Pitanje za Eru?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za Eru?
OK. MOžeš li mi barem približno reći kojeg je datuma snimljeno ono na oblacima?red wolf wrote:Da, da...To je to...jastreb wrote:Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Tada im kaže: Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam...Čekam Eru...Mene zanima isto...jastreb wrote:OK. MOžeš li mi barem približno reći kojeg je datuma snimljeno ono na oblacima?red wolf wrote:Da, da...To je to...jastreb wrote:Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Tada im kaže: Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.
red wolf-
2016-02-10
Ma nemamo mi što čekati tog zaluđenika koji je svojim mislima non stop ispod predsjedničine haljine.red wolf wrote:Ne znam...Čekam Eru...Mene zanima isto...jastreb wrote:OK. MOžeš li mi barem približno reći kojeg je datuma snimljeno ono na oblacima?red wolf wrote:Da, da...To je to...jastreb wrote:Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
Ako takove buzdemo čekali nećemo daleko stići.
Dakle,pokušaj što hitnije saznati datum prilika na nebu.
2014-04-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Po katoličkom kalendaru radi se o svetom Martinu Poresu iz Čilea. To je prvi svetac mulat.
Po pravoslavnom kalendaru na taj dan pada sveti Ilarion,koji je jedno vrijeme živio u dalmaciji i koji je molitvom razgonio demone.
Sad...Morao bih malo proučiti ta dva sveca. Jer kod nas nemaju neku jaku tradiciju.
2014-04-22
Sv.Martin Pores je puno bliži događaju (Čile je blizu),od sv.Ilariona,koji je živio u Egiptu ,Dalmaciji i Siciliji.
2014-04-22
a što si iz tih podataka doznao o samoj pojavi u oblacima? :)jastreb wrote:Po katoličkom kalendaru radi se o svetom Martinu Poresu iz Čilea. To je prvi svetac mulat.
Po pravoslavnom kalendaru na taj dan pada sveti Ilarion,koji je jedno vrijeme živio u dalmaciji i koji je molitvom razgonio demone.
Sad...Morao bih malo proučiti ta dva sveca. Jer kod nas nemaju neku jaku tradiciju.
je, jakojastreb wrote:Sv.Martin Pores je puno bliži događaju (Čile je blizu),od sv.Ilariona,koji je živio u Egiptu ,Dalmaciji i Siciliji.
Čuj. Ne znam. Da se ono dogodilo iznad Europe,ili Bliskog istoka,mogao bih nešto i iščeprkati,ali iznad Atlantika...Noor wrote:je, jakojastreb wrote:Sv.Martin Pores je puno bliži događaju (Čile je blizu),od sv.Ilariona,koji je živio u Egiptu ,Dalmaciji i Siciliji.
Tamo ta "pravila" ne vrijede.
Da ti malo bolje objasnim.
Sveti Prokop,npr. Na taj dan ne smije se ni za živu glavu ići na rijeku. Srbi su to poštivali,ali su se Bošnjaci tome smijali i nisu marili za to,pa su taj dan išli se kupati na Drinu,pa ih se puno utopilo.
Tako je nastala uzrečica "Sveti Prokop turski pokop". No ako se za sv.Prokoppa ideš kupati u bašku,ili na Koversadu,neće ti se 99% dogoditi ništa.
Tako da ja ne znam koji sveci ondje operiraju i kakva pravila diktiraju.
2014-04-22
a tako..okjastreb wrote:Čuj. Ne znam. Da se ono dogodilo iznad Europe,ili Bliskog istoka,mogao bih nešto i iščeprkati,ali iznad Atlantika...Noor wrote:je, jakojastreb wrote:Sv.Martin Pores je puno bliži događaju (Čile je blizu),od sv.Ilariona,koji je živio u Egiptu ,Dalmaciji i Siciliji.
Tamo ta "pravila" ne vrijede.
Da ti malo bolje objasnim.
Sveti Prokop,npr. Na taj dan ne smije se ni za živu glavu ići na rijeku. Srbi su to poštivali,ali su se Bošnjaci tome smijali i nisu marili za to,pa su taj dan išli se kupati na Drinu,pa ih se puno utopilo.
Tako je nastala uzrečica "Sveti Prokop turski pokop". No ako se za sv.Prokoppa ideš kupati u bašku,ili na Koversadu,neće ti se 99% dogoditi ništa.
Tako da ja ne znam koji sveci ondje operiraju i kakva pravila diktiraju.
red wolf wrote:Što je ovo?
https://net.hr/webcafe/planet-x/ne-mogu-se-vise-skrivati-nasa-se-razotkrila-snimili-misterioznu-pojavu-a-objasenje-je-puno-gore-od-aliena/
Cunami...pucanje i razmicanje atlanskih ploča. Znam da s odgovorom nećeš biti zadovoljan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero s onog svijeta ZNA
ON ZNA
samo DRZTE se za dzepove ..
ON ZNA
samo DRZTE se za dzepove ..
Upravo smo imali prilike vidjeti 2 sunca i na Marsu.
Evo i jedna crno-bijela panorama, snimljena na Marsu prije 3 sola (marsova dana).
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Cunami čega? Oblaka?Eroo wrote:red wolf wrote:Što je ovo?
https://net.hr/webcafe/planet-x/ne-mogu-se-vise-skrivati-nasa-se-razotkrila-snimili-misterioznu-pojavu-a-objasenje-je-puno-gore-od-aliena/
Cunami...pucanje i razmicanje atlanskih ploča. Znam da s odgovorom nećeš biti zadovoljan.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 2 of 2