Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
ona je svoja ženaRayMabus wrote:Njegova žena njegov problem.
ima problem s škrtim , ljubomornim mužem
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne valja ako neće radi za 3000kn, a ne valja ni ako ne da 1000 kuna za parfem... jebene neke droge pucaju današnje princezice...
darth_vader-
2014-04-17
Da , škrti vam ništa ne daju.kaya wrote:Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Teške droge. Zato san se ja maka od njih. Bolje kupit Play station nego s njima imat posla.jasambrend wrote:Ne valja ako neće radi za 3000kn, a ne valja ni ako ne da 1000 kuna za parfem... jebene neke droge pucaju današnje princezice...
2014-04-11
Iden ja jist pure i kobasice. Gledan neku talijansku komediju kad su neki seljaci s jjuga Italije osvojili 100 miljuna eura.
Kad osvojin na lotu 100 miljona eura kupit ću ti deset parfema a do tada ti nudim samo puru.
I kobasicu.
Kad osvojin na lotu 100 miljona eura kupit ću ti deset parfema a do tada ti nudim samo puru.
I kobasicu.
2014-04-11
Siromašni ali bogati
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Poveri_ma_ricchi
Umiren od smija. Odlična komedija. Preporučavam.
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Poveri_ma_ricchi
Umiren od smija. Odlična komedija. Preporučavam.
2014-04-11
ruku na srce parfem od soma kuna i nije baš neka ušteda. po formuli A16 isti parfem u obične dane košta 500 kuna, nekoliko dana prije blackf-a podignuta je cijena na tisuću i pol, a onda na crni petak spuštena na tisuću. Dobra računica za bedake koji imaju novaca …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Znaš kako san ja jednu zavrtija ? Ja ti nikome ne govorin svoje ekonomije nit to ikog triba zanimat. Nešto ona ovo ono. Znaš kakve su. I meni puka film ja donira tisuću kuna humanitarnoj udruzi al ova zna tu žensku šta tu radi pa je pitala i ova joj rekla da je i ova popizdila jer je mislila da san ja škrt il tako nešto. I onda san je odjeba.
Nisu bitne pare kad in oćeš dat do znanja da je nešto falila i dobro se zajebala u proračunu.
Stavimo karte na stol : današnje cure su materijalisti.
Nisu bitne pare kad in oćeš dat do znanja da je nešto falila i dobro se zajebala u proračunu.
2014-04-11
A to je u biti bila moja poruka njoj .: Dat ću gladnim crncima u Afrci al tebi neću jer si umišljena.RayMabus wrote:Znaš kako san ja jednu zavrtija ? Ja ti nikome ne govorin svoje ekonomije nit to ikog triba zanimat. Nešto ona ovo ono. Znaš kakve su. I meni puka film ja donira tisuću kuna humanitarnoj udruzi al ova zna tu žensku šta tu radi pa je pitala i ova joj rekla da je i ova popizdila jer je mislila da san ja škrt il tako nešto. I onda san je odjeba.
Čisti materijalizam ženske. Gade mi se.
2014-04-11
Bolje ti je dat tisuću kuna onoj gladnoj dici u Africi nego njoj koja čeka da ti njoj ddaješ materijalne poklone kako bi ondonda odlučila jel ti imaš para za nju.
Iman al ti ne dan. Ne daš ni ti meni pa smo fifty fifty s tim da seks je davanje a ti misliš da ti netko mora kupit nešto kako bi se tebi dodatno svidija.
Ne , ne.
Evo keka za crnce a tebi ništa. Neš niti kurac dobit od mene.
Iman al ti ne dan. Ne daš ni ti meni pa smo fifty fifty s tim da seks je davanje a ti misliš da ti netko mora kupit nešto kako bi se tebi dodatno svidija.
Ne , ne.
Evo keka za crnce a tebi ništa. Neš niti kurac dobit od mene.
2014-04-11
Xkaya wrote:Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
Ne bi vam ja da ništa s takvim stavom. A i ne dajem. Teški materijalizam.Maggie19 wrote:Xkaya wrote:Bolje biti mrtav nego škrt muškarac. Ne postoji gora mana.
Vi ste materijalistice.
2014-04-11
… svi ljudi su materijalisti. Stvar je u osjećaju za mjeru …..
Da su današnje djevojke materijalsti veći nego prije 20 ili 30 godina - moguće u nešto većem postotku, ali nisu se ljudi rodili takvima - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
Da su današnje djevojke materijalsti veći nego prije 20 ili 30 godina - moguće u nešto većem postotku, ali nisu se ljudi rodili takvima - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
2017-06-06
One malome crncu u Somaliji bi tisuću kuna da ne umre od gladi a vama ne bi crno ispod nokta da.
Obično ste smeče.
Obično ste smeče.
2014-04-11
Da ...i to je ono šta je gadljivo.orion wrote:ali nisu se ljudi rodili takvima - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
Taki joj je mentalni sklop. Tako je odgojena.
Vrati je roditeljima.
2014-04-11
RayMabus wrote:Da ...i to je ono šta je gadljivo.orion wrote:ali nisu se ljudi rodili takvima - okruženje, odgoj, forsiranje instant vrijednosti na svim mogućim onlajnovima glavni uzrok tome.
Taki joj je mentalni sklop. Tako je odgojena.
Vrati je roditeljima.
...nema vraćanja - kam je gledao dok je grmilo
Nije istina da nema normalnih ljudi, samo ih treba znati prepoznati. Ako te na prvu privlače vrtiguze sa ekstenzijama, markiranim krpicama i J.Lopez dekolteom imaš daleko više šanse biti u situaciji kupovati parfemčiće za soma kuna ili soma eurića….
2017-06-06
vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere..
sve povr toga,nek si sama okupuje,to ce je nauciti umjerenosti u trosenju..najlakse se trosi tudj novac koji osoba nije zaradila,pa se onda tu nema mjere..
Guest- Guest
Kako nema vraćanja ? Rastaviš se i bog.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/498685/svaki-treci-brak-u-dalmaciji-se-raskida-split-je-rekorder-po-broju-rastava-ali-ova-mala-opcina-ipak-je-nadmasila-sve
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/498685/svaki-treci-brak-u-dalmaciji-se-raskida-split-je-rekorder-po-broju-rastava-ali-ova-mala-opcina-ipak-je-nadmasila-sve
2014-04-11
… ne volim primati poklone ( ne računam čokoladu, cvijet ili nešto na tu temu …)
2017-06-06
Začepi nos. Jevtinije je.pismejker wrote:vrlo rado curi kupim erocki vesh,lakiće za noktiće,bojicu za kosicu,sve ono od cega ja na kraju imam benefita..dakako i fine dezodoranse i pjenice,da sve bude cisto i mirisno...
Šalim se. Tvoja žena tvoja stvar. Nečiji partner njegov problem a ne moj.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crni Petak kao simptom metastaziranja zapada
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju