Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
debotoijusto wrote:brend u epizodi - francuska sobaricajasambrend wrote:RayMabus wrote:Ja ću glasat iz protesta , Škoro il Kolakušić a ako ne prođu u drugi krug oni nego mister PDV 25% i Kolinda znam da za Milanovica neću a Kolinda je opet Bandić pa opet najvjerojatnije ni za nju.
Nisu toliko bitni predsjednički koliko parlamentarni.
Za Škoru ću sigurno... jedini je sposoban proizvesti tektonski poremećaj u politici... prvi put izlazim nakon referenduma za(PROTIV) EU...
Ne. Obožavam kaos... pogotovo kad se duopol na vlasti uzjebe...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
od svih kandidata skoro ti "kaos" ? stvarno ?jasambrend wrote:debotoijusto wrote:brend u epizodi - francuska sobaricajasambrend wrote:RayMabus wrote:Ja ću glasat iz protesta , Škoro il Kolakušić a ako ne prođu u drugi krug oni nego mister PDV 25% i Kolinda znam da za Milanovica neću a Kolinda je opet Bandić pa opet najvjerojatnije ni za nju.
Za Škoru ću sigurno... jedini je sposoban proizvesti tektonski poremećaj u politici... prvi put izlazim nakon referenduma za(PROTIV) EU...
on je kolinda u stofane hlace i spic papak
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:od svih kandidata skoro ti "kaos" ? stvarno ?jasambrend wrote:debotoijusto wrote:brend u epizodi - francuska sobaricajasambrend wrote:RayMabus wrote:Ja ću glasat iz protesta , Škoro il Kolakušić a ako ne prođu u drugi krug oni nego mister PDV 25% i Kolinda znam da za Milanovica neću a Kolinda je opet Bandić pa opet najvjerojatnije ni za nju.
on je kolinda u stofane hlace i spic papak
Tektonski poremećaj u kradezeu za početak...za dalje me i boli kurac, ali naslućujem veliku krizu u toj stranci, a to ne može nikako biti loše za državu...
darth_vader-
2014-04-17
Kolinda je kršćansko-demokratska opcija i predstavlja 92 posto građana u Hrvatskoj.
cim ima u nazivu ono "demokratska" biž od toga sto dalje...
Guest- Guest
Eroo wrote:Kolinda je kršćansko-demokratska opcija i predstavlja 92 posto građana u Hrvatskoj.
ni 95 ni 86 nego bas 92%
gotova je sinko ubavi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to onaj kovac koji bi zabranio ime ante?AssadNaPodmornici wrote:Ja ću Kolakušića ili onog Kovača iz HSLSa. Oni su jedini kandidati desnice.
Škoro, Zoki i Kolinda su lijevi centar, a ona iz Radničke Fronte je meni boljševizam nepoznanica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Kolinda je kršćansko-demokratska opcija i predstavlja 92 posto građana u Hrvatskoj.
2015-09-08
ovaj ero fakat ima poglede iz ljubljane na zbivanja kod nas...vidis ero dodje potpisati na kolindin stand nema nikog onse okrececoko sebe malo ga sramota sto je tako malo baci oko za utjehu na sruge standove zokijev prazan kovacev prazan..pernarov i dalijen isto..misli si ero...super nije stabd koli samo takav..koli predsjednica..kad cuje ero nekakvo komesanje...vidi neka velika guzva u kutu..pita nekog prolaznka..kakva je guzva tamo a ovaj odgovara...narod navalio na skorin stand da mu potpisu...ero u ocaju siri ruke lomi dlanove gleda u nebo i zavapi..'izdaja'..'reinkarnacija mesica'..'ere za kolindu kiflari za mesica'..'necu vise jesti zagrebacki odrezak'
2015-09-08
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Kolinda je kršćansko-demokratska opcija i predstavlja 92 posto građana u Hrvatskoj.
ni 95 ni 86 nego bas 92%
gotova je sinko ubavi
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Juričan o Kolindinom pjevanju Bandiću: Oni nas otvoreno gu*e
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Juričan o Kolindinom pjevanju Bandiću: Oni nas otvoreno gu*e
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
Page 2 of 2