BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
moj pok.stari je uvijek govorio cuvaj se zute raseprckov wrote: Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi
svaka mu je ka u njegosa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
pa sta ako odejasambrend wrote:I ode na kokain i kurve...
to niti umanjuje niti povecava istinitost ili kvalitet onog sta je reko
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da, I?jastreb wrote:Berlusconi se našao govoriti o obiteljskim vrijednostima???Eroo wrote:
Stari mačak.
Mi se moramo vratiti tradicionalnim vrijednostima, prije svega obiteljskim,
Pa to je kao kada bi Vladimir Šeks filozofirao o štetnosti alkohola.
kakvi su ovo tupavi komentari
2014-04-19
evo jednom nasem politicaru (liberal) nisu dozvolili ulaz u kinu dok se ne pokaje sto je kritiziro kinuvuksadinare wrote:moj pok.stari je uvijek govorio cuvaj se zute raseprckov wrote: Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi
svaka mu je ka u njegosa
2014-04-19
U zagrebu realno predstavljate smetnju u prometu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Milanovićev glasač? Svaka čast.Joker wrote:Eroo wrote:Ti si islamofob. To je propisano časnim Kur'anom.Joker wrote:Sora wrote:Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Iskorištavanja roblja i kmetova ..
Pa nije on musliman.
Znam. Vele da sam i homofob i ksenofob i .... fobofob .... ma svašta nešta.
Zapravo normalan.
Kontra. On je nenormalan.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:moj pok.stari je uvijek govorio cuvaj se zute raseprckov wrote: Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi
svaka mu je ka u njegosa
I brkate zene.
Guest- Guest
kaya wrote:U zagrebu realno predstavljate smetnju u prometu
Svugdje.
darth_vader-
2014-04-17
http://novilist.hr/Vijesti/Svijet/PAO-U-ZAGREBU-Berlusconi-hospitaliziran-nakon-nezgode-na-kongresu-EPP-a
Jamačno se napio. I on se našao divanit o obiteljskim tekovinama.
Jamačno se napio. I on se našao divanit o obiteljskim tekovinama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bujančev uzor...jasambrend wrote:I ode na kokain i kurve...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerikanci moderniziraju i nadograđuju grčke F-16 koje Atena namjerava prodati Hrvatskoj
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Zagrebu skup sjećanja na ubistvo doministra Joze Leutara u Sarajevu
» U Zagrebu Crkva organizira molitveni skup pod imenom "Isus izbjeglica"
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Zagrebu skup sjećanja na ubistvo doministra Joze Leutara u Sarajevu
» U Zagrebu Crkva organizira molitveni skup pod imenom "Isus izbjeglica"
Page 2 of 2