ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha - Page 4 Empty Re: Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha

Post by Eroo 24/11/2019, 22:39

Ra wrote:
Eroo wrote:
Ra wrote:Longi je barem svjestan zašto stalno drži ruku u svojim gaćama. Mislim da Ero nije.  :D
Ero ima toliko vlastitih potomaka da od nedavno obiteljske zabave organizira u gostinskim
objektima koji imaju barem 50.-ak mjesta za sjedenje. A vi? Pas i ko još? :D
Wow. Stvarno?
Pedesetak mjesta?
Zadivljena sam. Još kad bi ti i tvoja omiljena plavuša zapjevala na tim zabavama. Eh... ne možeš imati sve. Nešto imaju i Bandić i Maminjo. ;)
Imam baš sve što mi triba.
Uskoro  i " moja omiljena plavuša" dobiva drugi mandat, kućeš bolje... :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha - Page 4 Empty Re: Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha

Post by Guest 24/11/2019, 22:59

Eroo wrote:
Ra wrote:
Eroo wrote:
Ra wrote:Longi je barem svjestan zašto stalno drži ruku u svojim gaćama. Mislim da Ero nije.  :D
Ero ima toliko vlastitih potomaka da od nedavno obiteljske zabave organizira u gostinskim
objektima koji imaju barem 50.-ak mjesta za sjedenje. A vi? Pas i ko još? :D
Wow. Stvarno?
Pedesetak mjesta?
Zadivljena sam. Još kad bi ti i tvoja omiljena plavuša zapjevala na tim zabavama. Eh... ne možeš imati sve. Nešto imaju i Bandić i Maminjo. ;)
Imam baš sve što mi triba.
Uskoro  i " moja omiljena plavuša" dobiva drugi mandat, kućeš bolje... :)
Eto, a mi nemamo. Nepravda.  :(

Neka plavuše. I neka tebe. I svega do čega ti je stalo. Barem si ustrajan u navijanju.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/11/2019, 23:04

ero je klasični udba/ora/sora agent.
lik zavši u sloveniji na mjestu malo čudnom za nekog tko tegli klavir preko brda i koji veli da je uz klavir u štaglju čitao prousta.
uz reflektor dobiješ proljev.

no lik je u jna sreo bezbednjaka koji ga je zaposlio, osigurao mu relativnu pismenost i cinkarenje za groš.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 24/11/2019, 23:23

• Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha - Page 4 PXL_201119_26853570.jpg.688x388_q85_crop_upscaleF

Ured Predsjednice: Mediji nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja

Autor: HRT
24. 11. 2019.   prije 59 minuta
Iz Ureda predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović reagirali su na medijske napise u kojima je se proziva zbog toga što je na Broćanskoj večeri zapjevala i čestitala rođendan zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 24/11/2019, 23:24

Eroo wrote:"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
:cru
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 24/11/2019, 23:27

malo si si je spila.
da malo, malo više.

sada traži nogometaše.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 24/11/2019, 23:31

Eroo wrote:
Eroo wrote:"Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice
Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha - Page 4 D2115_258_941_1200
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 25/11/2019, 06:10

Priopćenje Ured predsjednice Republike prenosimo u cijelost:

“Obzirom na medijske natpise izvješćujemo da je Predsjednica Republike Hrvatske u petak prvo bila na Sinjskoj večeri , a nakon toga na Broćanskoj večeri, gdje se pridružila ostalim nazočnima u čestitanju rođendana gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću.
Prije toga, Predsjednica je Hercegovcima na Broćanskoj večeri poručila: “Ma koliko me napadali, a vi znate nažalost koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati: jer nisam bitna ja. Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod. I nikada, apsolutno nikada i ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Okrivljuje medije za napade

Nikada neću odustati od odlazaka k vama, u našu prekrasnu Hercegovinu. :x Meni je ta zemlja toliko bliska. Volim zapjevat’ s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega, nego jednak kao on… I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine.”

Povodom medijskih napisa koji u uobičajenoj maniri nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja, predsjednica Grabar-Kitarović poručuje: “Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga”, stoji u pismu Ureda predsjednice.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 07:13

ne kuzim kako sebe i bndica moze poistovjetiti sa bh-a hrvatima..tako sto brani bandica i njegov manifetluk..ona je pukla 100%...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/11/2019, 07:17

gotova je  :coffee
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 07:19

kad su gotovo svi manje vise eskivirali bandica i njegov rođendan narocito u fazi kada je pod uskokovim istragama...kada vise ni ne skriva da mu je cilj spasiti vlastiti kozu podmicujuci svjedoke..ona bane kod njega na rođendan jos mu pjeva i jos ga casti tortom a par dana prije govori kako ce se boriti protiv korupcije..cak i plenki s enije htio pojaviti na rođendanu koalicjskog partnera jer zna da bi mu to bio debeli minus...a ova sad pred izbore ide festat sa ovim...i jos ga brani odnosno ne brani nego napade na bandica positovjecuje sa napadom na bh-a hrvate radeci im medvjeđu uslugu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 25/11/2019, 07:20

Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vili40 25/11/2019, 07:22

Eroo wrote:
 zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati 
 omiljena naša koli si je našla svoje društvo i svoj narod a to su bandić,rojs,mamić,nekad bio hanžeković,sve njihove lažne svjedoke i dobro podmazane i uhljebljene satelite i žetončiće koji već dugo vremena rade da unište ono za što smo se svi manje više borili.Ako je stala na tu stranu ok,ne treba se ispričavati jer ako do sada nije shvatila što narod žulja više ni neće.Nek osvoji i drugi mandat,konkurencija je slaba pa može no sva je sreća da joj ta funkcija ništa ne znači osim daljnjeg iritiranja njoj krivog naroda,glumljenja merlinke i izvještavanja ispred vrata bijele kuće.A i nogometa bude još.Narode izdrži,a mafijozama želimo svi lijepe i dobre provode.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 07:22

epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise.. Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 25/11/2019, 07:23

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:Vucink svejedjo ces glasati za nju....jer u protivnom dolazi Zoki na vlast.
stari moj skoro je predsjednik u petak isao potpisati za skoru ono debeli red ispred njegovog standa a ispred zokijevog i kolindinog 2,3 covjeka..cak je neugodno bilo i ovima sto za koli i zokija prikupljaju potpise.. Basketball

Uozbilji se
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 07:25

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Uozbilji se
ozbiljan sam..skoro predsjednik..ova moze kopat i orat rukama..ne pomaze..moze sad na mamicevu festu u hercegovinu ocito je voda u usima.. Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 25/11/2019, 07:28

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Uozbilji se
ozbiljan sam..skoro predsjednik..ova moze kopat i orat rukama..ne pomaze..moze sad na mamicevu festu u hercegovinu ocito je voda u usima.. Basketball

Ajde, kada krene u HercegBosnu mozda stane na kavu u Glavice da ti dusa bude na mjestu :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 07:30

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Uozbilji se

Ajde, kada krene u HercegBosnu mozda stane na kavu u Glavice da ti dusa bude na mjestu :p
....lopove gotov si Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/11/2019, 07:36

Ono što ipak najviše iznenađuje je potpuni nedostatak straha od javnosti, kao da su i Bandić i Grabar Kitarović, što se i inače iz njihovog ponašanja prema kritičkoj javnosti ili medijima da iščitati, shvatili da nemaju što više tražiti među pristojnijim dijelom populacije i odlučili su se obraćati samo onima koji od spektakla ne vide sadržaj.

https://www.telegram.hr/price/jedino-sto-zapravo-iznenaduje-u-ovom-predsjednicinom-pjevanju-bandicu-je-taj-potpuni-nedostatak-straha-od-javnosti/

alkar markovina u sridu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 25/11/2019, 08:31

Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2019, 08:37

catabbath wrote:Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
pa rekose mi da cuga ko šeks...ispila je butelju vina za dobro jutro na veceri sinjana..da cak i lokalne ispicuture je posramila...a kod hercegovackih krimosa je ipak lova..a lova diktira gotovo sve..ne sumnjam da je bandic dobru lovu iskesirao za njenu kampanju..inace problem ovih predsjednickih izbora zapravo je taj da su s epretvorili zapravo realno u spasavanje hdz-a i sdp-a tj plenklija i bernardica u onoj srzi...ali i spasavanje politickih karijera zoki i koli...zoki ne postane li predsjednik moze komotno staviti kljuc u bravu na svoju politicku karijeru bar sto se tice onih visokih pozicija...a berniju c etek onda mastiti fotelju zokijev kadar unutar stranke jer im je sjebo sefa...onog pravog...plenkiju ce se isto krvi napiti ako koli popusi...tako da je ova kampanja u biti postala na jedna nacin šizofrena i gubi se kontrola..i prakticno s epretvaraju u privatne obracune po sistemu sve ili nista
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics