Viktor svratio u Osjek na burek
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Viktor svratio u Osjek na burek
burek kod vas u splitu I dalmaciji opcenito je criminal a ne burekAssadNaPodmornici wrote:mislim uđeš u 90% pekara u RH, burek je prevara. aj na par mista imaju bureci koji su lipo nakrcani sirom i to uz normalnu cijenu.. nebi mi bia problem i dati skuplje a da jedem burek.. a ne ono neku prevaruvuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ali sendvic od morskih racica je zakon..narocito onaj u fast foodu kod starog placa...uvijek kad sam u splitu odem ga tamo pojestprckov wrote:burek kod vas u splitu I dalmaciji opcenito je criminal a ne burekAssadNaPodmornici wrote:mislim uđeš u 90% pekara u RH, burek je prevara. aj na par mista imaju bureci koji su lipo nakrcani sirom i to uz normalnu cijenu.. nebi mi bia problem i dati skuplje a da jedem burek.. a ne ono neku prevaruvuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote: na kosovu kad sam bio tamo
bit će 80ih kad si smirivao nerede i borio se protiv iredentista :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne bio braticu na zakletvi 1990 u pristini...epikur37 wrote:vuksadinare wrote: na kosovu kad sam bio tamo
bit će 80ih kad si smirivao nerede i borio se protiv iredentista :p
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AV malo svratio kod svojih...
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Može li "Viktor Lenac" bez U.S. Navy?
» Viktor Orban postao diktator
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje