonosis kuci u kojoj zivis ili si pridonioveber wrote:ero bosančero nemre bez partije.
taj se 52u učlanio u hadezej. on, tito, tuđman i bobetko na sutjesci rekli ne jugoslaviji
2014-12-30
veber wrote:ako ne živiš u državi, ne plaćaš porez nema glasa.jasambrend wrote:veber wrote:erotu je bitno da je sančojasambrend wrote:jastreb wrote:
Pa i Mesic je dva puta biran za Predsj.RH.
tetrjebu da je srbalj
oba imaju pravo glasa.
ok, epi je tu iznajmljuje na crno, ne plaća porez ali je tu.
sančo je u sloveniji i dok ide na more glasa.
crveni je u srbiji, glasa.
ja sam u njemačkoj i boli me kurac za rvacku.
glasat ću se tri put.
Bandić, Kolinda i Kradeze... znam...
darth_vader-
2014-04-17
pa rekao je..e sad laze li i ne...a vidim kune se bogom i postenjem pa nek sad prizna ima li ili nema..drugo...pun mi je k takvih koji se busaju u prsa da su veci hrvati od hrvata...a kad treba nesto pridonjeti domovini ili matici kako ih ero i erici zovu onda pet puta prekopaju po novcaniku da bi nesto dali..ili kad treba biti krvavih gaca onda izgovor ono obitelj,djeca,'starost','dao sam ja prije' i slicnoveber wrote:ero da nema domovnicu?vuksadinare wrote:lik cak nema domovnicu..eto toliko o njegovom 'domoljublju'..a da ne govorim o nekim drugim stvarimaveber wrote:njemu je život odredio politički oficir u jna.vuksadinare wrote:prvo..ero nema veze sa hrvatskom..nikad tu nije zivio..zivitno put mu je bio bh-a-slovenija...tu dođe eventualno na more ali mozda jedan dan jer opet ode u hercegovinu...zapravo do svih on najmanje ima se pravo petljati i nazivati moj..moj mozes nazivati samo ako s anecim pridonosis kuci u kojoj zivis ili si pridonioveber wrote:ero bosančero nemre bez partije.
taj se 52u učlanio u hadezej. on, tito, tuđman i bobetko na sutjesci rekli ne jugoslaviji
2015-09-08
daj nam malo opiši kako si imao klavir i uz svijeće gledao tv.Eroo wrote:Ra wrote:Vidi se da ne živiš u Zagrebu. Tu je svaki drugi Ero. Ne treba slovenski Ero da shvatiš zašto Bandić ima takvu prođu.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:E ovo prvo govori sve o građanima metropole.Eroo wrote:Bandić je 17 godina (5 mandata) gradonačelnik metropole.
A Kolinče, nju drži dijaspora. Zato se ne libi lupetati sve i svašta, jer sve je rečeno s jasnom namjerom ciljanoj grupi ljudi.
Ah Meske. Mislim da ga ona malo kopira. On se proslavio kavom, a ona je odlučila peći kolače i nositi ih u šumu. Crvenkapica mala.
Većina odlučuje na izborima i ne komitet. Za vas je drugi čovjek NATO alijanse glup i nesposoban jer ima loš PR, jer peče kolače
i oda po rođendanima, zato što pjeva sa svojim narodom, zato što prijatelje nikad ne namjerava ostaviti na cjedilu..
Da, očigledno se gđi Kolindi sviđa naš mentalitet: Nismo lažovi ni kurve, uvijek ćemo braniti svoje prijatelje i saveznike pa makar ne bili u pravu. Obiteljski smo, to nam je svetinja. Bog pa obitelj. Ne mrzimo, samo se znamo naljutit kad odgovaramo na nepravdu...
terao ovčice po bregima
i što ono napisaše? IQ 164 ili 168, zaboravih već.
2014-12-30
Dok god pričaju i pričate o nama znamo da smo dobi i da smo na pravom putu.vuksadinare wrote:ali bormes ni bosanci nisu imali bas lijepih rijeci za hercegovce..sverceri,konobari....
Ajme onima koje nitko ne spominje.
Mi znamo tko smo i što smo. Ne volimo li-la ljude, prilivode i nit smrde nit mirišu.
Jebo takve ljude, oni i jesu samo za orat.Ni to bez kornbača en znaju radit kako triba.
2016-07-22
cuj...neki nadimak ne dobijes bezveze...i to nije od danas vec ohohoho...uostalom tvoj zemo rojs javno je priznao da je svercao robu kao vozac busaEroo wrote:Dok god pričaju i pričate o nama znamo da smo dobi i da smo na pravom putu.vuksadinare wrote:ali bormes ni bosanci nisu imali bas lijepih rijeci za hercegovce..sverceri,konobari....
Mi znamo tko smo i što smo. Ne volimo li-la ljude, prilivode i nit smrde nit mirišu.
Jebo takve ljude, oni i jesu samo za orat.Ni to bez kornbača en znaju radit kako triba.
2015-09-08
,,,drugo da ste konobari to jeste..nisam sreo u njemackoj prije konobara od kojih bar 90% nisu bili hercogovci..a biti konobar znaci biti blizu faca koje posluzujes a sto znaci i grebanje..
2015-09-08
U svakom slučaju sam za tebe profesor u svakom pogledu. Ne vole te ni kučići ni mačići...sve je pobjeglo od tebe.veber wrote:daj nam malo opiši kako si imao klavir i uz svijeće gledao tv.Eroo wrote:Ra wrote:Vidi se da ne živiš u Zagrebu. Tu je svaki drugi Ero. Ne treba slovenski Ero da shvatiš zašto Bandić ima takvu prođu.vili40 wrote:zapravo ero je vrlo koristan,svaki dan nam objašnjava kako funkcionira naš sistem.Ako si naš onda te nikakva stvar ne može ocrniti a ako nisi onda ne pitaš ništa već raspališ po njemu svim raspoloživim sredstvima.Eto nije se pohvalio da je uz bandića i mesić dva puta za redom bio predsjednik jer bi onda morao dopisati kako smo nepismena krezuba talibanska sirotinja a ako njegova kraljica osvoji drugi onda će tu bubnjat kako narod ipak zna tko je najbolji.I kad ova lupeta sto na sat on tu piša kako joj je svaka ko u njegoša(majko mila)a njegoš i francek se u grobu okreću.Ra wrote:
terao ovčice po bregima
i što ono napisaše? IQ 164 ili 168, zaboravih već.
Jadni oni koji su ikad s tobom imali posla...
2016-07-22
I? Valjda je trgovao. Kupio jeftino-prodao skuplje. Zašto to zoveš švercom?vuksadinare wrote:cuj...neki nadimak ne dobijes bezveze...i to nije od danas vec ohohoho...uostalom tvoj zemo rojs javno je priznao da je svercao robu kao vozac busaEroo wrote:Dok god pričaju i pričate o nama znamo da smo dobi i da smo na pravom putu.vuksadinare wrote:ali bormes ni bosanci nisu imali bas lijepih rijeci za hercegovce..sverceri,konobari....
Vi, komunjare, ste kavu "legalno" nabavljali u tonama, a Rojs je zbog toga bio švercer...
Naravno da vam se nije sviđao kad vam se "miješao u posao".
Jesu li Interšpari i Lidli šverceri ili trgovci? Jeba vas komunizam više...
2016-07-22
...inace u njemackoj su baustelci bili bosanci a hercegovci konobari...tu u zagrebu sverceri deviza su bili mahom hercegovci i janjevci...
2015-09-08
....ja nisam komunjara a za tebe je dokazano da si udbas bio..jer niko se nije zaustaviljao u ljubljani za vrijeme juge bez razloga ako nije bio janez...srbi su bili vojna lica i milicajci a ti kao hercegovac valjda jedini tada u ljubljani mogao si imati samo jedan razlog-udba..jer je ljubljana tada u jugoslaviji bila centar udbe jer je bila najblize zapadu...Eroo wrote:I? Valjda je trgovao. Kupio jeftino-prodao skuplje. Zašto to zoveš švercom?vuksadinare wrote:cuj...neki nadimak ne dobijes bezveze...i to nije od danas vec ohohoho...uostalom tvoj zemo rojs javno je priznao da je svercao robu kao vozac busaEroo wrote:Dok god pričaju i pričate o nama znamo da smo dobi i da smo na pravom putu.vuksadinare wrote:ali bormes ni bosanci nisu imali bas lijepih rijeci za hercegovce..sverceri,konobari....
Vi, komunjare, ste kavu "legalno" nabavljali u tonama, a Rojs je zbog toga bio švercer...
Naravno da vam se nije sviđao kad vam se "miješao u posao".
Jesu li Interšpari i Lidli šverceri ili trgovci? Jeba vas komunizam više...
2015-09-08
drugo onaj gle cuda hercegovac hrvat koji je ubio maksa luburica a bio je udbas..rekao je da je ljubljana bila centar udbe odakle su se udbini kadrovi slali u inozemstvo...u beogradu je bilo sjediste udbe ali prava centrala i operativni centar je bio u ljubljani
2015-09-08
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
Page 6 of 18