Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
Začepi nos. Jevtinije je.pismejker wrote:vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere..
Šalim se. Tvoja žena tvoja stvar. Nečiji partner njegov problem a ne moj.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Začepi nos. Jevtinije je.pismejker wrote:vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere..
Pa samo kazem,kako ispasti siroke ruke,ne biti skrt,a pobrati sve benefite,uz to,nauciti curu šparnosti i recionalnom trosenju..
Guest- Guest
a zašto si gđa sama ne kupi omiljeni parfem?
Pa ok. Tvoj partner = tvoj problem.pismejker wrote:RayMabus wrote:Začepi nos. Jevtinije je.pismejker wrote:vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
Pa samo kazem,kako ispasti siroke ruke,ne biti skrt,a pobrati sve benefite,uz to,nauciti curu šparnosti i recionalnom trosenju..
Ja san to rješija jednostavnije pa nemam posla s nikim. Tako je najpametnije.
2014-04-11
ja sam svojoj kupio lipi parfem na crni petak, nije 1000kn, nešto jeftinije , plus popust, oduševljena .. eh ženski mozak :D
meni netreba ništa niti parfen niti šampon,
Vole one kad im pokažeš pažnju. Pate od toga.AssadNaPodmornici wrote:ja sam svojoj kupio lipi parfem na crni petak, nije 1000kn, nešto jeftinije , plus popust, oduševljena .. eh ženski mozak :D
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:ja sam svojoj kupio lipi parfem na crni petak, nije 1000kn, nešto jeftinije , plus popust, oduševljena .. eh ženski mozak :D
6 u 1...dezodorans, sapun, pjena za brijanje, pasta za zube, gel za tuširanje, šampon... to kad izmisle u jednoj bočici, dalje ništa drugo ne kupujem... e, da....15 kuna najviše dajem za bocu od pola litre toga...
darth_vader-
2014-04-17
i to, i da potrošiš na njih.. meni tih par stotina kn ionako ništa neznači.. ja mrzim parfeme, nevolim niti šampone.... šamponiran se samo prije jebačine, inače tuširam se običnom vodom :D niti koristim pjenu za brijanje.. aj iman jedino malo skuplji (100kn) šampon protiv peruti, sa njime operem kosu 1put tjedno, i to je sve od moje bitne kozmetike :DRayMabus wrote:Vole one kad im pokažeš pažnju. Pate od toga.AssadNaPodmornici wrote:ja sam svojoj kupio lipi parfem na crni petak, nije 1000kn, nešto jeftinije , plus popust, oduševljena .. eh ženski mozak :D
a eto njima parfemi neka guštaju, moja cila sretna, odmah vrti dupetom od sreće , ono kao kada pas maše repicom
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Spol kojemu se sve vrti oko : osnivanja porodice. Ti ćeš vidit jedan detalj ona će ih vidit sto. To je tako. I svodi ti se na to da to uzima dosta energije i vremena ako misliš s tim imat posla jer si ti onda u biti taj njen partner s kojim ona osniva porodicu. Ukratko pod povećalom si.
A sad ima nas svakakvih , nekome ta igra paše a nekoga živcira jer mu crpi energiju. Ja sam ova druga kategorija.
A sad ima nas svakakvih , nekome ta igra paše a nekoga živcira jer mu crpi energiju. Ja sam ova druga kategorija.
2014-04-11
Šta god ima veze s osnivanjem porodice to ti je kod njih sto puta pojačano. Recimo momak dakle potencijalni budući muž. Ono ti si televizija crno bijela slika sto piksela rezolucija a one su televizor u boji 3 D deset tisuća piksela rezolucija. Sve vide. Svaki detalj.
Šta je god vezano uz osnivanje porodice to je njoj sto puta jače sve. Eto kupiš parfem i tebi je to parfem a njoj je to svašta. To je njoj bitno za popizdit šta si ti to kupija , šta si se sitija , šta si otiša kupit sam , šta si joj poklonija pažnju. To je njoj više od parfema. To ti je tako kod njih.
Nažalost lako je s njima manipulirat.
Zato ih ja ne volim.
Lake su za manipuliranje i onda ih negativni vanzemaljci lako dobiju na svoju stranu laskanjem i podilaženjem a to je 50% populacije.
Zato ćemo sad zapalit Evropu jer se meni populacija koja pleše kako negativni vanzemaljci sviraju ne sviđa.
Šta je god vezano uz osnivanje porodice to je njoj sto puta jače sve. Eto kupiš parfem i tebi je to parfem a njoj je to svašta. To je njoj bitno za popizdit šta si ti to kupija , šta si se sitija , šta si otiša kupit sam , šta si joj poklonija pažnju. To je njoj više od parfema. To ti je tako kod njih.
Nažalost lako je s njima manipulirat.
Zato ih ja ne volim.
Lake su za manipuliranje i onda ih negativni vanzemaljci lako dobiju na svoju stranu laskanjem i podilaženjem a to je 50% populacije.
Zato ćemo sad zapalit Evropu jer se meni populacija koja pleše kako negativni vanzemaljci sviraju ne sviđa.
2014-04-11
Zapadnu Europu ponajviše. Tisuću kilometara oko Brisela gdje je sjedište NaTo i EU.
Nisi primjetio da jedna zemlja želi vojno vladati cijelim svijetom a EU služi kao neka nad država preko koje će vladati narodima ?
Isto kako žene imaju televizor u boji 3 D i deset tisuća piksela rezolucija tako ti i ja imam za onu drugu stranu naspram galaktičke federacije.
Saće da im drmamo kavez.
Nisi primjetio da jedna zemlja želi vojno vladati cijelim svijetom a EU služi kao neka nad država preko koje će vladati narodima ?
Isto kako žene imaju televizor u boji 3 D i deset tisuća piksela rezolucija tako ti i ja imam za onu drugu stranu naspram galaktičke federacije.
Saće da im drmamo kavez.
2014-04-11
Prijetnja je na tijelo. One imaju majčinski instikt.
Kad in se raznese još koji samoubojica same će vadit oći onima u EU parlamentu i drugim vladama koji su im pobili dicu i ugrozili im opstanak.
Tako se ratuje. Oni njih manipuliraju a one su slabe na to i onda ja povućen potez di će van sve one iskopat oći.
Kad in se raznese još koji samoubojica same će vadit oći onima u EU parlamentu i drugim vladama koji su im pobili dicu i ugrozili im opstanak.
Tako se ratuje. Oni njih manipuliraju a one su slabe na to i onda ja povućen potez di će van sve one iskopat oći.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crni Petak kao simptom metastaziranja zapada
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju