Srušio se MIG
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srušio se MIG
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srusio-se-hrvatski-mig/2418456.aspx
Last edited by Noor on 6/12/2022, 14:44; edited 1 time in total
Re: Srušio se MIG
jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
Šandor Winnetou and niels like this post
Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Similar topics
» OBNAVLJAO KROVIŠTE SVINJCA KOD DARUVARA PA OBJESIO HRVATSKU ZASTAVU S PETOKRAKOM Susjedi ga prijavili, policija mu napisala kaznu u - dinarima!
» Srušio se MIG-29
» Srušio se Mig 21 u Srbiji
» Egipat : Srušio se Mig 29M
» Srušio se F-16 u Njemačkoj
4 : 1 za ruske kante , piloti dobro + kanta nije neki trosak
sutra ako se srusi francuz umirovljenici nece dobit mirovine
» OBNAVLJAO KROVIŠTE SVINJCA KOD DARUVARA PA OBJESIO HRVATSKU ZASTAVU S PETOKRAKOM Susjedi ga prijavili, policija mu napisala kaznu u - dinarima!
» Srušio se MIG-29
» Srušio se F-16 u Njemačkoj
4 : 1 za ruske kante , piloti dobro + kanta nije neki trosak
sutra ako se srusi francuz umirovljenici nece dobit mirovine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
malo si fulao, ja sam sve samo NE feminist (kakve idiotske kvote)zganci_i_jetrica wrote:Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
a na pitanje ovako: ako koja želi.... i prođe i završi sve kaj treba da postane pilot borbenog aviona, neka
A što bi bilo da se ženama ukine pravo glasa i zabrani izlazak u javnost bez pratnje muškog člana obitelji? Da li bi i onda bila sve samo NE feminist?Noor wrote:malo si fulao, ja sam sve samo NE feminist (kakve idiotske kvote)zganci_i_jetrica wrote:Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
a na pitanje ovako: ako koja želi.... i prođe i završi sve kaj treba da postane pilot borbenog aviona, neka
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:A što bi bilo da se ženama ukine pravo glasa i zabrani izlazak u javnost bez pratnje muškog člana obitelji? Da li bi i onda bila sve samo NE feminist?Noor wrote:malo si fulao, ja sam sve samo NE feminist (kakve idiotske kvote)zganci_i_jetrica wrote:Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
današnji feminizam, odnosno ono u što se ideja pretvorila ....i borba za ravnopravnost spolova nisu sinonimi
ali, daj...nije tema
Zašto bi spolovi morali biti ravnopravni? Ako već nisi feministNoor wrote:današnji feminizam, odnosno ono u što se ideja pretvorila ....i borba za ravnopravnost spolova nisu sinonimizganci_i_jetrica wrote:A što bi bilo da se ženama ukine pravo glasa i zabrani izlazak u javnost bez pratnje muškog člana obitelji? Da li bi i onda bila sve samo NE feminist?Noor wrote:malo si fulao, ja sam sve samo NE feminist (kakve idiotske kvote)zganci_i_jetrica wrote:Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
ali, daj...nije tema
2021-06-05
ruše se i novi avioni (naravno da trebamo imati nove avione samo i oni se ruše).. vjerojatno je do održavanja.. naši znaju biti drljavi a tu je i dosta korupcije.. najbolji primjer je ruska vojska, koja je bila vojna supersila na papiru, a ono ispalo kralo se iz skladišta i skidalo i prodavalo na crnom tržištu, a lova za modernizaciju i djelove završila na Malti, Cipru, Crnoj Gori, Monte Karlu, i Hrvatskoj u jahtama i vilama
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Banožić: Pad MiG-a je pokazao da je vojska spremna na izazovne zadaće
2014-04-12
Ovaj krs remontirali su kizo i kotromanovic, legendarni remont u ukrajini.
Strava!
Strava!
dijagram-
2015-08-09
catabbath-
2015-08-22
sto taj remont nije bio prije 6-7-8g. ?
sto onda leti svako malo povise glave i probija zid ?
sto onda leti svako malo povise glave i probija zid ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:Banožić: Pad MiG-a je pokazao da je vojska spremna na izazovne zadaće
retaj
Kako kažu Bosanski primitivci
Žene su samo za savijat pitu i gladit kitu
Šta kaže moja draga Noorka na ovu bosansku filozofiju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
feminizam je od samog svog pocetka bio prvenstveno hate movementzganci_i_jetrica wrote:Zašto bi spolovi morali biti ravnopravni? Ako već nisi feministNoor wrote:današnji feminizam, odnosno ono u što se ideja pretvorila ....i borba za ravnopravnost spolova nisu sinonimizganci_i_jetrica wrote:A što bi bilo da se ženama ukine pravo glasa i zabrani izlazak u javnost bez pratnje muškog člana obitelji? Da li bi i onda bila sve samo NE feminist?Noor wrote:malo si fulao, ja sam sve samo NE feminist (kakve idiotske kvote)zganci_i_jetrica wrote:Možda je već vrijeme za žene pilote u HV. Ovi tintilinići se ruše kad god vjetar zapuše. Koje je tvoje stručno feminističko mišljenje?Noor wrote:jebem vam mater i sve po redu svima onima koji serete šta će nam avioni
ali, daj...nije tema
2014-04-19
A sada da ozbiljno kažem kao muško, da sam žensko, rado bih savijao pitu i gladio kitu. Žene su više izgubile kad su otišle na tržište rada nego kad su muškarci radili za njih. Nije ni čudo da je porast slučajeva raka dojke i grlića maternice. Stres je uvijek okidač. Dakle, bolje se jebat i nemat stresa, ali biti zadovoljna i sretna za manje pare, nego zadovoljavat poslodavce koje je nemoguće zadovoljiti i crnčiti na radnom mjestu, a onda i kod kuće, za uvijek premali iznos para. Što blagajnica u Konzumu ima od feminizma? Bolje da se prodala šeicima u Dubai i da guta hektolitre sperme dnevno.Ringo10 wrote:Kako kažu Bosanski primitivci
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Eto, mijenjam spol i rodit ću 10 komada djece, ionako će ih odgajati država. Da se zavarava itko da država ne odgaja i ono jedno ili dvoje. Čim ih uspije odlijepiti od Tik Toka.
2015-08-09
Najsretnije žene u Hrvatskoj su Ciganke. Dobe kitu od brata, oca, muža i njegovog muža, i socijalnu naknadu za nezaposlene i dječji doplatak.
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srušio se MIG-29
» Srušio se most na Floridi
» Srušio se most u Baltimoru
» Srušio se most na Floridi
» Srušio se most u Baltimoru