Severini otimaju Aleksandra
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Severini otimaju Aleksandra
prvi razred... čak je dozvoljeno i da roditelji budu u učionici za vrijeme odvijanja nastave... dosta je djece zbog modernih metoda odgoja usko vezano za roditelje i traže daleko više pažnje nego u nekim ranijim vremenima, a zbog novonastalih okolnosti ovog vremena djeca (konkretno prvašići) su izložena većoj pogibeljikaya wrote:Dobro to je vrtić, premali su da odu doma sami. Al škola? Do kojega razreda treba dolaziti po djecu, 4 srednje?! Mislim koja je granica, do kada treba dolaziti po " zaostale"? I kak uopće imate vremena za to..veber wrote:meni se to desilo. žena trudna i treba rodit.kaya wrote:A kaj ako osoba s popisa završi u bolnici a druga je na putu?marcellus wrote:kaya wrote:A što te škole postali neki zatvori u međuvremenu? Pitam ove s malom djecom, čuj to , puštaju te iz škole ako dođe osoba s popisa po tebe! Ja se sjećam da smo iz škole izašli sami...
da ali mi za razliku od današnjih generacija nismo bili retardirani i na ventilatoru nije moralo pisat da ne guraš prste u njega
gle, tak je kak je, imam klince, po njih mora doć osoba s popisa - ako je daju nekom ko nije na popisu idu na disciplinski jer je bilo svačeg, otmica djece, pedofila, sranja
stari na viksi, buraz na terenu, ja zaglavio na goričanu jer neka jebena provjera svakog vozila.
od nje roditelji taj dan negdje na izletu.
i kaj sad? teta u vrtiću čuvala sina dok nisam došao.
kako ide da nisam došao, ne znam.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kod nas je bilo dulje od prvog.michaellcmacha wrote:prvi razred... čak je dozvoljeno i da roditelji budu u učionici za vrijeme odvijanja nastave... dosta je djece zbog modernih metoda odgoja usko vezano za roditelje i traže daleko više pažnje nego u nekim ranijim vremenima, a zbog novonastalih okolnosti ovog vremena djeca (konkretno prvašići) su izložena većoj pogibeljikaya wrote:Dobro to je vrtić, premali su da odu doma sami. Al škola? Do kojega razreda treba dolaziti po djecu, 4 srednje?! Mislim koja je granica, do kada treba dolaziti po " zaostale"? I kak uopće imate vremena za to..veber wrote:meni se to desilo. žena trudna i treba rodit.kaya wrote:A kaj ako osoba s popisa završi u bolnici a druga je na putu?marcellus wrote:
da ali mi za razliku od današnjih generacija nismo bili retardirani i na ventilatoru nije moralo pisat da ne guraš prste u njega
gle, tak je kak je, imam klince, po njih mora doć osoba s popisa - ako je daju nekom ko nije na popisu idu na disciplinski jer je bilo svačeg, otmica djece, pedofila, sranja
stari na viksi, buraz na terenu, ja zaglavio na goričanu jer neka jebena provjera svakog vozila.
od nje roditelji taj dan negdje na izletu.
i kaj sad? teta u vrtiću čuvala sina dok nisam došao.
kako ide da nisam došao, ne znam.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:pa možda je baš i bitno dijete, i upravo stoga je donešena odluka da dijete bude s ocem... za njega zasigurno nema evidentiranih dokaza da je šmrkao nekakvu bijelu praškastu supstancu s nečijeg spolovila i to zalijevao dom perignonom.Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
žene dokazuju da su muški svinje, muški da su žene krave.
i u cjeloj ovoj prepisci samo dijete nije bitno.
čisti odraz situacije koji se prelio i na ovaj forum.
Prema tome ponašamo se u skladu s ponašanjem našeg pravosuđa i cijele hrvatske javnosti.
bio je običan jeftilen freixenet 55 kuna u konzumu...
kad se već ideš jebat na jahti sa starletom onda bi bilo fora da bar platiš skupi šampanjac, jebeš i tog tipa...
ne treba mu majka ako dotična nije kak spada. po tvom rezonu i Badema od Kuduza bi trebala imati rezolutno pravo na skrb o Ameli jer je eto Amela mala a Badema majka iako sve ali sve ukazuje da je svaki trenutak s takvom majkom za dijete katastrofa...
2015-08-08
kaya wrote:Za njega nema ni dokaza da se približio na dva metra djetetu dok mama nije mlađeg dečka pronašla pa nisam baš sigurna da je odluka pravilna.michaellcmacha wrote:pa možda je baš i bitno dijete, i upravo stoga je donešena odluka da dijete bude s ocem... za njega zasigurno nema evidentiranih dokaza da je šmrkao nekakvu bijelu praškastu supstancu s nečijeg spolovila i to zalijevao dom perignonom.Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
Prema tome ponašamo se u skladu s ponašanjem našeg pravosuđa i cijele hrvatske javnosti.
nema dokaza ni da nije osim ako ćemo vjerovat severini
na riječ
a tak bedasti nismo
ma nebitno mogla je i šmrkati c vitamin pomiješan sa štaubom... poanta je da su to destrukti koje ovo društvo pamti i koristi po potrebi... što mu ponekad nije za zamjeriti... društvu, jelmarcellus wrote:michaellcmacha wrote:pa možda je baš i bitno dijete, i upravo stoga je donešena odluka da dijete bude s ocem... za njega zasigurno nema evidentiranih dokaza da je šmrkao nekakvu bijelu praškastu supstancu s nečijeg spolovila i to zalijevao dom perignonom.Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
kad se već ideš jebat na jahti sa starletom onda bi bilo fora da bar platiš skupi šampanjac, jebeš i tog tipa...
2015-08-08
Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
pa gle majke imaju prednost samo dok se dijete doji, inače je svejedno oćeš ga odvojit od majke ili od oca
pa onemogućavala ga je na sve oguće načine i savjetovano mu je da ne sudjeluje u možebitnino unaprijed isplaniranim ekscesimamarcellus wrote:kaya wrote:Za njega nema ni dokaza da se približio na dva metra djetetu dok mama nije mlađeg dečka pronašla pa nisam baš sigurna da je odluka pravilna.michaellcmacha wrote:pa možda je baš i bitno dijete, i upravo stoga je donešena odluka da dijete bude s ocem... za njega zasigurno nema evidentiranih dokaza da je šmrkao nekakvu bijelu praškastu supstancu s nečijeg spolovila i to zalijevao dom perignonom.Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
nema dokaza ni da nije osim ako ćemo vjerovat severini
na riječ
a tak bedasti nismo
2015-08-08
Vi, muski, ste zabavni.
Ispada da je Milan bio maloljetni mladic iz susjedstva, streber i mamin sincic koji zenskog bica osim nje nije vidio, dok ga pokvarena Severina nije zavela i iskoristila.
;-D
Ispada da je Milan bio maloljetni mladic iz susjedstva, streber i mamin sincic koji zenskog bica osim nje nije vidio, dok ga pokvarena Severina nije zavela i iskoristila.
;-D
A koje su to moderne metode, da mama bude s njima do škole doma, pa onda s njima u prvi razred? I da za to dobiva plaću ako ima troje djece? Pa ta moderna metoda, koju su sad uveli u zagrebu je vani davno izbačena. Zato jer su za par godina vidjeli da stvaraju retard djecu, asocijalnu, koja ne idu u vrtić nego im je vrtić doma i onda padnu s marsa u prvi razred i mora mama s njima sjediti u školi. Ako na tu metodu misliš stranci su ju uveli i odmah izbacili za par godina kad su skužili da štetu rade...michaellcmacha wrote:
prvi razred... čak je dozvoljeno i da roditelji budu u učionici za vrijeme odvijanja nastave... dosta je djece zbog modernih metoda odgoja usko vezano za roditelje i traže daleko više pažnje nego u nekim ranijim vremenima, a zbog novonastalih okolnosti ovog vremena djeca (konkretno prvašići) su izložena većoj pogibelji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jest, kod morskog konjića i hrvata . Inače nije svejedno...marcellus wrote:Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
pa gle majke imaju prednost samo dok se dijete doji, inače je svejedno oćeš ga odvojit od majke ili od oca
Last edited by kaya on 2/12/2019, 18:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Milanče je lud, nije ženi dao da se šminka, farba kosu jer nije po feng shui i s gatarom je na telefonu bio cijeli dan da mu kaže kako da se počešlja. Na kraju ju je izbacio jer ova nije po feng shui i boli ju kurac za to. Godinu dana za nju i sina nije ni pitao i nije glumio morskog konjića. E kad se ova nije ubila nego našla 20 godina mlađeg frajera on je shvatio da bi acu. U stvari bi nju al ajde...michaellcmacha wrote:
pa onemogućavala ga je na sve oguće načine i savjetovano mu je da ne sudjeluje u možebitnino unaprijed isplaniranim ekscesima
2015-08-15
Maggie19 wrote:Vi, muski, ste zabavni.
;-D
Nije.
A bome nije niti ona bila nevina.
Mozda ispod pazuha. Naglasak na 'mozda'.
Guest- Guest
Vidim da si uradak pomno proučio, svaka čast... :)marcellus wrote:michaellcmacha wrote:pa možda je baš i bitno dijete, i upravo stoga je donešena odluka da dijete bude s ocem... za njega zasigurno nema evidentiranih dokaza da je šmrkao nekakvu bijelu praškastu supstancu s nečijeg spolovila i to zalijevao dom perignonom.Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
Nema se više što za dodati, kome još uvijek nije jasno zašto ste se oborili na Severinu, pogledajte ponovo film “Malena”...
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Milanče je lud, nije ženi dao da se šminka, farba kosu jer nije po feng shui i s gatarom je na telefonu bio cijeli dan da mu kaže kako da se počešlja. Na kraju ju je izbacio jer ova nije po feng shui i boli ju kurac za to. Godinu dana za nju i sina nije ni pitao i nije glumio morskog konjića. E kad se ova nije ubila nego našla 20 godina mlađeg frajera on je shvatio da bi acu. U stvari bi nju al ajde...michaellcmacha wrote:
pa onemogućavala ga je na sve oguće načine i savjetovano mu je da ne sudjeluje u možebitnino unaprijed isplaniranim ekscesima
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Jest, kod morskog konjića i hrvata . Inače nije svejedno...marcellus wrote:Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
Hvala kayo. Kao da sam i ja odgovorila.
Dodala bih još samo da one koje brzo izgube mlijeko i ne mogu dojiti, valjda nemaju ni tu prednost.
Guest- Guest
S visoka?ebenica wrote:to je govor s visoka i to mi ne znamo, nemamo mi pojma o malom aci isto kao što nemamo pojma ni o severini ni o milanu ni o cijelom ovom procesu, moje prvo pitanje na ovoj temi je bilo: jest odlučili tko je bolja osoba od njih dvoje? o tome na cijeloj temi niti jedne riječi, ono što se stalno ponavlja i to si ponovila opet je da je presuda nepoštena, da je protiv žena i da je loša za dijete, a nitko nikakvih argumenata zašto je tako, nema. zbog djeteta se nadam da je sutkinja dobro presudila i da je dala dijete boljoj osobi, boljem roditelju i isto bih napisao da je dijete završilo kod severine, jer mislim da se na sudu to i dokazivalo, tko je bolja osoba za to dijete.Ra wrote:
Ja sam samo žalosna jer su naplaćujući njoj, zapravo sve naplatili malom Aci. A to se ne bi smjelo tako. Ne smije se ispostaviti račun djetetu za materine propuste.
Ma na kojem si ti to nivou kad ti je ovakva tvrdnja govor s visoka?
Je i ponovit ću opet: presuda je nepoštena. Nisu imali uopće tvrde i dovoljno jake argumente za takvu presudu. Da je bila neka druga žena u ovoj situaciji ne bi skrbništvo dodijelili ocu.
Ti se slobodno nadaj da je sutkinja dobro procijenila. U zemlji gdje se zločinci slobodno prešetavaju, ili sjede u saboru, ili pak upravljaju gradovima i županijama, a pogotovo nakon oslobađajuće presude Horvatinčiću ja se više ne mogu nadati ni pravdi ni dobroj prosudbi. :)
Guest- Guest
ajmo se sada svi izgrlit, izljubit malo pohvatat za ruke.Ra wrote:kaya wrote:Jest, kod morskog konjića i hrvata . Inače nije svejedno...marcellus wrote:Ra wrote:Da je dijete bilo bitno bilo kome, ne bi ga sa samo 8 godina odvojili od majke.veber wrote:cijela ova rasprava se svela kao i sevkin i ovog život. na prepucavanje.
Hvala kayo. Kao da sam i ja odgovorila.
Dodala bih još samo da one koje brzo izgube mlijeko i ne mogu dojiti, valjda nemaju ni tu prednost.
odmantrant hare krišna i malo po sisama se dirat.
2014-12-30
Dajmo malog četniku, bolje i to, nego da bude zbunjen kao Bojan Glavašević danas... da, navija bi za Hajduk i Zvizdu, aha jes, taj bi se naprima batina da ne bi smija iz kuće izać... bolje za njega ovako da bude mali čedo...
darth_vader-
2014-04-17
na realnom, ne zauzimam strane na osnovu spola, meni je na ovoj temi jedinom nebitno tko je kojeg spola.Ra wrote:S visoka?
Da je bila neka druga žena u ovoj situaciji ne bi skrbništvo dodijelili ocu.
Ti se slobodno nadaj da je sutkinja dobro procijenila. U zemlji gdje se zločinci slobodno prešetavaju, ili sjede u saboru, ili pak upravljaju gradovima i županijama, a pogotovo nakon oslobađajuće presude Horvatinčiću ja se više ne mogu nadati ni pravdi ni dobroj prosudbi. :)
ponašate se kao da je severina nitko i ništa, djevojčica sa šibicama a milan veliki zli vuk koji eto ima sve, novac, veze, pritisak....s druge strane to je jako daleko od istine, severina ima isto to kao i milan. horvatinčić protiv onih jadnih talijana, da nepravedan odnos, severina protiv milana, niti blizu, možda nisu skroz ravnopravni ali nije niti blizu odnos david-golijat kako se ovdje predstavlja. bola su se dva rogata i jedan je izgubio, imali su ring u kojem su trebali dokazati tko je bolji za to dijete, to je cijela priča, i toj priči nije kraj, severina ima sudove na kojima se može žaliti, nije ona rosa salvaje koliko se god upirali to okrenuti na neku moralnu borbu za jadnu ženu i pravdu, jebote, kako to bahato zvuči, kad se zna da presuda nije poštena jer smo okruženi primjerima koji veze s ovim slučajem nemaju, čak niti sličnosti.
Guest- Guest
ne filozoffiraj.ebenica wrote:na realnom, ne zauzimam strane na osnovu spola, meni je na ovoj temi jedinom nebitno tko je kojeg spola.Ra wrote:S visoka?
Da je bila neka druga žena u ovoj situaciji ne bi skrbništvo dodijelili ocu.
ponašate se kao da je severina nitko i ništa, djevojčica sa šibicama a milan veliki zli vuk koji eto ima sve, novac, veze, pritisak....s druge strane to je jako daleko od istine, severina ima isto to kao i milan. horvatinčić protiv onih jadnih talijana, da nepravedan odnos, severina protiv milana, niti blizu, možda nisu skroz ravnopravni ali nije niti blizu odnos david-golijat kako se ovdje predstavlja. bola su se dva rogata i jedan je izgubio, imali su ring u kojem su trebali dokazati tko je bolji za to dijete, to je cijela priča, i toj priči nije kraj, severina ima sudove na kojima se može žaliti, nije ona rosa salvaje koliko se god upirali to okrenuti na neku moralnu borbu za jadnu ženu i pravdu, jebote, kako to bahato zvuči, kad se zna da presuda nije poštena jer smo okruženi primjerima koji veze s ovim slučajem nemaju, čak niti sličnosti.
sevke pije pjenušce iz konzuma,
a, horvatinčić ide u pekaru i naruči dva talijana za sendvič.
2014-12-30
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Pernar Severini : Mali je Srbin
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Talijanski imperijalisti ponovo otimaju Libiju
» Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Talijanski imperijalisti ponovo otimaju Libiju
» Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike