Sutra veliki prosvjed učitelja, 150 autobusa stiže na Trg: "Ne odustajemo"
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sutra veliki prosvjed učitelja, 150 autobusa stiže na Trg: "Ne odustajemo"
Pa to je banda kažem ti, oni došli malo prošetati a kao štrajk, da ne moraju u školuvuksadinare wrote:pa tu evo...ja blizu radim pa gledam..tu akone uskoce bbb,torcida,armada ni'š od rusenja,zutih prsluka,kamenja,baklji,sukoba sa drotovima ko negdje drugdje..tu kod nas nakon prosvjeda(a i za vrijeme) drito mala kavana,buldog...usput i na dolac svratis po specerajkaya wrote:Jesu jel, kasnim malovuksadinare wrote:ko?..odose oni na cevape i pivo..i na špicu..bas ih gledam...kaya wrote:Ajd rastjerajte tu bandu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma svi su takvi 'prosvjedi' mahom zavrsavali...ovi mogu mirno spavatikaya wrote:Pa to je banda kažem ti, oni došli malo prošetati a kao štrajk, da ne moraju u školuvuksadinare wrote:pa tu evo...ja blizu radim pa gledam..tu akone uskoce bbb,torcida,armada ni'š od rusenja,zutih prsluka,kamenja,baklji,sukoba sa drotovima ko negdje drugdje..tu kod nas nakon prosvjeda(a i za vrijeme) drito mala kavana,buldog...usput i na dolac svratis po specerajkaya wrote:Jesu jel, kasnim malovuksadinare wrote:ko?..odose oni na cevape i pivo..i na špicu..bas ih gledam...kaya wrote:Ajd rastjerajte tu bandu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
onda vele prodavači stanova, tu ste blizu trga, glavni vam je blizu, autobusni.kaya wrote:Ajd rastjerajte tu bandu
ok ako prodaje bosancu.
lik stoji na pruti i čeka 5:59:59 i onda zatrubi ko kad ero navija za mamića.
onda onaj iz pekare svaki put pogodi šaht
a, semafor kokodače da je to za nebilivit.
2014-12-30
..ne kuzim sto ce im oni zgubidani cupavi bubnjari...koliko oni napalte dnevnicu za bubnjanje..cevap i pivo
2015-09-08
Osim jednog, taj mi je bio najbolji, kad su ih blokovima radićeve gađali . Mislim policiju koja je čuvala gornji grad i adz ko zjenicu svoga oka.vuksadinare wrote:ma svi su takvi 'prosvjedi' mahom zavrsavali...ovi mogu mirno spavatikaya wrote:Pa to je banda kažem ti, oni došli malo prošetati a kao štrajk, da ne moraju u školuvuksadinare wrote:pa tu evo...ja blizu radim pa gledam..tu akone uskoce bbb,torcida,armada ni'š od rusenja,zutih prsluka,kamenja,baklji,sukoba sa drotovima ko negdje drugdje..tu kod nas nakon prosvjeda(a i za vrijeme) drito mala kavana,buldog...usput i na dolac svratis po specerajkaya wrote:Jesu jel, kasnim malovuksadinare wrote:
ko?..odose oni na cevape i pivo..i na špicu..bas ih gledam...
2015-08-15
to da..ali opet da nije bilo bbb-ovaca koji su to potegli..nista...ako zelis prosvede sa neredima..unajmi boyse,torcidaše,armadaše inace nista..na cevape i na pivo u buldoga..poslajes fotku preko drustvenih mreza nasmijesen od uha do uha za sankom i kazes bio si na 'prosvjedu0' jesmo im jebali ježakaya wrote:Osim jednog, taj mi je bio najbolji, kad su ih blokovima radićeve gađali . Mislim policiju koja je čuvala gornji grad i adz ko zjenicu svoga oka.vuksadinare wrote:ma svi su takvi 'prosvjedi' mahom zavrsavali...ovi mogu mirno spavatikaya wrote:Pa to je banda kažem ti, oni došli malo prošetati a kao štrajk, da ne moraju u školuvuksadinare wrote:pa tu evo...ja blizu radim pa gledam..tu akone uskoce bbb,torcida,armada ni'š od rusenja,zutih prsluka,kamenja,baklji,sukoba sa drotovima ko negdje drugdje..tu kod nas nakon prosvjeda(a i za vrijeme) drito mala kavana,buldog...usput i na dolac svratis po specerajkaya wrote:
Jesu jel, kasnim malo
2015-09-08
najbolji tajming za prosvjed je kad se igra utakmica po mogucnosti derbi hajduk-dinamo kad imas nabrijane i naspanane hulse...fulali su eto samo dva dana..
2015-09-08
Atalanta:Dinamo sutra.
;-)
;-)
Uspjeli smo!
Dignitet prosvjete je obranjen.
Koli precjednica.
Koli precjednica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Vucko ne jebi i vama pomocnom osoblju raste koeficijent.
2015-08-06
meni je bas narastao kakvih 100 kunaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
2015-09-08
Jesu, taj put su potegli, na svoje oči vidla :)vuksadinare wrote:to da..ali opet da nije bilo bbb-ovaca koji su to potegli..nista...ako zelis prosvede sa neredima..unajmi boyse,torcidaše,armadaše inace nista..na cevape i na pivo u buldoga..poslajes fotku preko drustvenih mreza nasmijesen od uha do uha za sankom i kazes bio si na 'prosvjedu0' jesmo im jebali ježakaya wrote:Osim jednog, taj mi je bio najbolji, kad su ih blokovima radićeve gađali . Mislim policiju koja je čuvala gornji grad i adz ko zjenicu svoga oka.vuksadinare wrote:ma svi su takvi 'prosvjedi' mahom zavrsavali...ovi mogu mirno spavatikaya wrote:Pa to je banda kažem ti, oni došli malo prošetati a kao štrajk, da ne moraju u školuvuksadinare wrote:
pa tu evo...ja blizu radim pa gledam..tu akone uskoce bbb,torcida,armada ni'š od rusenja,zutih prsluka,kamenja,baklji,sukoba sa drotovima ko negdje drugdje..tu kod nas nakon prosvjeda(a i za vrijeme) drito mala kavana,buldog...usput i na dolac svratis po speceraj
2015-08-15
ubiše bosanci rvacku.epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
2014-12-30
vuksadinare wrote:meni je bas narastao kakvih 100 kunaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Malo po malo, pa od osnovice jos 100 pa u lipnju opet 100.
Zna se
2015-08-06
veber wrote:ubiše bosanci rvacku.epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Evo suza ti potece :)
2015-08-06
kod epija i ere
2014-12-30
Učitelj u HR u prosjeku radi 16 sati na tjedan, prosjek u EU je 24-26 sati.epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Polako, ne žuri. Treba ovo dobro prorešetat. Učitelj uhljeb, di to još ima...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
šinjorine su se same svrstale iza znaka koji zabranjuje pušenje, sačuvaj bože da bi se usudio sam kategorizirati. Ovaj Vuk s pičkom mi više liči na kemiju nego marksizam...aben wrote:Nije na nami da odredjujemo njenu seksualnost, ili da spekuliramo je li puši. Sve ča se more reći, a da se ostane u granicama civiliziranog diskurs, je da je mala nojbolja pička na sliki, iako je svoju lipotu umjetno naglosila tako da je sela kraj marksističkog zmaja.Ra wrote:Ma nije mislio tako.aben wrote:Mislin da si malo sad pretjero s ovin komentaron jer se može shvatiti kao da insinuiraš na seksualni čin.mutava baštarda wrote:Ali tamo stoje one što ne puše...aben wrote:Ma samo ova mloda od iza, do one bitch iz marksizma, jamačno
On zna da uz bich iz marksizma može toliko dugo sjediti samo totalno aseksualno biće.
Vodite si ju kuciepikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Nigdje Odim u tvojoj pokvarenoj glaviEroo wrote:Učitelj u HR u prosjeku radi 16 sati na tjedan, prosjek u EU je 24-26 sati.epikur37 wrote:Uspjeli smo!
Koli precjednica.
Polako, ne žuri. Treba ovo dobro prorešetat. Učitelj uhljeb, di to još ima...
Ne seri po obicaju svom
I suti
Kad sutis si psmetniji
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» K.Hil stize sutra u Beograd
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Veliki prosvjed uhljeba u Splitu
» Veliki emigrantski prosvjed u Parizu
» Tanker 'LNG Croatia' sutra stiže u Rijeku
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Veliki prosvjed uhljeba u Splitu