Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
vuksadinare wrote:...pitaj ga zasto su kolndini volonteri u zadru presli da budu skorini volonteri to je bio masovnjak da je skoro morao ih zaustaviti i reci pa ko ce predsjednici skupljati potpise..Noor wrote:antisrbuje, a? a zato tebi nije lego :)epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Pa evo pitam, gdje su izjave o 'cviecarenju'? Ja mu vritnjak prvi spicim ako tako pocne.
Ni jednom riječju nije osudio bošnjačku hegemoniju niti išta konkretnije po tom pitanju, nepozvan se javlja o srebrenici i stalno antisrbuje.
profil: pravaš
Izbori će reći sve :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Predsjednica u BiH: 'Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona'
imotski...skorini volonteri prikupili za jedan dan masu potpisa a kolindini su muku mucili i za tri dana prikupili 500 potpisa...zokijevi su odustali..kako cujem nisu skupili ni 100 potpisa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Pa evo pitam, gdje su izjave o 'cviecarenju'? Ja mu vritnjak prvi spicim ako tako pocne.
Ni jednom riječju nije osudio bošnjačku hegemoniju niti išta konkretnije po tom pitanju, nepozvan se javlja o srebrenici i stalno antisrbuje.
Sto sad .... treba se zvaliti sa srpskim sotonistima?
Je l' bi bio dobar kad bi mu Suljo uvalio jezik u usta k'o Nikolic skoro Kolindi?
Pa u picku materinu.
Naravno da ne, ali je posve jasno zašto mu je 90% tema o srbima i pupovcu i kojemj biračkom tijelu se obraća.
Pa hrvatskom birackom tijelu u Hrvatskoj ponajvise majku mu. Izbori su u Hrvatskoj kako god okrenes. U Hrvatskoj se odlucuje.
Niti u prethodnim izborima glasovi Hrvata izvan Hrvatske nisu presudili. Tu se vodi glavna bitka.
Koliko god to debili iz SDP-a i slicnih opskurnih lezbo-pederskih opcija tvrdili.
Ja cu pak biti za sada fer i cekam njegov konkretni odgovor glede BiH Hrvata,
ukoliko se nadje netko dovoljno pametan da mu postavi pitanje gdje nece bas moci vrdati.
Guest- Guest
Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupaEroo wrote:vuksadinare wrote:jebala te međunarodna slika da te jebala..kad je trump primio na najvisoj razini u bijeloj kuci...pa prije nje na redu je cak i suljo za prijem kod trumpa..sa cim se ti hvalis...kad je otisla u posjet orbanu,kacinskom i drugima kad se predala plenkiju i brisli istanbulskoj i visegradskoj...zadnji veci susret e imala sa onim pederom svapskim predsjednikomEroo wrote:Bez dvojbe. Posebno ako imamo u vidu širu(međunarodnu) sliku. O ostalim kandidatima sve najbolje, ali...epikur37 wrote:ja prošli put nisam ali sada hoću...jer je najbolja kandidatkinja, nije idealna ali i dalje uvjherljivo najkapacitiranija i najjača.
Politika na tom nivou nije područje koje bi ti mogao sagledati u cjelini. S Escom ste tu negdje...
https://twitter.com/KolindaGK/status/1184782276489555969
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
pa prozivaš druge dok guštaš u zadru na kasnojesenskom suncu
Bulj veli da u sinju nisi mogao doci na red pred skorinim standom..dok su kolini i zokijevi volonteri svako malo na kavu jer su imali lufta...
2015-09-08
Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Je l' bi bio dobar kad bi mu Suljo uvalio jezik u usta k'o Nikolic skoro Kolindi?
Pa u picku materinu.
Naravno da ne, ali je posve jasno zašto mu je 90% tema o srbima i pupovcu i kojemj biračkom tijelu se obraća.
Pa hrvatskom birackom tijelu u Hrvatskoj ponajvise majku mu. Izbori su u Hrvatskoj kako god okrenes. U Hrvatskoj se odlucuje.
Niti u prethodnim izborima glasovi Hrvata izvan Hrvatske nisu presudili. Tu se vodi glavna bitka.
Koliko god to debili iz SDP-a i slicnih opskurnih lezbo-pederskih opcija tvrdili.
ukoliko se nadje netko dovoljno pametan da mu postavi pitanje gdje nece bas moci vrdati.
Svakako ali kojoj opciji s takvim temama?
2015-08-06
a sto ne pozeli..nije vrag da joj se ne daEroo wrote:Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupaEroo wrote:vuksadinare wrote:jebala te međunarodna slika da te jebala..kad je trump primio na najvisoj razini u bijeloj kuci...pa prije nje na redu je cak i suljo za prijem kod trumpa..sa cim se ti hvalis...kad je otisla u posjet orbanu,kacinskom i drugima kad se predala plenkiju i brisli istanbulskoj i visegradskoj...zadnji veci susret e imala sa onim pederom svapskim predsjednikomEroo wrote:
Bez dvojbe. Posebno ako imamo u vidu širu(međunarodnu) sliku. O ostalim kandidatima sve najbolje, ali...
Politika na tom nivou nije područje koje bi ti mogao sagledati u cjelini. S Escom ste tu negdje...
2015-09-08
Noor wrote:a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Zna co'ek gdje sunce sja!
Guest- Guest
naravno...dalmacija je rekla svojeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...pitaj ga zasto su kolndini volonteri u zadru presli da budu skorini volonteri to je bio masovnjak da je skoro morao ih zaustaviti i reci pa ko ce predsjednici skupljati potpise..Noor wrote:antisrbuje, a? a zato tebi nije lego :)epikur37 wrote:Joker wrote:
2015-09-08
Noor wrote:a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Uopće ne, ali ne podržavam političku opciju koja na tome gradi svoju poziciju. Prvo jer je skučena i glupa, može biti opasna, a ima i degativne konotacije na HB pitanje.
Ja sam umjerena konzervativna desnica. HDZ-HSS i slično
2015-08-06
vuksadinare wrote:naravno...dalmacija je rekla svojeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...pitaj ga zasto su kolndini volonteri u zadru presli da budu skorini volonteri to je bio masovnjak da je skoro morao ih zaustaviti i reci pa ko ce predsjednici skupljati potpise..Noor wrote:antisrbuje, a? a zato tebi nije lego :)epikur37 wrote:
ajme ti ako dijete ...ajde :)
2015-08-06
dalmacijo ti ružo procvala
https://www.youtube.com/watch?v=LniGF5ugN2Y
https://www.youtube.com/watch?v=LniGF5ugN2Y
2015-09-08
znam da si iz bosanske vukojebine, nisi trebao stavit sliku iz zavičaja, čuj vol i čuj hrana :D :D jel to smiješno kod vas u bosni?epikur37 wrote:ebenica wrote:vi ste bosanci i vaš nacionalni interes nije interes hrvatskih građana i našeg predsjednika, kapiš bosanđero?epikur37 wrote:ebenica wrote:kandidira se za predsjednika RH, hrvatsku su razarali srbi i naravno da antisrbuje, svoje bosanske stvari riješavajte sami doma u bosni, nije hrvatska vaša domovima niti su nam neprijatelji isti.epikur37 wrote:
Ukupan je nacionalni interes ali i interes RH u pitanju...to što se tebi ustašuje, možeš u svom toru ;)
Kapiram ja sve zato dajem komentare i propagiram opciju koja mi je bliže.
E sad zašto neki vol ne kapira ništa a što mogu, nego evo može naviljak za popodne kad već ne preživaš:
;)
Guest- Guest
epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:
Pa u picku materinu.
Skoro peca od centra do desno. Isto tako i Koli. Nece valjda pecati u lezbo-pederskom bazenu majku mu.
OK ... bara je mala za dva krokodila pa sad drukate. Sve pet.
Je l' ono Koli rekla nesto za 'Treci'?
Ne cuh bas. Znaci li to da je po vasem tumacenju pravasica?
Guest- Guest
epikur37 wrote:Noor wrote:a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Uopće ne, ali ne podržavam političku opciju koja na tome gradi svoju poziciju. Prvo jer je skučena i glupa, može biti opasna, a ima i degativne konotacije na HB pitanje.
Koji HSS? Beljakov?
Guest- Guest
Samo sam htio biti slikovit o svom doživljaju tvojij intelektualnih kapaciteta.
Može to i jednosatvnije.
Može to i jednosatvnije.
2015-08-06
vuksadinare wrote:a sto ne pozeli..nije vrag da joj se ne daEroo wrote:Može kad god poželi i skim poželi.vuksadinare wrote:pitao sam te muflone kad se koli susrela zadnji put sa nekom velikom facom bileteralno odnosno imala posjet tom drzavniku?..nemoj mi spominjati onu jednu minutu na marginama nekog skupaEroo wrote:vuksadinare wrote:
jebala te međunarodna slika da te jebala..kad je trump primio na najvisoj razini u bijeloj kuci...pa prije nje na redu je cak i suljo za prijem kod trumpa..sa cim se ti hvalis...kad je otisla u posjet orbanu,kacinskom i drugima kad se predala plenkiju i brisli istanbulskoj i visegradskoj...zadnji veci susret e imala sa onim pederom svapskim predsjednikom
Za susret s nekim državnikom moraju postojati teme o kojim će se raspravljati.
Eto s Komšićem se neće susresti jer nema o čemu s njim razgovarati.
Kužiš? Ma qratz ti kužiš, opet ćeš po starom nastavit...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Joker wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Koji HSS? Beljakov?
svakako ne
2015-08-06
epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:a ti kao jako zabrinut za njih, a?epikur37 wrote:Imal kakve izjave od škore po pitanju hrvata u BiH...ah ne njemu je na pameti samo antisrbovanje i dodvoravanje mujama...pravaška boljka.
Koji HSS? Beljakov?
svakako ne
Ne? Ima li koji drugi, a da je trenutacno politicki relevantan?
Guest- Guest
Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Joker wrote:
Pa u picku materinu.
Skoro peca od centra do desno. Isto tako i Koli. Nece valjda pecati u lezbo-pederskom bazenu majku mu.
OK ... bara je mala za dva krokodila pa sad drukate. Sve pet.
Je l' ono Koli rekla nesto za 'Treci'?
Ne cuh bas. Znaci li to da je po vasem tumacenju pravasica?
Škoro peca pravaške radikale.
Koli desni konzervativni centar. Ja sam zagrizao Koli a vas par Škori...sve 5. Svatko svome ;) neka bolji pobijedi.
2015-08-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SPD u Njemačkoj ne želi promjenu izbornog zakona
» Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine
» Poruka iz Mostara: Željana Zovko predlaže promjenu izbornog zakona kao što se to uradilo u Libanonu
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
» Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine
» Poruka iz Mostara: Željana Zovko predlaže promjenu izbornog zakona kao što se to uradilo u Libanonu
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Schmidt nameće izmjene Izbornog zakona?!
Page 4 of 5