Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
Imali ste 15 godina po svom izboru, onda smo rekli : Dosta!kaya wrote:Ne ja bi sad točno da ostane predsjednica, ako može ona može bilo tko, to je baš onako..
Nakon Mesića i Josipovića smo shvatili da nije za vas demokracija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
A..sada..hajmo reći da nisam, više za svoj gušt :)vili40 wrote:ako si i pjevala valjda nisi al caponeu?kaya wrote:Ne ja bi sad točno da ostane predsjednica, ako može ona može bilo tko, to je baš onako...možete ostvariti sve svoje snove. Ozbiljno.
Ovako udarena udarena nisam bila ni ja, ni moje frendice..ono jesam jednom pjevala na mikrofon al se ne sjećam šta...ovu to ide na svakom izlasku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
Page 2 of 2