Tko je srušio ViP?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tko je srušio ViP?
Inače drugi put kad vam netko zaprijeti odlaskom sa foruma itd itd itd i počme nabrajat razloge zašto slobodno mu recite DOVIĐENJA.
Takva osoba samo želi da ju se žali.
Takva osoba samo želi da ju se žali.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A i vjerovatno je našao neko bolje mjesto za pisanje pa je već odlučio tako da taj razgovor služi poput kao kad lik nađe novu curu pa staroj objašnjava šta ne valja i da će on zbog toga ići.
IDI SLOBODNO.
BOG.
IDI SLOBODNO.
BOG.
2014-04-11
Ma ništa ....Đođolino nam se izbrisao jer su ga previše zadirkivali.
Debilana press
Debilana press
2014-04-11
O kojesta...pa zezali smo se na svaciji racun,a Yodu se zezalo na simpa nacin,bez neke zle namjere..lik je simpa istinski..samo za Yodu...
Guest- Guest
Nije, ali smo ljubomorni, Joda ima zaštitnika, a drugi ne. Evo, hoćeš li ti biti moj vitez na forumu?Starhemberg wrote:Ne dramatiziraj. Privremeno samo, pa nije vam glava otpala? :DRegoč wrote:Vidim da je uvedeno novo pravilo da je Joda izvan kritike te mu se u svemu mora povlađivati. Da mi je znati što će Politbiro iduće smisliti.
Guest- Guest
hoću reći, ti se i suviše dobro braniš sama već, a nihi vas je pokušao pola ignorirati pa ni to nije pomoglo..
Neki dripci su Yodu vrijedjali i njih bi trebalo potjerati,a Yodu vratiti natrag..oke je zezati se dobronamjerno,ali Yoda nije svojim upisima zasluzio da ga zovu kreten,budala i slicno..e njima treba napapriti..pas im guzicu eboooo...
Guest- Guest
Dobro, ima istine. No, ni moj uspijeh nije došao prek noći. I ja sam se čeličila na kultnima. Tam je znalo bit krvi do koljena, i stoga kaj te ne ubije, ojača te.kic wrote:hoću reći, ti se i suviše dobro braniš sama već, a nihi vas je pokušao pola ignorirati pa ni to nije pomoglo..
I zato još manje kužim Jodu i njegovu predaju bez borbe. A na kraju, ovo sve je za njegovo dobro, da malo ojača i bude spremniji za život.
Per aspera ad astra, Joda, vraćaj se i bori!
Guest- Guest
Imaš ti marcusa, on te već de facto rezervirao :DEva wrote:Nije, ali smo ljubomorni, Joda ima zaštitnika, a drugi ne. Evo, hoćeš li ti biti moj vitez na forumu?Starhemberg wrote:Ne dramatiziraj. Privremeno samo, pa nije vam glava otpala? :DRegoč wrote:Vidim da je uvedeno novo pravilo da je Joda izvan kritike te mu se u svemu mora povlađivati. Da mi je znati što će Politbiro iduće smisliti.
Guest- Guest
Ma on je nebitan. Nego, jel se čuješ s Jodom? Ak da, kaži mu da ga svi čekamo nestrpljivo, dosadno je bez njega.
Guest- Guest
sad kad si zaključao temu koju nisi smio ključatikic wrote:uništavate konstantno ugođaj za druženje na forumu, ali meni je to puno lakše izvoditi, lets play ako ćem...
NIKAKO!!!!!!
sad lijepo pobriši sve uvrede koje je bogodani meni upućivao
immortal-
2014-04-16
Ljubo moja erocka..ma kako bih ja tebe vrijedjao..??? Pusi-pusi..mortal-joint wrote:sad kad si zaključao temu koju nisi smio ključatikic wrote:uništavate konstantno ugođaj za druženje na forumu, ali meni je to puno lakše izvoditi, lets play ako ćem...
NIKAKO!!!!!!
sad lijepo pobriši sve uvrede koje je bogodani meni upućivao
Guest- Guest
Ebi ga Mortalka,ti bi meni tatu jebala,no tata mi je mrtav u najboljem slucaju nes poput zombija..imas prilicno morbidne zelje..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srušio se MIG-29
» Srušio se MIG
» Egipat : Srušio se Mig 29M
» Srušio se F-16 u Njemačkoj
» Srušio se most na Floridi
» Srušio se MIG
» Egipat : Srušio se Mig 29M
» Srušio se F-16 u Njemačkoj
» Srušio se most na Floridi