ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna - Page 2 Empty Re: Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna

Post by immortal 30/11/2019, 18:04

RayMabus wrote:Njegova žena njegov problem. Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna - Page 2 1f602
ona je svoja žena
ima problem s škrtim , ljubomornim mužem

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna - Page 2 Empty Re: Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna

Post by kaya 30/11/2019, 18:23

Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/11/2019, 18:27

Ne valja ako neće radi za 3000kn, a ne valja ni ako ne da 1000 kuna za parfem... jebene neke droge pucaju današnje princezice...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 18:52

kaya wrote:Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
Da , škrti vam ništa ne daju. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 18:57

jasambrend wrote:Ne valja ako neće radi za 3000kn, a ne valja ni ako ne da 1000 kuna za parfem... jebene neke droge pucaju današnje princezice...
Teške droge. Zato san se ja maka od njih. Bolje kupit Play station nego s njima imat posla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 19:00

Iden ja jist pure i kobasice. Gledan neku talijansku komediju kad su neki seljaci s jjuga Italije osvojili 100 miljuna eura.

Kad osvojin na lotu 100 miljona eura kupit ću ti deset parfema a do tada ti nudim samo puru.

I kobasicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 19:46

Siromašni ali bogati

https://it.m.wikipedia.org/wiki/Poveri_ma_ricchi

Umiren od smija. Odlična komedija. Preporučavam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by orion 30/11/2019, 20:18

ruku na srce parfem od soma kuna i nije baš neka ušteda. po formuli A16 isti parfem u obične dane košta 500 kuna, nekoliko dana prije blackf-a podignuta je cijena na tisuću i pol, a onda na crni petak spuštena na tisuću. Dobra računica za bedake koji imaju novaca …..
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:20

Znaš kako san ja jednu zavrtija ? Ja ti nikome ne govorin svoje ekonomije nit to ikog triba zanimat. Nešto ona ovo ono. Znaš kakve su. I meni puka film ja donira tisuću kuna humanitarnoj udruzi al ova zna tu žensku šta tu radi pa je pitala i ova joj rekla da je i ova popizdila jer je mislila da san ja škrt il tako nešto. I onda san je odjeba.

Nisu bitne pare kad in oćeš dat do znanja da je nešto falila i dobro se zajebala u proračunu.

Stavimo karte na stol : današnje cure su materijalisti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:22

RayMabus wrote:Znaš kako san ja jednu zavrtija ? Ja ti nikome ne govorin svoje ekonomije nit to ikog triba zanimat. Nešto ona ovo ono. Znaš kakve su. I meni puka film ja donira tisuću kuna humanitarnoj udruzi al ova zna tu žensku šta tu radi pa je pitala i ova joj rekla da je i ova popizdila jer je mislila da san ja škrt il tako nešto. I onda san je odjeba.

Nisu bitne pare kad in oćeš dat do znanja da je nešto falila i dobro se zajebala u proračunu.

Stavimo karte na stol : današnje cure su materijalisti.
A to je u biti bila moja poruka njoj .: Dat ću gladnim crncima u Afrci al tebi neću jer si umišljena.

Čisti materijalizam ženske. Gade mi se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:27

Bolje ti je dat tisuću kuna onoj gladnoj dici u Africi nego njoj koja čeka da ti njoj ddaješ materijalne poklone kako bi ondonda odlučila jel ti imaš para za nju.

Iman al ti ne dan. Ne daš ni ti meni pa smo fifty fifty s tim da seks je davanje a ti misliš da ti netko mora kupit nešto kako bi se tebi dodatno svidija.

Ne , ne.

Evo keka za crnce a tebi ništa. Neš niti kurac dobit od mene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/11/2019, 20:27

X

2019-01-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:29

Maggie19 wrote:
X
Ne bi vam ja da ništa s takvim stavom. A i ne dajem. Teški materijalizam.

Vi ste materijalistice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by orion 30/11/2019, 20:30

… svi ljudi su materijalisti. Stvar je u osjećaju za mjeru …..

Da su današnje djevojke materijalsti veći nego prije 20 ili 30 godina - moguće u nešto većem postotku, ali nisu se ljudi rodili takvima  - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:30

One malome crncu u Somaliji bi tisuću kuna da ne umre od gladi a vama ne bi crno ispod nokta da.

Obično ste smeče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:34

orion wrote:ali nisu se ljudi rodili takvima  - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
Da ...i to je ono šta je gadljivo.

Taki joj je mentalni sklop. Tako je odgojena.

Vrati je roditeljima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by orion 30/11/2019, 20:45

RayMabus wrote:
orion wrote:ali nisu se ljudi rodili takvima  - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
Da ...i to je ono šta je gadljivo.

Taki joj je mentalni sklop. Tako je odgojena.

Vrati je roditeljima.

...nema vraćanja - kam je gledao dok je grmilo  :rasta

Nije istina da nema normalnih ljudi, samo ih treba znati prepoznati. Ako te na prvu privlače vrtiguze sa ekstenzijama, markiranim krpicama i J.Lopez  dekolteom imaš daleko više šanse biti u situaciji kupovati parfemčiće za  soma kuna ili soma eurića….
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2019, 20:53

vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:54

Kako nema vraćanja ? Rastaviš se i bog.

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/498685/svaki-treci-brak-u-dalmaciji-se-raskida-split-je-rekorder-po-broju-rastava-ali-ova-mala-opcina-ipak-je-nadmasila-sve
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by orion 30/11/2019, 20:57

… ne volim primati poklone ( ne računam čokoladu, cvijet ili nešto na tu temu …)
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 20:58

pismejker wrote:vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere.. :starac
Začepi nos. Jevtinije je.

Šalim se. Tvoja žena tvoja stvar. Nečiji partner njegov problem a ne moj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics