Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
Imam baš sve što mi triba.Ra wrote:Wow. Stvarno?Eroo wrote:Ero ima toliko vlastitih potomaka da od nedavno obiteljske zabave organizira u gostinskimRa wrote:Longi je barem svjestan zašto stalno drži ruku u svojim gaćama. Mislim da Ero nije.
objektima koji imaju barem 50.-ak mjesta za sjedenje. A vi? Pas i ko još?
Pedesetak mjesta?
Zadivljena sam. Još kad bi ti i tvoja omiljena plavuša zapjevala na tim zabavama. Eh... ne možeš imati sve. Nešto imaju i Bandić i Maminjo. ;)
Uskoro i " moja omiljena plavuša" dobiva drugi mandat, kućeš bolje...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eto, a mi nemamo. Nepravda.Eroo wrote:Imam baš sve što mi triba.Ra wrote:Wow. Stvarno?Eroo wrote:Ero ima toliko vlastitih potomaka da od nedavno obiteljske zabave organizira u gostinskimRa wrote:Longi je barem svjestan zašto stalno drži ruku u svojim gaćama. Mislim da Ero nije.
objektima koji imaju barem 50.-ak mjesta za sjedenje. A vi? Pas i ko još?
Pedesetak mjesta?
Zadivljena sam. Još kad bi ti i tvoja omiljena plavuša zapjevala na tim zabavama. Eh... ne možeš imati sve. Nešto imaju i Bandić i Maminjo. ;)
Uskoro i " moja omiljena plavuša" dobiva drugi mandat, kućeš bolje...
Neka plavuše. I neka tebe. I svega do čega ti je stalo. Barem si ustrajan u navijanju. :)
Guest- Guest
ero je klasični udba/ora/sora agent.
lik zavši u sloveniji na mjestu malo čudnom za nekog tko tegli klavir preko brda i koji veli da je uz klavir u štaglju čitao prousta.
uz reflektor dobiješ proljev.
no lik je u jna sreo bezbednjaka koji ga je zaposlio, osigurao mu relativnu pismenost i cinkarenje za groš.
lik zavši u sloveniji na mjestu malo čudnom za nekog tko tegli klavir preko brda i koji veli da je uz klavir u štaglju čitao prousta.
uz reflektor dobiješ proljev.
no lik je u jna sreo bezbednjaka koji ga je zaposlio, osigurao mu relativnu pismenost i cinkarenje za groš.
2014-12-30
- F
Ured Predsjednice: Mediji nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja
Autor: HRT
24. 11. 2019. prije 59 minuta
Iz Ureda predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović reagirali su na medijske napise u kojima je se proziva zbog toga što je na Broćanskoj večeri zapjevala i čestitala rođendan zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.
"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
2016-07-22
Eroo wrote:"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
2016-07-22
malo si si je spila.
da malo, malo više.
sada traži nogometaše.
da malo, malo više.
sada traži nogometaše.
2014-12-30
Eroo wrote:Eroo wrote:"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Priopćenje Ured predsjednice Republike prenosimo u cijelost:
“Obzirom na medijske natpise izvješćujemo da je Predsjednica Republike Hrvatske u petak prvo bila na Sinjskoj večeri , a nakon toga na Broćanskoj večeri, gdje se pridružila ostalim nazočnima u čestitanju rođendana gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću.
Prije toga, Predsjednica je Hercegovcima na Broćanskoj večeri poručila: “Ma koliko me napadali, a vi znate nažalost koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati: jer nisam bitna ja. Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod. I nikada, apsolutno nikada i ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.
Okrivljuje medije za napade
Nikada neću odustati od odlazaka k vama, u našu prekrasnu Hercegovinu. Meni je ta zemlja toliko bliska. Volim zapjevat’ s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega, nego jednak kao on… I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine.”
Povodom medijskih napisa koji u uobičajenoj maniri nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja, predsjednica Grabar-Kitarović poručuje: “Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga”, stoji u pismu Ureda predsjednice.
“Obzirom na medijske natpise izvješćujemo da je Predsjednica Republike Hrvatske u petak prvo bila na Sinjskoj večeri , a nakon toga na Broćanskoj večeri, gdje se pridružila ostalim nazočnima u čestitanju rođendana gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću.
Prije toga, Predsjednica je Hercegovcima na Broćanskoj večeri poručila: “Ma koliko me napadali, a vi znate nažalost koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati: jer nisam bitna ja. Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod. I nikada, apsolutno nikada i ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.
Okrivljuje medije za napade
Nikada neću odustati od odlazaka k vama, u našu prekrasnu Hercegovinu. Meni je ta zemlja toliko bliska. Volim zapjevat’ s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega, nego jednak kao on… I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine.”
Povodom medijskih napisa koji u uobičajenoj maniri nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja, predsjednica Grabar-Kitarović poručuje: “Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga”, stoji u pismu Ureda predsjednice.
2016-07-22
ne kuzim kako sebe i bndica moze poistovjetiti sa bh-a hrvatima..tako sto brani bandica i njegov manifetluk..ona je pukla 100%...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kad su gotovo svi manje vise eskivirali bandica i njegov rođendan narocito u fazi kada je pod uskokovim istragama...kada vise ni ne skriva da mu je cilj spasiti vlastiti kozu podmicujuci svjedoke..ona bane kod njega na rođendan jos mu pjeva i jos ga casti tortom a par dana prije govori kako ce se boriti protiv korupcije..cak i plenki s enije htio pojaviti na rođendanu koalicjskog partnera jer zna da bi mu to bio debeli minus...a ova sad pred izbore ide festat sa ovim...i jos ga brani odnosno ne brani nego napade na bandica positovjecuje sa napadom na bh-a hrvate radeci im medvjeđu uslugu...
2015-09-08
Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavatiEroo wrote:Eroo wrote:"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
omiljena naša koli si je našla svoje društvo i svoj narod a to su bandić,rojs,mamić,nekad bio hanžeković,sve njihove lažne svjedoke i dobro podmazane i uhljebljene satelite i žetončiće koji već dugo vremena rade da unište ono za što smo se svi manje više borili.Ako je stala na tu stranu ok,ne treba se ispričavati jer ako do sada nije shvatila što narod žulja više ni neće.Nek osvoji i drugi mandat,konkurencija je slaba pa može no sva je sreća da joj ta funkcija ništa ne znači osim daljnjeg iritiranja njoj krivog naroda,glumljenja merlinke i izvještavanja ispred vrata bijele kuće.A i nogometa bude još.Narode izdrži,a mafijozama želimo svi lijepe i dobre provode.
vili40-
2015-08-02
stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise..epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise..epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
Uozbilji se
2015-08-06
ozbiljan sam..skoro predsjednik..ova moze kopat i orat rukama..ne pomaze..moze sad na mamicevu festu u hercegovinu ocito je voda u usima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise..epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
Uozbilji se
2015-09-08
vuksadinare wrote:ozbiljan sam..skoro predsjednik..ova moze kopat i orat rukama..ne pomaze..moze sad na mamicevu festu u hercegovinu ocito je voda u usima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise..epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
Uozbilji se
Ajde, kada krene u HercegBosnu mozda stane na kavu u Glavice da ti dusa bude na mjestu :p
2015-08-06
....lopove gotov siepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ozbiljan sam..skoro predsjednik..ova moze kopat i orat rukama..ne pomaze..moze sad na mamicevu festu u hercegovinu ocito je voda u usima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise..epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
Uozbilji se
Ajde, kada krene u HercegBosnu mozda stane na kavu u Glavice da ti dusa bude na mjestu :p
2015-09-08
Ono što ipak najviše iznenađuje je potpuni nedostatak straha od javnosti, kao da su i Bandić i Grabar Kitarović, što se i inače iz njihovog ponašanja prema kritičkoj javnosti ili medijima da iščitati, shvatili da nemaju što više tražiti među pristojnijim dijelom populacije i odlučili su se obraćati samo onima koji od spektakla ne vide sadržaj.
https://www.telegram.hr/price/jedino-sto-zapravo-iznenaduje-u-ovom-predsjednicinom-pjevanju-bandicu-je-taj-potpuni-nedostatak-straha-od-javnosti/
alkar markovina u sridu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
pa rekose mi da cuga ko šeks...ispila je butelju vina za dobro jutro na veceri sinjana..da cak i lokalne ispicuture je posramila...a kod hercegovackih krimosa je ipak lova..a lova diktira gotovo sve..ne sumnjam da je bandic dobru lovu iskesirao za njenu kampanju..inace problem ovih predsjednickih izbora zapravo je taj da su s epretvorili zapravo realno u spasavanje hdz-a i sdp-a tj plenklija i bernardica u onoj srzi...ali i spasavanje politickih karijera zoki i koli...zoki ne postane li predsjednik moze komotno staviti kljuc u bravu na svoju politicku karijeru bar sto se tice onih visokih pozicija...a berniju c etek onda mastiti fotelju zokijev kadar unutar stranke jer im je sjebo sefa...onog pravog...plenkiju ce se isto krvi napiti ako koli popusi...tako da je ova kampanja u biti postala na jedna nacin šizofrena i gubi se kontrola..i prakticno s epretvaraju u privatne obracune po sistemu sve ili nistacatabbath wrote:Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
2015-09-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kolindin govor!
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Hahahaha 19:50
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Hahahaha 19:50
» Trenutak za Kolindin kutak