Viktor svratio u Osjek na burek
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Viktor svratio u Osjek na burek
Mađarski premijer Viktor Orban objavio kako jede burek u Osijeku
Mađarski je premijer u Osijek stigao na otvorenje novog učeničkog doma pri Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Osijeku.
share picture
https://www.vecernji.hr/vijesti/madarski-premijer-viktor-orban-objavio-kako-jede-burek-u-osijeku-1362530
Mađarski je premijer u Osijek stigao na otvorenje novog učeničkog doma pri Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Osijeku.
share picture
https://www.vecernji.hr/vijesti/madarski-premijer-viktor-orban-objavio-kako-jede-burek-u-osijeku-1362530
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Viktor svratio u Osjek na burek
Preko Drave hladan vjetar piri
Viktor Orban Ungariju širi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
2016-07-22
Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
Guest- Guest
kak je bit osoba bez domovine? svoju mrziš a hrvatska ti nije...šteta kaj mu ti nisi poslužio taj burek s dubokim naklonom poniznog kmeta.Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
Guest- Guest
Ra wrote:Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
Najmaliciozniji podtip UDBA-e...
darth_vader-
2014-04-17
Ra? Ma neeee...jasambrend wrote:Ra wrote:Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
Najmaliciozniji podtip UDBA-e...
2016-07-22
laj!Eroo wrote:Da nabaviš psa za početak?ebenica wrote:Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
Guest- Guest
Iz koje p. je ovaj ispa ovdi? Tko je on?ebenica wrote:laj!Eroo wrote:Da nabaviš psa za početak?ebenica wrote:Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
2016-07-22
Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
Ako se ne varam došao je na otvorenje škole za mališane mađarske nacionalnosti?Ra wrote:Eroo wrote:Doša čovik posjetit svoj narod. Neka.jastreb wrote:Preko Drave hladan vjetar piri
U čemu je problem?
2016-07-22
Od Viktora treba učiti, on nema problema s migrantima.
AssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
S mesom je bio, pravi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mislim uđeš u 90% pekara u RH, burek je prevara. aj na par mista imaju bureci koji su lipo nakrcani sirom i to uz normalnu cijenu.. nebi mi bia problem i dati skuplje a da jedem burek.. a ne ono neku prevaruvuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
pravi burek onaj oriđiđi je od mesa...ovo od krumpira i sira nioje pravi burek..to sa sirom se vsie prakticira van kosova i makedonije..jer je sir kao i krumpir jeftiniji od mesa...ovo od krumpira je u biti pita krumpirusa...i ne znam zasto ga neki stavljaju pod burek...jedini pravi oriđiđi burek sam jeo na kosovu kad sam bio tamo i to je nebo i zemlja u usporedbi sa burekom kod nasAssadNaPodmornici wrote:mislim uđeš u 90% pekara u RH, burek je prevara. aj na par mista imaju bureci koji su lipo nakrcani sirom i to uz normalnu cijenu.. nebi mi bia problem i dati skuplje a da jedem burek.. a ne ono neku prevaruvuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
2015-09-08
najbolji burek je kad krenes iz zagreba prema varazdinu ima par pekarnicaAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
u jednosj sam kupovo usput
nema nigdje bolji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
isto kao i becki odrezak kod nas ili 'becki' jos bolje enma nikakve veze sa onim pravim beckim po kojem je prozvan...zagrebacki odrezak je druga prica
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
2014-04-19
burek kod vas u splitu I dalmaciji opcenito je criminal a ne burekAssadNaPodmornici wrote:mislim uđeš u 90% pekara u RH, burek je prevara. aj na par mista imaju bureci koji su lipo nakrcani sirom i to uz normalnu cijenu.. nebi mi bia problem i dati skuplje a da jedem burek.. a ne ono neku prevaruvuksadinare wrote:pa bas onaj pravi burek mozes jedino na kosovu i makedoniji pojest...ovo sve van toga su kopije ili bar pokusaj kopija narocito ako nisu rađeni u pekarnicama a kojima su vlasnici albanciAssadNaPodmornici wrote:Nadam se da je dobia normalan burek, koji je krcat sirom, 90% bureka u RH su prevara..
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AV malo svratio kod svojih...
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Može li "Viktor Lenac" bez U.S. Navy?
» Viktor Orban postao diktator
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Može li "Viktor Lenac" bez U.S. Navy?