Poludjeli Matija Babic porezni duznik i lopov...
Page 1 of 1
Poludjeli Matija Babic porezni duznik i lopov...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/matija-babic-i-njegov-zid-mrznje-branitelji-su-neoprani-neuki-krezubi-i-zli-za-njih-uvesti-smrtnu-kaznu-1020869/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Poludjeli Matija Babic porezni duznik i lopov...
....taj si je presudio...
2015-09-08
lonac loncu...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Autor teksta ima znakovito prezime Budak.
Guest- Guest
razbit mu pičku, kad ga kao malog nisu tukli
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pamfletašu? moćan autorski zadatak, pardon, uradak.
Guest- Guest
kako je matija lopov?
2014-04-16
kako je matija lopov?
broj dva, gdje matija poziva na ubijanje branitelja?(i sam govori da je sin dragovoljca iz DR)
broj dva, gdje matija poziva na ubijanje branitelja?(i sam govori da je sin dragovoljca iz DR)
Guest- Guest
a ima ono kad veli da se u idućem ratu počiste međusobno, ako ne cjepidlačim, ja bih rek'o da je to to, alšajaznam
2014-04-15
Njemu najbolje na Madagaskaru.
2014-04-12
pinoce jesi ti zdrav?...malo si puk'a brale...Pinochet wrote:kako je matija lopov?
2015-09-08
to vaš dolje sinjski vlaj , sin dragovoljca iz DR , gdje kao i svi iz sinja većina bila u ratu itd..vuksadinare wrote:pinoce jesi ti zdrav?...malo si puk'a brale...Pinochet wrote:kako je matija lopov?
ne poziva na ubijanje branitelja, ali da je ogorčen što su stali na stranu režima jest, i ja sam se izjasnio da su me razočarali branitelji što drže skale lopovima
drugo, po čemu je lopov? što ga je uvatilo za pola milijuna kuna neplaćenog poreza.. lik je platio milijune i milijune kuna poreza(80% hrvata neplaća porez) , to što netko lopovskoj državi ne plaća porez nije lopov, nego je heroj. Trebamo svi prestat plaćat porez
Guest- Guest
...zaboravio si da je provaljivao u trafike,ducane...dakle evidentiran lopov a poduzetnik..Pinochet wrote:to vaš dolje sinjski vlaj , sin dragovoljca iz DR , gdje kao i svi iz sinja većina bila u ratu itd..vuksadinare wrote:pinoce jesi ti zdrav?...malo si puk'a brale...Pinochet wrote:kako je matija lopov?
ne poziva na ubijanje branitelja, ali da je ogorčen što su stali na stranu režima jest, i ja sam se izjasnio da su me razočarali branitelji što drže skale lopovima
drugo, po čemu je lopov? što ga je uvatilo za pola milijuna kuna neplaćenog poreza.. lik je platio milijune i milijune kuna poreza(80% hrvata neplaća porez) , to što netko lopovskoj državi ne plaća porez nije lopov, nego je heroj. Trebamo svi prestat plaćat porez
2015-09-08
Matija Vlaj?
Da nije Bosanac, mozda.
Da nije Bosanac, mozda.
2014-04-12
vlaj po ocu...matet mu inace srbijankamaggie13 wrote:Matija Vlaj?
Da nije Bosanac, mozda.
2015-09-08
sinjski vlaj, inače nepati se on oko toga, često se sprda na svoju vlašku šemu, i govori da su hrvati općenito "rasisti" jer za sve optužuju prvo srbe, pa zatim hercegovce i dalmatince(i dalmatinske vlaje), a najviše su sami krivi.maggie13 wrote:Matija Vlaj?
Da nije Bosanac, mozda.
doduše ovo za hercegovce i dalmatinci je istina, ali većina hrvata su hercegovci i vlaji pa smo opet sami krivi
Guest- Guest
nema on srpske krvi, ima jedino jedan manji dio slovenske tako je napisao na fejsu.. uglavnom hrvatska vlaška krv, sin dragovoljca iz DRvuksadinare wrote:vlaj po ocu...matet mu inace srbijankamaggie13 wrote:Matija Vlaj?
Da nije Bosanac, mozda.
Guest- Guest
...ipak ima...znam mu rodijake po ocu..no zaboravio si napisati i da je rekao da nije u dobre sa rodbinom i ocem...sto mi je i potvrdjenoPinochet wrote:nema on srpske krvi, ima jedino jedan manji dio slovenske tako je napisao na fejsu.. uglavnom hrvatska vlaška krv, sin dragovoljca iz DRvuksadinare wrote:vlaj po ocu...matet mu inace srbijankamaggie13 wrote:Matija Vlaj?
Da nije Bosanac, mozda.
2015-09-08
Similar topics
» Matija Babić prorok
» Matija Babić napao Miletića
» Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» Matija Babić napao Miletića
» Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
Page 1 of 1