Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolindin govor na Bandidnjovom rođ hahahaha
Trenutno nema više mista.vuksadinare wrote:...e moj ero nece ni tvoje ere vise u hrvatsku..pravac dojcland i dalje..malo tko u ljubljani s ezaustaviEroo wrote:Kvalitetno sjeme za budućnost. Barem to, ako ništa drugo.vuksadinare wrote:dotle ostat ce samo hercegovci..Eroo wrote:Strpite se još 5 godina, n ežurite...catabbath wrote:
Koly ima novog jebača i vjerojatno je brak s Jakovom farsa za političke potrebe i biti će razveden čim ona siđe s funkcije i vrati se u Bruxelles.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
veber wrote:jakov je kul.catabbath wrote:Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
mislim da bi kaja pala pred njim, na njeg.
čovjek obožava fileke i peseke.
A čuješ, možda da vrati u formu kao nekad...
catabbath-
2015-08-22
to dobiješ od stranke.epikur37 wrote:veber wrote:jakov je kul.catabbath wrote:Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
plus ima teleći pogled
2014-12-30
pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
bice tu suza sa svih strana
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
cestitke primam vec sadepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i tko će glasat?prckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
opet peronospora i hrpa koja niti ne živi u hrvatskoj.
i ja ću glasat za pijanu kravu i zgodnog dečkića i za ajmo delat lika iz bosne.
samo moja firma, koja je mala treba još nekih 500 ljudi u slijedećih 5 godina.
za koli i kradezej.
2014-12-30
ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
kolko znam zivotinje jos nemaju pravo glasa
2014-04-19
tesko..200 kila zive vage i cunu moze dizat jedino dizalicom...koli ima rezerverne jebace..a ovom dobro dok je frizider pun..catabbath wrote:veber wrote:jakov je kul.catabbath wrote:Koly ima sklonost alkoholu i bosanskim krimosima. A nekad su joj se sviđali likovi tipa Jakov.
A čuješ, možda da vrati u formu kao nekad...
2015-09-08
očito zato Sora zna dobro prepoznati simptome i mimiku organizma u tom stanjuJoker wrote:Sora wrote:Nacrvcana
Prava se javila.
immortal-
2014-04-16
njena pobjeda ništa ne predstavljaprckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
mada bolje ona nego Milanović
daleko bitniji su izbori za 2 godine
Last edited by mortal on 25/11/2019, 10:48; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)prckov wrote:ocel bit plakanja ako koli pobjedi
2014-12-30
veber bojim se za eru da ga nesto ne strefi ako koli ne bude predsjednica...to bi bilo previse za njega..veber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:
ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)
2015-09-08
neka digne kredit i kupi stan od mene. koli je ni 500m od mene. moći će svako jutro koristiti artritis i tremens, a uštedjet će na internetu.vuksadinare wrote:veber bojim se za eru da ga nesto ne strefi ako koli ne bude predsjednica...to bi bilo previse za njega..veber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:
pripremi I za ljevicare
2014-12-30
eto sve si skuzio od prveveber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:pripremi I za ljevicareepikur37 wrote:
ja već pripremio rupčiće za vučinu i ZDS ekipu :)
znaci ne moram ponavljat
2014-04-19
imam i keramičkog labuda. jel i on može glasat?prckov wrote:eto sve si skuzio od prveveber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:i tko će glasat?prckov wrote:
pripremi I za ljevicare
znaci ne moram ponavljat
2014-12-30
e, jel hrčci imaju jednako pravo glasa ili ih moram posložiti na stolu?
nezgodno je u isto vrijeme dofurati macu i hrčke.
maca bi mogla oduzeti glasove. u biti skvikove.
nezgodno je u isto vrijeme dofurati macu i hrčke.
maca bi mogla oduzeti glasove. u biti skvikove.
2014-12-30
vidi vakoveber wrote:imam i keramičkog labuda. jel i on može glasat?prckov wrote:eto sve si skuzio od prveveber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:ljudu brateveber wrote:
i tko će glasat?
znaci ne moram ponavljat
imas tamo ljude koji rade za te izbore
fino kazes dobar dan
kad ti odgovore ti ih brate pitaj sta god te vec muci po tom pitanju glasanja
znam ja da ces ti I ovo skuzit
ajd
2014-04-19
Jedan od boljih postova
'Kolinda je ogorčena i ljuta jer u njoj nismo prepoznali novog Franju Tuđmana pa je krenula kod hercegovaca dobiti potvrdu da je ona nista vise nista manje uskrsli pokojni predsjednik Tuđman.Usput mozda svrati u Međugorje da od vidjelice Vicke dobije sakrament da je ona Gospa'
'Kolinda je ogorčena i ljuta jer u njoj nismo prepoznali novog Franju Tuđmana pa je krenula kod hercegovaca dobiti potvrdu da je ona nista vise nista manje uskrsli pokojni predsjednik Tuđman.Usput mozda svrati u Međugorje da od vidjelice Vicke dobije sakrament da je ona Gospa'
2015-09-08
Koli:Halo Milane šmrc?
Milan:Što je dušo moja?Cemu kano suza na oko..
Koli:Ma bijesna sam ko ris iz Gorskog Kotara..
Milan:Zašto lutko moja?
Koli:narod oslijepio..
Milan:sto ga je oslijepilo..
Koli:Ne vide da je u meni reinkaracija pokojnog prviog predsjednika Tuđmana.On se pojavio u mom tijelu
Milan:U issa ti...stvarno narod je corav..lipoto dođi ti u Brotnjo i Široki a moze i u u moju dragu nema da narod omane iz tebe isijava pravi pravcati Tuđman ako lazem ne'k me đava odnese..
Koli:I hocu doci...od sad sam hercegovka veca od samih hercegovaca..ne zanimaju me druge izdajice...narocito one rijecke picke komunisticke i srpske...ostavit cu i onog mog debelog muza jakova..hocu hercegovca za muza i jebaca..
Milan.Ih..kanda je to neki problem imamo mi vec takoga..nema ga svit..nema hrvata do njega...a i znas ga taman po tvoj mjeri..pravi ero elem bogat,utjecajan,domoljub,branitelj sve u jednom..
Koli:Koje to..
Milan:Pa Zdravko mamic..
Koli:Fala ti moj Milane..ko brat si mi..nema do Zdravka..
Koli:Ne vide da je u meni reinkaracija pokojnog prviog predsjednika Tuđmana.On se pojavio u mom tijelu
Milan:U issa ti...stvarno narod je corav..lipoto dođi ti u Brotnjo i Široki a moze i u u moju dragu nema da narod omane iz tebe isijava pravi pravcati Tuđman ako lazem ne'k me đava odnese..
Koli:I hocu doci...od sad sam hercegovka veca od samih hercegovaca..ne zanimaju me druge izdajice...narocito one rijecke picke komunisticke i srpske...ostavit cu i onog mog debelog muza jakova..hocu hercegovca za muza i jebaca..
Milan.Ih..kanda je to neki problem imamo mi vec takoga..nema ga svit..nema hrvata do njega...a i znas ga taman po tvoj mjeri..pravi ero elem bogat,utjecajan,domoljub,branitelj sve u jednom..
2015-09-08
ja sam ti malo bedast. nemam down ali tu sam negdje.prckov wrote:vidi vakoveber wrote:imam i keramičkog labuda. jel i on može glasat?prckov wrote:eto sve si skuzio od prveveber wrote:znači izađem na izbore i dofuram moju macu, ona da glas. zatim kći mi ima nekih 50 hrčaka koji ne želi upoznati s macom. stari ima bijelu golubicu, to je barem dva glasa za koli.prckov wrote:
ljudu brate
znaci ne moram ponavljat
imas tamo ljude koji rade za te izbore
fino kazes dobar dan
kad ti odgovore ti ih brate pitaj sta god te vec muci po tom pitanju glasanja
znam ja da ces ti I ovo skuzit
ajd
meni je recimo slovenac objasnio riku jelena ujutro. i vezu školjke.
svaka košuta bi ga poželjela nakon tog pjeva.
2014-12-30
vuksadinare wrote:Koli:Halo Milane šmrc?
Nego ... idemo se kladiti da ces glasovati za Koli ako bude u drugom krugu s egotripanim Milanovicem.
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kolindin govor!
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Hahahaha 19:50
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Hahahaha 19:50
» Trenutak za Kolindin kutak
» Kolindin „džihad“ protiv Bosne