BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
Berlusconijev vatreni govor u Zagrebu: Evropi treba jaka vojska zbog migranata iz Afrike i Kine koja želi komunističku hegemoniju!
Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada, kaže predsjednik stranke Forza Italia
Zadnjeg dana Kongresa EPP-a govor je u zagrebačkoj Areni održao i bivši premijer Italije, danas predsjednik stranke Forza Italia, Silvio Berlusconi, prenosi Jutarnji.hr.
U vatrenom govoru založio se za stvaranje zajedničke europske vojske, te se obrušio na migrante, ljevičare, komuniste i - Kinu!
- Talijanski populistički pokreti poput "5 zvjezdica" su nekvalificirani, mi ćemo se uskoro vratiti na vlast. Mi već pobjeđujemo na regionalnim izborima, iduću vladu formirat će stranke desnog centra. Mi kao Europska pučka stranka imamo obvezu planirati srednjoročnu i dugoročnu budućnost, pomagati poljoprivrednicima i poduzetnicima, te imati zajedničku migrantsku politiku. Trebamo se vratiti idejama osnivača EU, trebamo se pozabaviti pitanjem stvaranja zajedničke europske vojske. Jako je bitno da EU ima zajedničku vojsku, važno je da ponovno, nakon sto godina, Evropa bude vodeća vojna sila. Trebamo biti za stolom s velikim vojnim silama - SAD-om, Rusijom i Kinom. Moramo se moći zajednički obraniti u slučaju ogromnog migrantskog vala, posebice iz sjeverne Afrike, rekao je bivši talijanski premijer pa nastavio:
- I zbog toga moramo biti jaka vojna sila kako bismo mogli odvratiti val migranata iz sjeverne Afrike. S druge strane Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi u zagrebačkoj Areni.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/berlusconijev-vatreni-govor-u-zagrebu-evropi-treba-jaka-vojska-zbog-migranata-iz-afrike-i-kine-koja-zeli-komunisticku-hegemoniju-508856
Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada, kaže predsjednik stranke Forza Italia
Zadnjeg dana Kongresa EPP-a govor je u zagrebačkoj Areni održao i bivši premijer Italije, danas predsjednik stranke Forza Italia, Silvio Berlusconi, prenosi Jutarnji.hr.
U vatrenom govoru založio se za stvaranje zajedničke europske vojske, te se obrušio na migrante, ljevičare, komuniste i - Kinu!
- Talijanski populistički pokreti poput "5 zvjezdica" su nekvalificirani, mi ćemo se uskoro vratiti na vlast. Mi već pobjeđujemo na regionalnim izborima, iduću vladu formirat će stranke desnog centra. Mi kao Europska pučka stranka imamo obvezu planirati srednjoročnu i dugoročnu budućnost, pomagati poljoprivrednicima i poduzetnicima, te imati zajedničku migrantsku politiku. Trebamo se vratiti idejama osnivača EU, trebamo se pozabaviti pitanjem stvaranja zajedničke europske vojske. Jako je bitno da EU ima zajedničku vojsku, važno je da ponovno, nakon sto godina, Evropa bude vodeća vojna sila. Trebamo biti za stolom s velikim vojnim silama - SAD-om, Rusijom i Kinom. Moramo se moći zajednički obraniti u slučaju ogromnog migrantskog vala, posebice iz sjeverne Afrike, rekao je bivši talijanski premijer pa nastavio:
- I zbog toga moramo biti jaka vojna sila kako bismo mogli odvratiti val migranata iz sjeverne Afrike. S druge strane Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi u zagrebačkoj Areni.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/berlusconijev-vatreni-govor-u-zagrebu-evropi-treba-jaka-vojska-zbog-migranata-iz-afrike-i-kine-koja-zeli-komunisticku-hegemoniju-508856
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
Eroo wrote:
Stari mačak.
Mi se moramo vratiti tradicionalnim vrijednostima, prije svega obiteljskim, a jaka vojska će doći kao proizvod toga.
Ne smijemo dozvoliti priče kako ilegalne migrante nemaš pravo vraćati tamo odkud dolaze. Taj bezobrazluk treba
odbaciti kao staru krpu... EU first, pa sve ostalo onako kako nam odgovara. Kad budemo obitelj postavili kao temelj
društvene zajednice, sve će se posložiti...
2016-07-22
Re: BERLUSCONI U ZAGREBU: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje
https://www.index.hr/vijesti/clanak/berlusconi-se-u-zagrebu-obrusio-na-migrante-i-na-kinu-cuvajte-se-komunizma/2134166.aspxEroo wrote: Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma.
Ovaj pasus je INDEX ispustio. Usmjereno novinarstvo? Naravno. To treba dati pravovremeno na liječenje.
2016-07-22
Ma jaEroo wrote:Eroo wrote:
Stari mačak.
Mi se moramo vratiti tradicionalnim vrijednostima, prije svega obiteljskim, a jaka vojska će doći kao proizvod toga.
Ne smijemo dozvoliti priče kako ilegalne migrante nemaš pravo vraćati tamo odkud dolaze. Taj bezobrazluk treba
odbaciti kao staru krpu... EU first, pa sve ostalo onako kako nam odgovara. Kad budemo obitelj postavili kao temelj
društvene zajednice, sve će se posložiti...
Vratit se u špilju
Ili na granu , ljetna varijanta
Ono.ako ima neki standard i kliše , to su desnicarske mantre
Sve jasno i prozirnom do creva : antikomunizam, strah od neprijatelja, neke nepostojece vrijednosti ..i dubre bogato, superbogato ..laprda
Aj Gon to u picku, neku od 16 godina , po mogucnosti
Ero,
Bljuje mi se od tvojih komentara Indexa
Ti brte, citas s crnim naočalama po noci?
For the erotic South Korean arcade game, see Boong-Ga Boong-Ga.
Bunga bunga is a phrase of uncertain origin and various meanings that dates from 1910, and a name for an area of Australia dating from 1852. By 2010 the phrase had gained popularity in Italy and the international press to refer to former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi's sex parties, which caused a major political scandal in Italy.
Bunga bunga is a phrase of uncertain origin and various meanings that dates from 1910, and a name for an area of Australia dating from 1852. By 2010 the phrase had gained popularity in Italy and the international press to refer to former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi's sex parties, which caused a major political scandal in Italy.
Contents
I ode na kokain i kurve...
darth_vader-
2014-04-17
Pa dobro kaze stara kljusina :
Nasljednici su ti pučani starih obicaja
Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Iskorištavanja roblja i kmetova ..
Nasljednici su ti pučani starih obicaja
Jebavanja maloljetnica
Pederastije
ali za eru je stari mačakjasambrend wrote:I ode na kokain i kurve...
vili40-
2015-08-02
"Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma."Sora wrote:Ero,
Mene zanima zašto je baš ovaj dio ispustio navesti? Jel' znaš o kakvoj se bolesti radi?
2016-07-22
Sora wrote:Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Pa nije on musliman.
Guest- Guest
Berlusconi se našao govoriti o obiteljskim vrijednostima???Eroo wrote:
Stari mačak.
Mi se moramo vratiti tradicionalnim vrijednostima, prije svega obiteljskim,
Pa to je kao kada bi Vladimir Šeks filozofirao o štetnosti alkohola.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije on to ni spominjao, to je moj dodatak Berlusconijevoj izjavi.jastreb wrote:Berlusconi se našao govoriti o obiteljskim vrijednostima???Eroo wrote:
Stari mačak.
Mi se moramo vratiti tradicionalnim vrijednostima, prije svega obiteljskim,
2016-07-22
Ti si islamofob. To je propisano časnim Kur'anom.Joker wrote:Sora wrote:Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Pa nije on musliman.
2016-07-22
Eroo wrote:Ti si islamofob. To je propisano časnim Kur'anom.Joker wrote:Sora wrote:Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Pa nije on musliman.
Znam. Vele da sam i homofob i ksenofob i .... fobofob .... ma svašta nešta.
Zapravo normalan.
Guest- Guest
Milanovićev glasač? Svaka čast.Joker wrote:Eroo wrote:Ti si islamofob. To je propisano časnim Kur'anom.Joker wrote:Sora wrote:Jebavanja maloljetnica
Pederastije
Pa nije on musliman.
Znam. Vele da sam i homofob i ksenofob i .... fobofob .... ma svašta nešta.
Zapravo normalan.
2016-07-22
Nema nista lude od ove dvojice
Na forumu
To mozes stati sa strane i cepat se od smjeha ..
Na forumu
Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi
svaka mu je ka u njegosa
svaka mu je ka u njegosa
2014-04-19
sore bona sto me sramotis pred dunjalukomSora wrote:Nema nista lude od ove dvojice
Na forumu
kakve ono gluposti litas
svi ce sad mislit e jest mu ona cura glupa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moj pok.stari je uvijek govorio cuvaj se zute raseprckov wrote: Kina je komunistička sila koja ne skriva svoje planove koji su upereni protiv Zapada. Osim toga, njihov politički plan je komunistička hegemonija na svjetskoj razini. Imam puno godina, veteran sam, moram reći: Pazite se komunizma! Kineska politika je nevjerovatna prijetnja evropskim vrijednostima - kršćanskoj, demokratskoj i tradiciji slobodarstva. Mi u Evropi predstavljamo skup vrijednosti koje su se akumulirale od Antike, od Grčke i Rima, od židovskog naslijeđa, od Isusa Krista pa nadalje. Sve je to u suprotnostima s idejom komunizma. Oni misle da je država iznad pojedinca, da prava pojedinaca proizlaze iz države. Mi smo drugačiji. Mi imamo pravo na slobodu iz čega proizlaze sva druga prava. Mi smo građani s velikim "G". Mi nismo podanici kao što su to ljevičari. Mi nismo kao Kina. Tamo su građani kroz cijelu istoriju - i carsku i komunističku - bili podanici, grmio je Berlusconi
svaka mu je ka u njegosa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerikanci moderniziraju i nadograđuju grčke F-16 koje Atena namjerava prodati Hrvatskoj
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Zagrebu skup sjećanja na ubistvo doministra Joze Leutara u Sarajevu
» U Zagrebu Crkva organizira molitveni skup pod imenom "Isus izbjeglica"
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Zagrebu skup sjećanja na ubistvo doministra Joze Leutara u Sarajevu
» U Zagrebu Crkva organizira molitveni skup pod imenom "Isus izbjeglica"
Page 1 of 2