Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Sto sad .... treba se zvaliti sa srpskim sotonistima?
Je l' bi bio dobar kad bi mu Suljo uvalio jezik u usta k'o Nikolic skoro Kolindi?
Pa u picku materinu.
Naravno da ne, ali je posve jasno zašto mu je 90% tema o srbima i pupovcu i kojemj biračkom tijelu se obraća.
Pa hrvatskom birackom tijelu u Hrvatskoj ponajvise majku mu. Izbori su u Hrvatskoj kako god okrenes. U Hrvatskoj se odlucuje.
Niti u prethodnim izborima glasovi Hrvata izvan Hrvatske nisu presudili. Tu se vodi glavna bitka.
Koliko god to debili iz SDP-a i slicnih opskurnih lezbo-pederskih opcija tvrdili.
Ja cu pak biti za sada fer i cekam njegov konkretni odgovor glede BiH Hrvata,
ukoliko se nadje netko dovoljno pametan da mu postavi pitanje gdje nece bas moci vrdati.
Svakako ali kojoj opciji s takvim temama?
Skoro peca od centra do desno. Isto tako i Koli. Nece valjda pecati u lezbo-pederskom bazenu majku mu.
OK ... bara je mala za dva krokodila pa sad drukate. Sve pet.
Je l' ono Koli rekla nesto za 'Treci'?
Ne cuh bas. Znaci li to da je po vasem tumacenju pravasica?
Škoro peca pravaške radikale.
Koli desni konzervativni centar. Ja sam zagrizao Koli a vas par Škori...sve 5. Svatko svome ;) neka bolji pobijedi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:
a ti kao jako zabrinut za njih, a?
pa prozivaš druge dok guštaš u zadru na kasnojesenskom suncu
Uopće ne, ali ne podržavam političku opciju koja na tome gradi svoju poziciju. Prvo jer je skučena i glupa, može biti opasna, a ima i degativne konotacije na HB pitanje.
Ja sam umjerena konzervativna desnica. HDZ-HSS i slično
Koji HSS? Beljakov?
svakako ne
Ne? Ima li koji drugi, a da je trenutacno politicki relevantan?
nema, ali zna se što je tradicija i tekovina HSS-a na to sam se referirao ne na ovo kukavičije jaje
2015-08-06
htio si ispast smiješan, da se ne lažemo, onak gle kak sam fora i superioran, samo humor je u onom drugom dijelu bosne, ti si iz retardiranijeg.epikur37 wrote:Samo sam htio biti slikovit o svom doživljaju tvojij intelektualnih kapaciteta.
Može to i jednosatvnije.
Guest- Guest
uvijek postoje teme ali ne zele razgovarati sa njom..jebiga..dok je u plenkijevim briselskim liberalnim kanđama..u biti fakat ni nemaju o cemu razgovarati..odustala je od suverenizma,podrzala istanbulsku i marakesku,odustala od visegardske skupine..o cem da sa njom razgovara naprimjer orban?..o bosanskim hrvatima?...o plenkovicu?...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a sto ne pozeli..nije vrag da joj se ne daEroo wrote:Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupaEroo wrote:
Politika na tom nivou nije područje koje bi ti mogao sagledati u cjelini. S Escom ste tu negdje...
https://twitter.com/KolindaGK/status/1184782276489555969
Za susret s nekim državnikom moraju postojati teme o kojim će se raspravljati.
Eto s Komšićem se neće susresti jer nema o čemu s njim razgovarati.
Kužiš? Ma qratz ti kužiš, opet ćeš po starom nastavit...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..kako je rijeka bila zvezdina filijala..vuksadinare wrote:uvijek postoje teme ali ne zele razgovarati sa njom..jebiga..dok je u plenkijevim briselskim liberalnim kanđama..u biti fakat ni nemaju o cemu razgovarati..odustala je od suverenizma,podrzala istanbulsku i marakesku,odustala od visegardske skupine..o cem da sa njom razgovara naprimjer orban?..o bosanskim hrvatima?...o plenkovicu?...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a sto ne pozeli..nije vrag da joj se ne daEroo wrote:Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:
pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupa
2015-09-08
epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:
Naravno da ne, ali je posve jasno zašto mu je 90% tema o srbima i pupovcu i kojemj biračkom tijelu se obraća.
Pa hrvatskom birackom tijelu u Hrvatskoj ponajvise majku mu. Izbori su u Hrvatskoj kako god okrenes. U Hrvatskoj se odlucuje.
Niti u prethodnim izborima glasovi Hrvata izvan Hrvatske nisu presudili. Tu se vodi glavna bitka.
Koliko god to debili iz SDP-a i slicnih opskurnih lezbo-pederskih opcija tvrdili.
ukoliko se nadje netko dovoljno pametan da mu postavi pitanje gdje nece bas moci vrdati.
Skoro peca od centra do desno. Isto tako i Koli. Nece valjda pecati u lezbo-pederskom bazenu majku mu.
Koli desni konzervativni centar. Ja sam zagrizao Koli a vas par Škori...sve 5. Svatko svome ;) neka bolji pobijedi.
Ne slazem se.
A ako do toga dodje imat ce odjeb od mene prvog.
Guest- Guest
ebenica wrote:htio si ispast smiješan, da se ne lažemo, onak gle kak sam fora i superioran, samo humor je u onom drugom dijelu bosne, ti si iz retardiranijeg.epikur37 wrote:Samo sam htio biti slikovit o svom doživljaju tvojij intelektualnih kapaciteta.
Može to i jednosatvnije.
Nisam htio ispasti smiješan, iskazao sam blagu porugu.
2015-08-06
Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Ne slazem se.
Po meni je to već dovoljno jasno, ali evo svatko ima svoju optiku.
2015-08-06
ugklavnom ne mrzim koli je zalim..onako naivno pasti na plenkijevu fintu moze samo onaj koji nije drzavnik vec operativac,birokrat
2015-09-08
cak i taj plenki pokazuje vise drzavnicke manire od koli..on si sigurno ne bi dozvolio da ode na bandicev rođendan znajuci da je opterecen aferama,istragama..i jos da mu ide pjevati i plesati sa njim..a da ne govorim da mu pokloni onu kič tortu...makar plenkiju trebaju bandicevi glasovi...zna da svako takvo pojavljivanje moze ga skupo kostati ionako nije u bajnoj situaciji...
2015-09-08
:Depikur37 wrote:ebenica wrote:htio si ispast smiješan, da se ne lažemo, onak gle kak sam fora i superioran, samo humor je u onom drugom dijelu bosne, ti si iz retardiranijeg.epikur37 wrote:Samo sam htio biti slikovit o svom doživljaju tvojij intelektualnih kapaciteta.
Može to i jednosatvnije.
Nisam htio ispasti smiješan, iskazao sam blagu porugu.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:
Ne slazem se.
Po meni je to već dovoljno jasno, ali evo svatko ima svoju optiku.
Narafski ... medije i drukanje nabijem na onu stvar.
Kad vidim i cujem, onda donosim sud.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:cak i taj plenki pokazuje vise drzavnicke manire od koli..on si sigurno ne bi dozvolio da ode na bandicev rođendan znajuci da je opterecen aferama,istragama..i jos da mu ide pjevati i plesati sa njim..a da ne govorim da mu pokloni onu kič tortu...makar plenkiju trebaju bandicevi glasovi...zna da svako takvo pojavljivanje moze ga skupo kostati ionako nije u bajnoj situaciji...
Predsjednica je u malo opuštenijem izdanju...doduše tu malo zna i pretjerati. No. svo zlo u tome.
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cak i taj plenki pokazuje vise drzavnicke manire od koli..on si sigurno ne bi dozvolio da ode na bandicev rođendan znajuci da je opterecen aferama,istragama..i jos da mu ide pjevati i plesati sa njim..a da ne govorim da mu pokloni onu kič tortu...makar plenkiju trebaju bandicevi glasovi...zna da svako takvo pojavljivanje moze ga skupo kostati ionako nije u bajnoj situaciji...
Predsjednica je u malo opuštenijem izdanju...doduše tu malo zna i pretjerati. No. svo zlo u tome.
Jeb'o sve ... ako cu se ikada kandidirati za ista u ovoj drzavi ide ti ponuda za glasnogovornika.
Guest- Guest
Joker wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cak i taj plenki pokazuje vise drzavnicke manire od koli..on si sigurno ne bi dozvolio da ode na bandicev rođendan znajuci da je opterecen aferama,istragama..i jos da mu ide pjevati i plesati sa njim..a da ne govorim da mu pokloni onu kič tortu...makar plenkiju trebaju bandicevi glasovi...zna da svako takvo pojavljivanje moze ga skupo kostati ionako nije u bajnoj situaciji...
Jeb'o sve ... ako cu se ikada kandidirati za ista u ovoj drzavi ide ti ponuda za glasnogovornika.
meni to ne bi uopće bio problem, jasno uz mali osigurač
a to je koeficijent 4 i više ;)
2015-08-06
Nema se tu što više razmišljati. Koli i.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
stari moj nije ona opustena...ona je u banani..lokat se i zajabevati se i izvaljivati bisere moze samo onaj kojemu je postalo svejedno...ali ona je jos uvijek predsjednica..ako je njena poruka..'ako su me vec sjebali ako trebam otici onda cu otici u birtijaskom stilu tako ionako mi je vise svejedno'..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cak i taj plenki pokazuje vise drzavnicke manire od koli..on si sigurno ne bi dozvolio da ode na bandicev rođendan znajuci da je opterecen aferama,istragama..i jos da mu ide pjevati i plesati sa njim..a da ne govorim da mu pokloni onu kič tortu...makar plenkiju trebaju bandicevi glasovi...zna da svako takvo pojavljivanje moze ga skupo kostati ionako nije u bajnoj situaciji...
2015-09-08
Sad je vrijeme da se narod onaj domoljubni obracuna sa jugokomunistickim olosem iz hdza
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nadam se da ce doci vrime kad ce se za pripadnost dvima zlocinackim skupinama hdz sdp suditi za kradju i veleizdaju.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dobro kakve ti imas veze sa hss.????epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:
Uopće ne, ali ne podržavam političku opciju koja na tome gradi svoju poziciju. Prvo jer je skučena i glupa, može biti opasna, a ima i degativne konotacije na HB pitanje.
Ja sam umjerena konzervativna desnica. HDZ-HSS i slično
Koji HSS? Beljakov?
svakako ne
Ne? Ima li koji drugi, a da je trenutacno politicki relevantan?
nema, ali zna se što je tradicija i tekovina HSS-a na to sam se referirao ne na ovo kukavičije jaje
Ti ionako podrzavas zlocinacki pravoslavni svetosavski pedofilski pokret koji je ubio jednog od najvecih hrvatskih sinova.
Sine ne okolisaj vise svi znamo da si cetnik i orjunas ali nikad vise teskog jada nikad vise Beograda
2015-09-13
?vuksadinare wrote:uvijek postoje teme ali ne zele razgovarati sa njom..jebiga..dok je u plenkijevim briselskim liberalnim kanđama..u biti fakat ni nemaju o cemu razgovarati..odustala je od suverenizma,podrzala istanbulsku i marakesku,odustala od visegardske skupine..o cem da sa njom razgovara naprimjer orban?..o bosanskim hrvatima?...o plenkovicu?...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a sto ne pozeli..nije vrag da joj se ne daEroo wrote:Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:
pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupa
http://predsjednica.hr/objava/1/1/3438
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SPD u Njemačkoj ne želi promjenu izbornog zakona
» Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine
» Poruka iz Mostara: Željana Zovko predlaže promjenu izbornog zakona kao što se to uradilo u Libanonu
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
» Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine
» Poruka iz Mostara: Željana Zovko predlaže promjenu izbornog zakona kao što se to uradilo u Libanonu
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
Page 5 of 5