Severini otimaju Aleksandra
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Severini otimaju Aleksandra
ĐILASOVA TANJA VOJTEHOVSKI JE ČISTO ZLO! Glumila borca za prava majki i dece, a UZELA KEŠ DA SEVERINI OTME DETE!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Guest- Guest
Nisam pratio Severinu već jedno 25 god. Ne znam pjesme, osim onako pasivno sa radija, ne znam kad su joj i gdje koncerti, muževi i dečki...
Ali ono što sam vidio, vidio sam da je često u humanitarnim koncertima i akcijama. Da je osjetljiva na prijave koje percipira kao nepravdu prema slabijima. Nebitno je da li joj je motiv samopromocija - bitno je što je ona bila tamo, a mnogi nisu.
Uzeli su joj dijete. Kakva je majka, to nitko osim tog djeteta ne može znati. Niti otac baš ne izgleda kao netko tko će živjeti za to dijete.
Ono što je mnoge iznenadilo, mene već 15 godina nije i ne može - žena je ženi vuk. U pravilu, što je žena uspješnija i ljepša, ostale joj lijepe etikete, zaslužene ili ne, i naslađuju se nad njom kad joj se nešto loše desi.
Severina, Janica, Kolinda, Vlatka, Šuica, dr. Sršen...nebitno. Najgore pogrde o njima sam čuo od žena.
Ali ono što sam vidio, vidio sam da je često u humanitarnim koncertima i akcijama. Da je osjetljiva na prijave koje percipira kao nepravdu prema slabijima. Nebitno je da li joj je motiv samopromocija - bitno je što je ona bila tamo, a mnogi nisu.
Uzeli su joj dijete. Kakva je majka, to nitko osim tog djeteta ne može znati. Niti otac baš ne izgleda kao netko tko će živjeti za to dijete.
Ono što je mnoge iznenadilo, mene već 15 godina nije i ne može - žena je ženi vuk. U pravilu, što je žena uspješnija i ljepša, ostale joj lijepe etikete, zaslužene ili ne, i naslađuju se nad njom kad joj se nešto loše desi.
Severina, Janica, Kolinda, Vlatka, Šuica, dr. Sršen...nebitno. Najgore pogrde o njima sam čuo od žena.
£otk@-
2019-02-12
Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Plaćanje je demonstracija moći i bahatluka.
To je ono neizrečeno “Uzmi ili...”.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Nisam pratio Severinu već jedno 25 god. Ne znam pjesme, osim onako pasivno sa radija, ne znam kad su joj i gdje koncerti, muževi i dečki...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tja...Sjetih se kad je otisla od Milana,pa je preko suda trazila alimentaciju i josh pofanj love u mjesecnim iznosima..sve su to bile sume,koje daleko premasuju djetetove potrebe,dakle ,Sve je htjela malo i love za sebe..ok je i to...no sto se sad buni,kad je Mile napravio istu stvar..?
apropo "hjumanitarnih" koncerata,treba se znati,da se izvodjac,u osnovi ne odrice PROFITA,nego na velika zvona svoj profit "poklanja" u 2humanitarne svrhe,2 dok se isti minus namiruje iz masnih donacija koje se prikupljaju od strane sponzora...etoc,malo da se zna kako to funjkcijonira..
apropo "hjumanitarnih" koncerata,treba se znati,da se izvodjac,u osnovi ne odrice PROFITA,nego na velika zvona svoj profit "poklanja" u 2humanitarne svrhe,2 dok se isti minus namiruje iz masnih donacija koje se prikupljaju od strane sponzora...etoc,malo da se zna kako to funjkcijonira..
Guest- Guest
Muškarci su skloni demonstraciji moći, direktnim prijetnjama ili novcem (ako ne pali ono prvo).£otk@ wrote:Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Svi slojevi, sve nacije.
Guest- Guest
Ajde, ajde, muškarci su manje više papučari, ili što bi moji ovdje rekli "šleve". Vole se qrtschit i to bi bilo to.Ra wrote:Muškarci su skloni demonstraciji moći, direktnim prijetnjama ili novcem (ako ne pali ono prvo).£otk@ wrote:Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Svi slojevi, sve nacije.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Ma joooook....dish to reci...Ra wrote:Muškarci su skloni demonstraciji moći, direktnim prijetnjama ili novcem (ako ne pali ono prvo).£otk@ wrote:Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Svi slojevi, sve nacije.
Guest- Guest
Ako je živahan ne valja, ako nije onda tek ne valja...Seve je predugo isprobavala očigledno i jebi ga sad..
darth_vader-
2014-04-17
koja je poanta s tim malim? jel u HDZ-kids pa se cijela nacija mora s tim zajebavat?
Guest- Guest
A jel tebi palo na pamet da je on zašprehavao socijalnu radnicu kao i ravnateljicu i tobož donirao novce u školu a i ovoj u dzep. Možda ih je i opalio. To su vjerojatno rugobe koje padaju u nesvjest od njega . Pa joj je tako zatvorio krug dok se ona ponašala u stilu vi ste svi nebitni.marcellus wrote:orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
ili zato jer severini nije uspjelo pritiskom na sud i manipulacijom dobiti dijete.
jeli ti palo na pamet da je presuda u njegovu korist jer je socijalna radnica rekla da ona zanemaruje dijete a škola je također podnijela nekoliko prijava protiv nje zbog zanemarivanja?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Seve je slabo lobirala misleći da su Veljača, Luka Nižetić, Viktor Drago i Marko Grubnić neki kurac u ovoj državi i da će svi pasti u nesvjest ako oni vrše pritisak na pravosuđe... ah, ta estrada...da se ne bave prostitucijom, za papar ne bi imali...
darth_vader-
2014-04-17
a, htio ne htio, vidim i reklamu i neka antipatična ženka s bjelim soknama pjeva u reklami ima veze-nema veze-armirani beton...
to isto neka pjevačica u usponu ili onak neka sa strane?
to isto neka pjevačica u usponu ili onak neka sa strane?
2014-12-30
kaya wrote:A jel tebi palo na pamet da je on zašprehavao socijalnu radnicu kao i ravnateljicu i tobož donirao novce u školu a i ovoj u dzep. Možda ih je i opalio. To su vjerojatno rugobe koje padaju u nesvjest od njega . Pa joj je tako zatvorio krug dok se ona ponašala u stilu vi ste svi nebitni.marcellus wrote:orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
ili zato jer severini nije uspjelo pritiskom na sud i manipulacijom dobiti dijete.
jeli ti palo na pamet da je presuda u njegovu korist jer je socijalna radnica rekla da ona zanemaruje dijete a škola je također podnijela nekoliko prijava protiv nje zbog zanemarivanja?
Ne, pada mi na pamet da je on jednostavno bio dobar i odgovoran otac, a ona nije bila ni blizu dobre majke.
a socijalnu radnicu nije imao zašto zašprehavati jer se severina uspjela zakačiti s njom i zabranila joj da joj dolazi u kuću tak da se dve godine nisu vidle. Jer kaj socijalna radnica njoj ima srat, ona je zvijezda.
Ra wrote:Muškarci su skloni demonstraciji moći, direktnim prijetnjama ili novcem (ako ne pali ono prvo).£otk@ wrote:Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Svi slojevi, sve nacije.
a žene su sklone manipulaciji i emocionalnoj ucjeni, ako tako gledaš.
jebeno to uopćavanje...marcellus wrote:Ra wrote:Muškarci su skloni demonstraciji moći, direktnim prijetnjama ili novcem (ako ne pali ono prvo).£otk@ wrote:Ra wrote:Ovisi o kome je riječ. One koje možeš zastrašiti ne moraš platiti. Vjerojatno kombinacija.orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Svi slojevi, sve nacije.
a žene su sklone manipulaciji i emocionalnoj ucjeni, ako tako gledaš.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jer kod nas su suci , to je poznato. Nepotkupljivi .kaya wrote:A jel tebi palo na pamet da je on zašprehavao socijalnu radnicu kao i ravnateljicu i tobož donirao novce u školu a i ovoj u dzep. Možda ih je i opalio. To su vjerojatno rugobe koje padaju u nesvjest od njega . Pa joj je tako zatvorio krug dok se ona ponašala u stilu vi ste svi nebitni.marcellus wrote:orion wrote:definitivno lik je vrlo moćan čovjek …..ostaje upitno dali se presuda u njegovu korist dogodila zbog zastrašivanja ili podmićivanja.
Kao i NOUNARI.
Kao i socijalne radnice.
koje nisu uopce nadležne za njenu općinu u kpjoj zivi ( Trešnjevka)
Uostalom treba imati slamu u glavi pa ne vidjeti da su incident u skoli INSCENIRALI
To je jednostavno bila namještaljka od koje je poceo glavni argument dane salje dijete u skolu.
Štrajk je.
Treba oduzeti jos 200000 djece roditeljima.
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Pernar Severini : Mali je Srbin
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Talijanski imperijalisti ponovo otimaju Libiju
» Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Talijanski imperijalisti ponovo otimaju Libiju
» Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike
Page 12 of 18