Pitanje za Eru?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za Eru?
Što je ovo?
https://net.hr/webcafe/planet-x/ne-mogu-se-vise-skrivati-nasa-se-razotkrila-snimili-misterioznu-pojavu-a-objasenje-je-puno-gore-od-aliena/
https://net.hr/webcafe/planet-x/ne-mogu-se-vise-skrivati-nasa-se-razotkrila-snimili-misterioznu-pojavu-a-objasenje-je-puno-gore-od-aliena/
red wolf-
2016-02-10
Re: Pitanje za Eru?
pa to je njegovo područje...סמאל wrote:Zašto misliš da bi sEro znao odgovor na to ?
red wolf-
2016-02-10
Svi mi znamo da Knez od Zap.Hercegovine živi u oblacima,ali ovo neće znati.red wolf wrote:pa to je njegovo područje...סמאל wrote:Zašto misliš da bi sEro znao odgovor na to ?
Ja mislim da su to one čudne i jezive prilike koje se dešavaju na(inače vedrom) nebu,prije strašnih događaja na zemlji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Svi mi znamo da Knez od Zap.Hercegovine živi u oblacima,ali ovo neće znati.red wolf wrote:pa to je njegovo područje...סמאל wrote:Zašto misliš da bi sEro znao odgovor na to ?
Ja mislim da su to one čudne i jezive prilike koje se dešavaju na(inače vedrom) nebu,prije strašnih događaja na zemlji.
Recimo potresa?...
red wolf-
2016-02-10
Obično su velike nevolje u pitanju.red wolf wrote:jastreb wrote:Svi mi znamo da Knez od Zap.Hercegovine živi u oblacima,ali ovo neće znati.red wolf wrote:pa to je njegovo područje...סמאל wrote:Zašto misliš da bi sEro znao odgovor na to ?
Recimo potresa?...
Nebom sveci staše vojevati;
I prilike različne metati
2014-04-22
Također me zanima iznad koje su zemlje snimljene one nebeske prilike?
2014-04-22
Mani se tih budalaština...jastreb wrote:Obično su velike nevolje u pitanju.red wolf wrote:jastreb wrote:Svi mi znamo da Knez od Zap.Hercegovine živi u oblacima,ali ovo neće znati.red wolf wrote:pa to je njegovo područje...סמאל wrote:Zašto misliš da bi sEro znao odgovor na to ?
Recimo potresa?...
Nebom sveci staše vojevati;
I prilike različne metati
red wolf-
2016-02-10
Zanima me i kojeg je dana to bilo,kako bih mogao utvrditi koji svetac taj dan pada po gregorijanskom,a koji po julijanskom kalendaru.
2014-04-22
jastreb wrote:Također me zanima iznad koje su zemlje snimljene one nebeske prilike?
Dobro pitanje...Ali i nebitno...
red wolf-
2016-02-10
Nisu to budalaštine.red wolf wrote:
Mani se tih budalaština...
Vidi kojeg je datuma se zbilo to mreškanje oblaka.
2014-04-22
Jedini svet je Bog...Nema svetaca...jastreb wrote:Zanima me i kojeg je dana to bilo,kako bih mogao utvrditi koji svetac taj dan pada po gregorijanskom,a koji po julijanskom kalendaru.
red wolf-
2016-02-10
Prije potresa ili kasnije?jastreb wrote:Nisu to budalaštine.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Istina,ali čak je i Isus rekao da će se onoj njegovoj generaciji dati samo znak Jone proroka.red wolf wrote:Jedini svet je Bog...Nema svetaca...jastreb wrote:Zanima me i kojeg je dana to bilo,kako bih mogao utvrditi koji svetac taj dan pada po gregorijanskom,a koji po julijanskom kalendaru.
Poslije Isusova uznesenja šalju nam se znakovi preko svetaca.
dakle kojeg se datuma dogodila prilika?
2014-04-22
Gledaj. Nije bitno. I oni potresi su samo znak. Uostalom i sam si to jučer potvrdio,o Crveni Vuče.red wolf wrote:Prije potresa ili kasnije?jastreb wrote:Nisu to budalaštine.red wolf wrote:
2014-04-22
Jona?...Bio je u utrobi kita tri dana i onda izašao...Isus je bio tri dana u grobnici i onda uskrsnuo...jastreb wrote:Istina,ali čak je i Isus rekao da će se onoj njegovoj generaciji dati samo znak Jone proroka.red wolf wrote:Jedini svet je Bog...Nema svetaca...jastreb wrote:Zanima me i kojeg je dana to bilo,kako bih mogao utvrditi koji svetac taj dan pada po gregorijanskom,a koji po julijanskom kalendaru.
Poslije Isusova uznesenja šalju nam se znakovi preko svetaca.
dakle kojeg se datuma dogodila prilika?
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:Gledaj. Nije bitno. I oni potresi su samo znak. Uostalom i sam si to jučer potvrdio,o Crveni Vuče.red wolf wrote:Prije potresa ili kasnije?jastreb wrote:Nisu to budalaštine.red wolf wrote:
A bitno je...
red wolf-
2016-02-10
Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Tada im kaže: Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.
Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Tada im kaže: Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.
2014-04-22
Da, da...To je to...jastreb wrote:Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
red wolf-
2016-02-10
OK. MOžeš li mi barem približno reći kojeg je datuma snimljeno ono na oblacima?red wolf wrote:Da, da...To je to...jastreb wrote:Pročitaj pažljivo ove Isusove riječi:
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 1 of 2