Izvanredno stanje zbog Bandića?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izvanredno stanje zbog Bandića?
ahahahahaha...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u priliciEroo wrote:Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite.vuksadinare wrote:ero jesi spremio maramiceEroo wrote:Luzeri ste, džaba krečite...
Glas za skoru je glas za sdp.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako su inače Mesić i Josipović drmali Hrvatskom 15 godina? I s tvojim glasom ZA, naravno.vuksadinare wrote:ahahahahaha...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u priliciEroo wrote:Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite.vuksadinare wrote:
ero jesi spremio maramice
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ahahaha...glasao sam tada za budisu drugi put za hebrangaEroo wrote:Kako su inače Mesić i Josipović drmali Hrvatskom 15 godina? I s tvojim glasom ZA, naravno.vuksadinare wrote:ahahahahaha...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u priliciEroo wrote:
Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite.
2015-09-08
primaju plaćuvuksadinare wrote:...uostalom ono PR joj je katastrofa...sto li joj rade savjetnici napose mate granic
immortal-
2014-04-16
...i cesljaju se...jer da nesto savjetnici rade onda bi makar pisali salabahtere koli da ne govori gluposti...nije sramota salabahter sramota je izvaljivati gluposti...evo i nas ero je dobrano na toj stazi..kad kaze da koli ima privatnu telefon liniju i da su si pravi frendovi on i koli..a interesantno da i eri treba salabahter..jer trump nikad do sad nije primio koli na najvisoj drzavnoj razini nego protokolarno na nizi razinama i skupovima i to na jednu minutumortal wrote:primaju plaćuvuksadinare wrote:...uostalom ono PR joj je katastrofa...sto li joj rade savjetnici napose mate granic
2015-09-08
I oba puta tropa. Luzer.vuksadinare wrote:ahahaha...glasao sam tada za budisu drugi put za hebrangaEroo wrote:Kako su inače Mesić i Josipović drmali Hrvatskom 15 godina? I s tvojim glasom ZA, naravno.vuksadinare wrote:ahahahahaha...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u prilici
2016-07-22
znaci ti si za stipu GLASAO A TU PRODAJES PILU NAOPAKOEroo wrote:I oba puta tropa. Luzer.vuksadinare wrote:ahahaha...glasao sam tada za budisu drugi put za hebrangaEroo wrote:Kako su inače Mesić i Josipović drmali Hrvatskom 15 godina? I s tvojim glasom ZA, naravno.vuksadinare wrote:ahahahahaha...epikur37 wrote:
2015-09-08
Toliko se bavite s Kolindom, kao da svojih kandidata uopće nemate.vuksadinare wrote:...i cesljaju se...jer da nesto savjetnici rade onda bi makar pisali salabahtere koli da ne govori gluposti...nije sramota salabahter sramota je izvaljivati gluposti...evo i nas ero je dobrano na toj stazi..kad kaze da koli ima privatnu telefon liniju i da su si pravi frendovi on i koli..a interesantno da i eri treba salabahter..jer trump nikad do sad nije primio koli na najvisoj drzavnoj razini nego protokolarno na nizi razinama i skupovima i to na jednu minutumortal wrote:primaju plaćuvuksadinare wrote:...uostalom ono PR joj je katastrofa...sto li joj rade savjetnici napose mate granic
Ili ste se već pomirili s pozicijom luzera, što li?
2016-07-22
ima tu jedna stvar koja se od prije zna ali se u javnosti rijetko spominje a to su nepostojeći ljudi i glasački listići i to na desetke tisuća.Neki dan je i Orepić na htv o tome bio vrlo uvjerljiv i prije ću vjerovati njemu koji zasigurno dobro poznaje taj slučaj nego ovima iz HDZ-a.Uostalom što nas više ima začuditi i iznenaditi.
vili40-
2015-08-02
Evo na Bilom Brigu skupljaju se potpisi za Koli. Ima fažola, vina, dobio sam upaljač i olovku...Konobari profi...šta ti je stranačka organizacija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U Mostaru?epikur37 wrote:Evo na Bilom Brigu skupljaju se potpisi za Koli. Ima fažola, vina, dobio sam upaljač i olovku...Konobari profi...šta ti je stranačka organizacija.
2016-07-22
ero deder mi objasni nesto..kad koli kraljica proziva dezertere a naveci dezerter je stajao okraj nje u osijeku..nie li plenkiju bilo malcice neugodno..ili njenom jakovu..a i ona zakasnila na puskuEroo wrote:U Mostaru?epikur37 wrote:Evo na Bilom Brigu skupljaju se potpisi za Koli. Ima fažola, vina, dobio sam upaljač i olovku...Konobari profi...šta ti je stranačka organizacija.
2015-09-08
..pa i tebi bi trebalo biti neugodno ovo o dezerterimavuksadinare wrote:ero deder mi objasni nesto..kad koli kraljica proziva dezertere a naveci dezerter je stajao okraj nje u osijeku..nie li plenkiju bilo malcice neugodno..ili njenom jakovu..a i ona zakasnila na puskuEroo wrote:U Mostaru?epikur37 wrote:Evo na Bilom Brigu skupljaju se potpisi za Koli. Ima fažola, vina, dobio sam upaljač i olovku...Konobari profi...šta ti je stranačka organizacija.
2015-09-08
,,pa to nema ni truncice srama
2015-09-08
zanimljiv post sam pronasao
'Kaj ova baba opet lupeta.Ima ocigledni primjer anemicnog dezertera koji stoji uz nju.A'k je Plenki ne upuca zbog ovog nece nikad'.
'Kaj ova baba opet lupeta.Ima ocigledni primjer anemicnog dezertera koji stoji uz nju.A'k je Plenki ne upuca zbog ovog nece nikad'.
2015-09-08
a kaj bi ti,vidiš da je epi otišao kod poslodavca kojemu je štrajkajući već mozak popio i fino si pojeo fažola,napio vina i usput pokupio olovke i upaljače da se nađe.Velim ti ja,vesela je ova država.vuksadinare wrote:,,pa to nema ni truncice srama
vili40-
2015-08-02
ma epiju je dobro sam da nije okruzen musliamnima i đamijama njemu bi bilo dobro i u prasumi kongavili40 wrote:a kaj bi ti,vidiš da je epi otišao kod poslodavca kojemu je štrajkajući već mozak popio i fino si pojeo fažola,napio vina i usput pokupio olovke i upaljače da se nađe.Velim ti ja,vesela je ova država.vuksadinare wrote:,,pa to nema ni truncice srama
2015-09-08
Glas za HDZ glas je za Srbe, Cigane i četnike na vlasti.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji kreten..lik nije jos skuzio da sam za skoru...kao i koli koja ne kuzi zasto ne bi otisla na sprovod bagaricu da je bila u priliciEroo wrote:Da ste umjesto Milanovića za kandidata uzeli Manolića bilo bi gustio, a ovako ...džaba krečite.vuksadinare wrote:ero jesi spremio maramiceEroo wrote:Luzeri ste, džaba krečite...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Eroo wrote:U Mostaru?epikur37 wrote:Evo na Bilom Brigu skupljaju se potpisi za Koli. Ima fažola, vina, dobio sam upaljač i olovku...Konobari profi...šta ti je stranačka organizacija.
ne u Zadru, prvo ćemo glasati ovdje a onda idemo autom u hercegovinu opet glasati za Koli.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
di je u hrvatskoj Dallas? pjesma je pala, sad valjda snajper.epikur37 wrote:
ne u Zadru, prvo ćemo glasati ovdje a onda idemo autom u hercegovinu opet glasati za Koli.
Guest- Guest
Lažnim svjedocima i ostalim važnim uzvanicima na hercegovačkom tulumu sigurno nije svejedno dok ova trubi o " pjevanju"...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» Ne treba nam izvanredno stanje